Liberec – Davos 4:3 (kon.) | Wolfsburg – Salzburg 4:5 (kon.) | JYP – Něman Grodno 3:2 (1:0 po s.n.)
Mnichov – Brynäs 2:3 (kon.) | HV71 – Třinec 2:1 (3:1 po s.n.) | Frölunda – Gap 5:1 (kon.)
Esbjerg – Mannheim 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Malmö Redhawks 5:4 (po pr.) | Vienna Capitals – Zug 5:3 (kon.)
Cracovia – IFK Helsinky 0:6 (kon.) | EC-KAC – Zürich 2:1 (po pr.) | Cardiff – Växjö 5:1 (kon.)
Nottingham – TPS 2:0 (kon.)
konec
Esbjerg Energy
2:6 (0:1, 2:2, 0:3)
Adler Mannheim
Úterý 03.10.2017, 19:00Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojování! Ve třetí třetině to byla jednoznačná jízda v podání Mannheimu, který nasázel do klece domácích hned tři přesné zásahy. Německý celek dnes vítězí po zásluze, celý zápas byl lepší a aktivnější. (21:23:41)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Alexis Loiseau přispěchal s velmi svižným pokusem z pravého křídla. Trefil ale jen beton připraveného Pickarda, který s tímto vyražením neměl větší problém.
     
    58:15
    Marcus Kink to nevymyslel vůbec špatně! Nabruslil si sice do velkého úhlu, ovšem Seldrupa málem překvapil! Pokus letěl na branku, kde ale Seldrup stihl zasáhnout a přerušit hru.
     
    56:42
    Devin Setoguchi se zkoušel individuálně dostat do pásma. Dokázal přejít dva obránce, na třetího vracejícího se hráče už ale nestačil, nicméně Mannheim si bere puk zpět a už nikam nespěchá.
     
    55:30
    Maskou dokázal Seldrup vyrazit pokus z pravého křídla. K puku se poté dostává jeho tým, který se pokusí ještě něco vymyslet.
     
    53:50
    Mannheim právě vstřelil branku! A je to o čtyři přesné zásahy! S kotoučem na své hokejce si sjel DEVIN SETOGUCHI před branku, odkud zamířil na vzdálenější tyč, a následně neměl problém přehodit ležícího Seldrupa. Asistence: Garrett Festerling.
    53:17 COLAIACOVO - 2:5
     
    53:17
    Mannheim právě vstřelil branku! Troufám si říct, že v tomto utkání už není co řešit. Mannheim dnes podal lepší výkon a s největší pravděpodobností bude brát tři body. CARLO COLAIACOVO je dalším hráčem, který si zapisuje přesný zásah. Asistence: Luke Adam.
     
    52:22
    Cloin Vock se na sebe hodně zlobí za to, že ani jedna z jeho střel za Pickardova záda nepropadla. Brankář Mannheimu se totiž dobře přesunul k tyči, kde Vock střílel, a oba pokusy zneškodnil.
     
    51:21
    V přečíslení pět na tři se Esbjergu příliš nezadařilo. Přesto ale mají domácí k dispozici ještě přesilovou hru, která bude trvat ještě přes minutu a půl.
     
    51:05
    Oddychový čas si žádá střídačka domácích. Právě dánský tým nyní bude hrát šestnáct sekund dvojnásobnou početní přesilovku!
     
    51:05
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Kink – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:16
    Pickard si sjížděl pro nahození za branku, to se ale odrazilo tak, že málem skončilo přímo před brankou. Naštěstí pro Mannheim se vrátil jeden z hostujících beků a nepustil domácí k žádnému zakončení.
     
    50:05
    Domácím se zatím nedaří vytvořit si větší tlak. Již podruhé se ve svém oslabení Mannheim osvobozuje.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Adler Mannheim (Larkin – 2 min., nesportovní chování).
     
    48:20
    Denis Reul se velmi dobře nacpal před branku, ale svým forhendovým pokusem bohužel pro jeho tým neuspěl. Seldrup ho totiž parádně vybruslil a zabránil tak pátému gólu ve své brance.
    47:24 SETOGUCHI - 2:4

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 23. Scheel (Nielsen, McMillan), 27. McMillan – 14. Wolf (Festerling), 30. Kolarik (Setoguchi, Adam), 36. Adam (Setoguchi, Colaiacovo), 48. Setoguchi (Festerling, Plachta), 54. Colaiacovo (Adam), 54. Setoguchi (Festerling)


    Esbjerg Energy: Seldrup (Henriksen) – Krogsgaard, Crawford, Bruggisser, Crandall, Christensen, Hjulmand, Clausen – Grundtvig, Pedersen, Anders, Nielsen, Scheel, Loiseau, Vinther, Fine, Wejsem, Fleming, Clausen, Vock, McMillan
    Adler Mannheim: Pickard (Endras) – Colaiacovo, Setoguchi, Johnson, Festerling, Akdag, Kolarik – Maginot, Kink, Ullmann, M. Goc, Larkin, Sparre, Wolf, Adam, Hungerecker, Plachta, Reul, N. Goc

    Rozhodčí: Lindqvist, Christensen – Haurum, Jensen
    bahis siteleri