Winnipeg – Toronto 2:7 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Philadelphia 3:5 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:7 (0:3, 0:1, 2:3)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 05.10.2017, 01:20 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:56
    Scheifele mohl vstřelit svou druhou branku v utkání, protože byl na pravé straně zcela sám, avšak se svou střelou jen trefil dobře postaveného Andersena.
    52:57 Mathieu PERREAULT - 2:7
     
    52:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak s brankami se teď doslova roztrhl pytel, když Little získal puk za bránou Toronta, odkud jej přihrál MATHIEUOVI PERREAULTOVI, kterému dala hostující obrana příliš mnoho prostoru, a ten tak následně prostřelil Andersena. Asistence: Bryan Little.
    51:51 Auston MATTHEWS - 1:7
     
    51:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs však mají připravenou okamžitou odpověď, když Carrick nahodil puk od modré čáry směrem na bránu Jets, kde jej parádně tečoval AUSTON MATTHEWS přesně mezi betony Hellebuycka. Asistence: Connor Carrick, Anders Borgman.
    51:31 Mark SCHEIFELE - 1:6
     
    51:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci se přeci jen dočkávají první branky v letošní sezóně. Laine obdržel puk na levou stranu, odkud následně křižnou přihrávkou přes brankoviště našel MARCA SCHEIFELEHO, který okamžitou střelou překonává Andersena. Asistence: Patrik Laine, Dustin Byfuglien.
     
    49:25
    Morgan Rielly (TOR) trefil před bránou Wheelera svou holí do obličeje, a tak si Winnipeg zahraje další přesilovou hru. Podaří se domácím vstřelit alespoň čestnou branku?
    48:07 Mitchell MARNER - 0:6
     
    48:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovou hru! Rielly vystřelil od modré čáry a Hellebuyck jeho pokus vyrazil před sebe, kde nejdříve zkoušel dorážet van Riemsdyk, jehož dorážka se odrazila od domácího brankáře přímo na hůl MITCHELLA MARNERA, který už poslal puk do sítě Jets. Asistence: James van Riemsdyk, Morgan Rielly.
     
    47:51
    Tyler Myers (WPG) dostává dvě minuty za sekání, a Toronto si tak krátký okamžik zahraje proti třem.
     
    46:00
    Právě Byfuglien (WPG) je následně vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Toronto si zahraje svou čtvrtou přesilovou hru.
     
    43:38
    Andreas Borgman (TOR) je dalším z hostujících hráčů, jenž usedne na trestnou lavici, když si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    40:36
    Takto si Steve Mason asi svou premiéru v dresu Winnipegu nepředstavoval, když je po pěti brankách střídán.
    40:36 Patrick MARLEAU - 0:5
     
    40:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak Winnipeg bohužel nevymyslel nic, a tak se do útoku pustili hosté, když Kadri zavezl puk do rohu kluziště, odkud jen přihrál PATRICKU MARLEAUOVI, jenž okamžitou střelou vyhání Masona z brány Jets. Asistence: Nazem Kadri, Leo Komarov.
     
    33:21
    Josh Morrissey (WPG) zahákoval před bránou Kadriho, a tak si Toronto zahraje svou druhou přesilovou hru v utkání.
     
    30:28
    Nazem Kadri (TOR) předvedl zcela zbytečný faul, když vysekl Byfuglienovi jeho hůl, a tak si za své počínání vysloužil dvě minuty na trestné. Pro Winnipeg to bude už šestá přesilová hra.
    28:32 Patrick MARLEAU - 0:4
     
    28:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Marner postrčil na modré puk do jízdy Matthewsovi, jenž viděl mezi kruhy volného PATRICKA MARLEAUA, kterému ihned přihrál a zkušený kanadský útočník poté skvěle vymíchal Masona, a vstřelil tak svou první branku v dresu Maple Leafs. Asistence: Auston Matthews, Mitch Marner.
     
    25:43
    Winnipeg si zahraje další přesilovou hru, protože na ledě bylo hned šest hráčů v bílém, takže je střídačka Toronta potrestána dvěma minutami.
     
    22:12
    Matthias uháněl zcela sám na Andersena, kterého chtěl překonat střelou mezi betony, avšak hostující brankář stihl tento prostor zavčas zavřít.
     
