Liberec – Davos 4:3 (kon.) | Wolfsburg – Salzburg 4:5 (kon.) | JYP – Něman Grodno 3:2 (1:0 po s.n.)
Mnichov – Brynäs 2:3 (kon.) | HV71 – Třinec 2:1 (3:1 po s.n.) | Frölunda – Gap 5:1 (kon.)
Esbjerg – Mannheim 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Malmö Redhawks 5:4 (po pr.) | Vienna Capitals – Zug 5:3 (kon.)
Cracovia – IFK Helsinky 0:6 (kon.) | EC-KAC – Zürich 2:1 (po pr.) | Cardiff – Växjö 5:1 (kon.)
Nottingham – TPS 2:0 (kon.)
konec
Frölunda HC
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Rapaces de Gap
Úterý 03.10.2017, 18:30 • Frölundaborg, Göteborg (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely na bránu: 31-13; Vhazování: 33-14; Trestné minuty: 6-6; Přesilové hry: 2/3-1/3; Zablokované střely: 21-3. (20:44:49)
     
    Ve Frölundaborgu fanoušci vytleskali domácí hokejisty Frölundy, kteří si podle předpokladů snadno poradili s Gapem a zajistili si první místo ve skupině H. Do sítě francouzského týmu se dvakrát trefil Ryan Lasch, který potvrdil pověst nejlepšího střelce. Gap je po pěti odehraných zápasech poslední a na svém kontě stále nemá ani bod. Pod výhru švédského týmu se fantastickým výkonem a čtyřmi asistencemi podepsal obránce Adam Almquist. Pro mě Muž zápasu. Konečný výsledek. Frölunda Indians 5 Rapaces de Gap 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce jednoznačného utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    57:26
    Champions Hockey League je obdobou fotbalové UEFA Champions League a nutno dodat, že to má určitě smysl. Sledujeme špičkový evropský hokej, který je mnohokrát pro nás komentátory až příliš rychlý. Naštěstí pro nás se ale hra přerušuje.
     
    56:36
    Na řadu přišel Powerbreak a nyní už s jistotou mohu potvrdit, že v dresu Gapu se před pár okamžiky řítil sám na bránu Maxwell Ross. Klopýtnutí jednoho z domácích hráčů na obranné modré čáře ale nevyužil.
     
    55:45
    Blíží se závěr utkání a bude zajímavé sledovat, zda se dočkáme hattricku. V domácím dresu Frölundy se již dvakrát prosadil Ryan Lasch, který ukazuje, že není nejlepším střelcem týmu náhodou.
     
    54:28
    Nejlepší střelec Gapu Maxwell Ross byl zřejmě hokejistou, který se z ničeho nic řítil sám na bránu, jenže samostatný únik v mezikruží zakončil rychlou střelou zápěstím, která minula bránu!
     
    53:42
    Vyloučený John Nyberg se vrátil zpět na ledovou plochu a domácí hokejisté Frölundy hrají v plném počtu.
     
    51:42
    John Nyberg byl vyloučen na dvě minuty za podražení a Gap má k dispozici třetí přesilovou hru (1/3).
     
    50:35
    John Lewis se chystal objet bránu, jenže ještě než skončil za ní, poslal mezi kruhy pro vhazování nebezpečnou diagonální přihrávku, po které najíždějící Robin Colomban puk promáchl! Vzápětí si ho ovšem dojel sám John Lewis a z ostrého úhlu na levém křídle vypálil bekhendem. Jeho pokus už mířil do brány, nakonec ho ale na brankové čáře u vzdálenější pravé tyče zablokoval Johannes Johannesen!
     
    49:46
    Sebastian Stålberg opět v akci! Domácí útočník si z pravého křídla sjel do mezikruží, kde rychle zamíchal s pukem a rozdal puk doleva. Střela jeho spoluhráče z levého kruhu ale minula bránu a kotouč skončil na ochranném skle.
     
    48:18
    Sebastian Stålberg na pravém křídle po zpětné přihrávce spoluhráče podél hrazení od modré čáry napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila do sítě, Aurélien Bertrand ale betonem fantasticky puk vykopl!
     
    47:30
    Christoffer Ehn se před pár okamžiky dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče, Aurélien Bertrand byl ovšem na svém místě a po dobrém zákroku puk podržel ve výstroji.
     
    46:06
    Aurélien Bertrand ukryl puk po nahození Indians ze středního pásma ve svém náručí a přerušil hru. Powerbreak.
    45:03 Filip WESTERLUND - 5:1
     
    45:03
    Frölunda právě vstřelila branku!
    FILIP WESTERLUND si to po přihrávce Liase Anderssona namířil z levého kruhu před bránu, kde mezi kruhy pro vhazování před dvěma protihráči rychle zamíchal s pukem a krásnou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Lias Andersson a Adam Almquist.
     
    44:44
    Další přihrávka zpoza brány, na kterou si tentokrát najel v levém kruhu pro vhazování Maxwell Ross, jeho střela s příklepem ale ze druhé vlny zamířila pouze do náruče Johana Gustafssona, který puk vleže zkrotil!
     
    44:12
    Gap úspěšně bojoval o puk v pravém rohu útočného pásma a poté za bránou, odkud přilétla mezi kruhy pro vhazování nebezpečná zpětná přihrávka, nikdo se ale z hostujících hráčů ke střele nedostal.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Ehn (Westerholm, Westerlund), 22. Lasch (Stålberg, Almquist), 34. Andersson (Olofsson, Almquist), 35. Lasch (Almquist, Olofsson), 46. Westerlund (Andersson, Almquist) – 30. Tringale (Puhakka, Lewis)


    Frölunda HC: Gustafsson (Mattson) – Dahlin, Nyberg (A), Almquist, Sigalet, Johannesen, Westerlund, Gunnarsson – Fjällström, Widerström, Emanuelsson – Friberg, Andersson, Olofsson – Stålberg (A), Hjalmarsson (C), Lasch – Ponthus Westerholm, Ehn, Pathrik Westerholm. Hlavní trenér: Roger Ronnberg.
    Rapaces de Gap: Bertrand (Lerg) – Ross (A), Campbell (A), Raux (A), McCormack, Crinon, Faure – Tringale, Lewis, Gutierrez – Puhakka, Bouvet, Scheid – Farnier, Colomban, Métais – Serer, Ritt, Di Dio Balsamo. Hlavní trenér: Luciano Basile.

    Rozhodčí: Anssi Salonen (FIN), Mikael Nord (SWE). Čároví: Alexander Waldejer (SWE), Andreas Nyqvist (SWE)

    Diváci: 2418
    bahis siteleri