David Servis – Pelhřimov 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 10:4 (kon.)
Tábor – Klatovy 6:3 (kon.) | Trutnov – Kobra 4:2 (kon.) | Řisuty – Most 5:7 (kon.)
Bílina – Letňany 7:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Sokolov 1:3 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 3:5 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 4:3 (2:0 po s.n.) | Val. Meziříčí – Opava 4:5 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 3:4 (kon.)
Písek – Nymburk 4:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
NED Hockey Nymburk
Středa 04.10.2017, 18:30 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Střed (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Obrat číslo dvě měli na svědomí Písečtí, kteří po nevydařené druhé třetině nehodili flintu do žita a nakonec na úkor toho po zásluze dokráčeli ke svým premiérovým třem bodům. Smeknout klobouk si ovšem zaslouží i hosté, kteří měli na dnešní oku lichotivé podívané rovněž velký podíl. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:35:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Písečtí borci kooperují a i nadále úspěšně odrážejí nepříjemné a nebezpečné pokusy hostů.
     
    59:16
    Hosté to zkoušejí v šesti!
     
    58:55
    Z ostrého úhlu vyslal prudký příklep Ciboch. Jeho pokus Kroftovi vypadl, nakonec ho však zvládl uhlídat. V jeho blízkosti se navíc už nikdo z domácích neochomýtal.
     
    58:02
    Písečtí i nadále úspěšně rozbíjejí útočné snažení Nymburských.
     
    57:26
    Nyní donutila aktivita hostující formace Písecké vyhodit puk přes všechny čáry. Odpískán icing.
     
    56:27
    Hráči IHC dávají do bránění opravdu všechno, hosté se na útočnou akci vždy pořádně nadřou.
     
    55:49
    Nymburští sice chvíli operovali před Bláhou, bohužel když neztroskotali na nepřesnosti, chyběla jim střela.
     
    53:47
    Písek právě vstřelil branku!
    Reklama na dělovou ránu? Svůj patent na razantní střelu od modré právě se vším všudy zúročil MARTIN PARÝZEK, který se mohl spolehnout na svého kolegu z obrany, Milana Hřebíčka, jenž mu distribuoval vskutku parádní přihrávku, jež obstarala polovinu úspěchu. Proti takové ráně neměl Krofta žádnou šanci. ASISTENCE: Milan Hřebíček, Jan Polata
     
    53:07
    Velká příležitost pro domácí! Nymburským teď pořádně zavařil jejich vlastní kapitán. Stanislav Eis si odchází odpykat trest za krosček.
     
    51:20
    Štěstěna teď Píseckým hodně pomohla! Kdyby hostující Stehlík býval adekvátně zpracoval pas zpoza brány, mohl se po své střele z bezprostřední blízkosti dost možná radovat z vedoucí branky..
     
    50:51
    Oddechový čas pro Nymburk.
     
    49:58
    Po levém křídle si směrem k bráně s pukem na holi sjížděl Sýbek, ten však velice dobře věděl o jemu zdatně sekundujícím Martinu Koupalovi, jenž se ke Kroftovi blížil na opačné straně kluziště, kam proto záhy poslal svižnou (a pro hosty dosti matoucí) přihrávku. Druhý jmenovaný pak sice zvládl vystřelit, hostující brankář s jeho pokusem ale vyběhl.
     
    48:26
    Ve středním pásmu zachytil puk z holí nymburských Drda – jeho první ránu dokázal hostující bek s trochou štěstí v načasování zblokovat, ta druhá už ovšem ke Kroftovi prošla. K nelibosti píseckého útočníka ovšem pouze orazítkovala tyč.
     
    47:30
    Z ledové plochy se pomalu stává spíše bojiště – oba celky nejenže chtějí urvat kýžené vítězství a pojistit si ho dalšími přesnými zásahy, kromě toho přidávají i na důrazu.
     
    46:36
    Písek právě vstřelil branku!
    To by bylo, aby nebylo! Dojem ze série spálených šancí, v níž se postupně angažovalo písecké mládí včetně iniciativního dua Koupal-Ciboch, nakonec vylepšil JOSEF VLK, který číhal u Kroftovy pravé tyče, odkud svedl náležitě přizvednout svou ránu a vrátit Písecké do zápasu. ASISTENCE: Martin Koupal
     
    45:55
    Solidní šanci si na svůj účet připsal Ciboch, jeho střelu ale Krofta zkušeně zlikvidoval.

    Kateřina Němcová

    Branky a nahrávky: 11. Ciboch (Hanus), 24. Koupal (Suda), 47. Vlk (Koupal), 54. Parýzek (Hřebíček, Polata) – 28. Maršoun, 35. Planý (Hierman), 35. Maršoun (Arnošt)


    IHC Králové Písek: Bláha (Kříž R.) – Parýzek "C", Hřebíček, Hanus, Suda, Herr, Červinský, Kopenec – Polata "A", Sýbek "A", Medek, Ciboch, Koupal, Vlk, Novák, Drda, Pouch, Rod, Strnad, Jiřinec
    NED Hockey Nymburk: Krofta (Formánek) – Kříž O.,Hierman, Knesl, Žemlička, Rittig, Hofman, Mašek – Smejkal, Josefus, Stehlík, Eis, Bičiště, Čapek, Synek, Planý, Kuzďas, Arnošt, Perrish, Šťastný, Maršoun

    Rozhodčí: Hucl – Oudes, Vavruška
    thejrc.org