    19:36
    Je z toho alespoň přesilová hra, když je na dvě minuty za vysokou hůl vyloučen Jake Gardiner (TOR).
    18:23 William NYLANDER - 0:3
     
    18:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí hokejisty! Toronto to nyní udělal parádně, když Matthews vyvezl puk na modrou čáru, kde jej přenechal Gardinerovi, jenž u brány Jets viděl nikým nehlídaného WILLIAMA NYLANDERA, a ten si ještě následně kotouč v klidu zpracoval a poté jej poslal do zcela odkryté brány. Asistence: Jake Gardiner, Auston Matthews.
    17:40 James VAN RIEMSDYK - 0:2
     
    17:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bozak parádně vyhrál vhazování přímo na zcela volného JAMESE VAN RIEMSDYKA, kterého si nepohlídal Wheeler a hostující útočník svou okamžitou střelou prostřelil Masona. Asistence: Tyler Bozak.
    15:48 Nazem KADRI - 0:1
     
    15:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovou hru! První branku letošní sezóny vstřelují hosté z Toronta, když van Riemsdyk obdržel přihrávku na pravou stranu, kde se dvakrát neúspěšně snažil prostřelit Masona, jenž jeho střely vždy vyrazil, a tak si jej poté vzal NAZEM KADRI, kterému se už podařilo dostat puk do brány Winnipegu! Asistence: James van Riemsdyk, Tyler Bozak.
     
    15:00
    Jacob Trouba (WPG) udělal hodně zbytečný faul, protože domácí šli do protiútoku a obránce Winnipegu zcela mimo hru zahákoval jednoho z vracejících se hráčů Toronta. Maple Leafs si tedy zahrají svou první přesilovou hru v sezóně.
     
    11:21
    Connor Brown (TOR) si v předbrankovém prostoru nedal pozor na svou hokejku, která vylétla až do obličeje jednoho z obránců Winnipegu, a tak za svůj faul dostává dvě minuty. Jets si tedy zahrají už třetí přesilovou hru v první třetině, která začne až po komerční přestávce.
     
    07:29
    Trouba se parádně protáhl po pravé straně až před Andersena, který však jeho následný pokus vytěsnil mimo tři tyče.
     
    06:26
    Winnipeg Jets bude zřejmě hrát další přesilovou hru, protože na dvě minuty by měl být vyloučen Leo Komarov (TOR). Ovšem trest je velice zajímavý, protože by se mělo jedno o nebezpečnou výstroj, a to konkrétně něco s helmou Komarova, což se samozřejmě velice nelíbí hostujícímu trenérovi Mikeu Babcockovi.
     
    05:12
    Patrick Marleau se mohl v dresu Maple Leafs uvést ihned brankou, když s Nylanderem ujel ve dvou na jednoho a mladý Švéd nahrál zkušenému útočníkovy mezi kruhy, který ihned vystřelil a jeho pokus šel bohužel přesně do středu brány, kde byl připravený Mason.
     
    02:41
    Winnipeg si zahraje první přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Morgan Rielly (TOR).
     
    01:24
    A další velká šance domácích, které opět vznikla po zblokovaném nahození jednoho z obránců, protože si puk poté vzal Little, který si nabruslil až před Andersena, jenže jeho následné zakončení se nevlezlo mezi tři tyče.
     
    00:50
    Domácí už mohli jít do vedení, když nahození Morrisseye se z čista jasna sneslo na hůl Matthiase, jenž byl jen kousek před Andersenem, ale hostující brankář jeho střelu chytil.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 52. Scheifele (Laine, Byfuglien), 53. Perreault (Little) – 16. Kadri (J. van Riemsdyk, Bozak), 18. J. van Riemsdyk (Bozak), 19. W. Nylander (Gardiner, Matthews), 29. Marleau (Matthews, Marner), 41. Marleau (Kadri, Komarov), 49. Marner (J. van Riemsdyk, Rielly), 52. Matthews (C. Carrick, Borgman)


    Winnipeg Jets: S. Mason (41. Hellebuyck) – Morrissey, Trouba, Enström, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers – Perreault, Scheifele, Wheeler – Ehlers, Little, Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, B. Tanev.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Marleau, Kadri, Komarov – M. Martin, Fehr, Co. Brown.

    Rozhodčí: Skilliter, Peel – Barton, Galloway
    bahis siteleri