Karviná – Jihlava 2:2 (kon.) | Třinec – Zlín 0:2 (kon.) | Brno – Ostrava 1:4 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:4 (1:1)
FC Baník Ostrava
Pondělí 02.10.2017, 15:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – Morava • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Ještě jedna velká šance Baníku! Poznar si zaběhl na další parádní kolmici středem, ale Floder proti němu včas vyrazil a hluboko mimo pokutové území mu míč ve skluzu odebral!
     
    86
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Morgan Blaise, přichází Purič.
     
    81
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Janošek, přichází Hykš.
     
    81
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Macej, přichází Hejl.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Buchta (FC Zbrojovka Brno).
     
    77
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Šustr, přichází Kropáček.
     
    76
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dendis, přichází Mládek.
     
    76
    Baník právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Obrana Brna už hrála na velké riziko, čehož využil MARTIN MACEJ, který dostal parádní pas do běhu, utekl obraně a prudkým obstřelem kolem ležícího Flodera vsítil na zadní tyč čtvrtou branku Ostravanů – 1:4!
     
    70
    A právě Dominik Janošek míč umně zatočil na zadní tyč, kde se zjevil volný střídající Zikl, ovšem jeho hlavičku k tyči brankář soupeře vyškrábl na roh!
     
    69
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě trefy a jsou hodně blízko výhře! Na centr z levé strany si naběhl nikým nehlídaný střídající LUKÁŠ LEHNERT, který se prodral do zakončení a ve skluzu prudký balón protečoval mimo dosah Flodera za jeho záda – 1:3!
     
    66
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Taiwo, přichází Zikl.
     
    66
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Kroutil, přichází Jambor.
     
    63
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází M. Vintr, přichází Pachlopník.
     
    62
    Jenže po jeho výhozu Zukal o míč při presinku soupeře přišel, přihrávka do úniku dostal právě Macej, ale v tutovce nechal vyniknout Flodera, který jeho ránu konečky rukavic vytěsnil na roh!
     
    58
    Baník právě vstřelil branku!
    A navíc jdou hosté opět do vedení! Po centru z pravé strany dostal hodně prostoru na středu hranice vápna útočník TOMÁŠ POZNAR. Míč si stihl připravit na pravačku a poté prudkou křižnou ránou po zemi zamířil nekompromisně na zadní tyč – 1:2!
     
    50
    Na centr z něj si naběhl nikým nehlídaný Kubík, který placírkou tlačil míč z voleje na zadní tyč, ale branku těsně netrefil!
     
    49
    První šance hostů ve druhé půli. Poznar zůstal sám na pravém křídle, do míče se opřel z voleje, ale Floder jeho ránu dokázal reflexivně vyboxovat. Akce poté pokračovala a po sraženém pasu opět Poznara je zde roh pro Baník.
     
    46
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Bolf, přichází Lehnert.
     
    42
    Další tutovka Zbrojovky! Dalekonosnou ránu po zemi Šustr neudržel ve svých rukavicích, míč mu vypadl. K tomu se jako první natlačil úplně volný Taiwo, ovšem branku trestuhodně přestřelil!
     
    36
    A Floder vzápětí musel opět zasahovat, ovšem proti ráně hostujícího hráče se vytasil s dalším povedeným zákrokem a míč vyrazil!
     
    31
    Obrovská šance hostů! Mooc se zjevil úplně sám za obranou a mířil technicky na zadní tyč, ovšem Floder skvěle vystihl směr rány a jeho pokus konečky prstů vyrazil!
     
    28
    Brno právě vstřelilo branku!
    A o to víc mohou hosté žehrat na neproměněnou šanci, protože Brno vyrovnává! Marek Vintr ukázal skvělý přehled ve středu útočné poloviny, kolem obranné linie načasoval krásný oblouček do běhu na JAKUBA PŘICHYSTALA, který si nechal míč spadnout a poté z voleje zamířil nechytatelně na zadní tyč – 1:1!
     
    27
    Domácí jsou v obraně zatím hodně nedůslední a málem podruhé pykali! Po sérii odrazů se dostal míč na hranici vápna k Dendisovi, jenž se do míče opřel z voleje a jeho kroucená rána těsně minula břevno branky Zbrojovky!
     
    23
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté jdou zaslouženě do vedení! Po dalším rohovém kopu se k hlavičce dostal Poznar a jeho pokus na vzdálenější tyč orazítkoval břevno. Balón se však odrazil příhodně do míst, kde stál volný ALEŠ MOOC a ten nikým nehlídaný poslal z první balón do odkryté části branky – 0:1!
     
    19
    Velká šance hostů! Hykel si po levé straně zaběhl na parádní pas spoluhráče za obranu, z úhlu šel sám na branku, ale Floder pohotově vyběhl a jeho šanci zneškodnil!
     
    11
    Přichystal v rychlém brejku domácích dostal prudkou přihrávku na levé straně, prodral se až do vápna, ovšem Šustr skvěle vyběhl a domácí křídelník tak špičkou kopačky mířil jen do jeho rukavic!
     
    5
    Ten už se hostům tolik nepovedl a rázem z toho byla obrovská šance domácích! Dlouhý nákop stopoval Taiwo, který si míč v úniku píchl i kolem brankáře Šustra, ovšem poté nepochopitelně osamocen před prázdnou brankou zamířil vedle! Neskutečná šance domácích!

    Daniel Kinc

    Branky: 28. Přichystal – 23. Mooc, 58. Poznar, 69. Lehnert, 76. Macej

    Karty:   79. Buchta (BNO)


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Zukal (C), Buchta, Obůrka, Šustr (77. Kropáčelk), Přichystal, Janošek (81. Hykš), Kroutil (66. Jambor), M. Vintr (62. Pachlopník), Svensson, Abdulrahman (66. Zikl).
    Náhradníci: Trbušek – Krula, Hykš, Zikl, Kropáček, Jambor, Pachlopník.

    FC Baník Ostrava: Šustr – Dendis (75. Mládek), Kubík, Mooc, Kania, Morgan Blaise (86. Purič), Bolf (C) (46. Lehnert), Azackij, Macej (81. Hejl), Hykel, Poznar.
    Náhradníci: Murin – Lehnert, Hejl, Mládek, Purič.

    Rozhodčí: Julínek – Horák, Lakomý
    bahis siteleri