Sparta – Kladno 3:4 (1:3 po s.n.) | Liberec – HC Plzeň 3:6 (kon.)
po s.n. (1:3)
HC Sparta Praha
3:4 (0:2, 1:0, 2:1 - 0:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 05.10.2017, 15:30 • Tipsport aréna (Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rytíři Kladno.
    Rozhodující nájezd proměnil KREŠIMIR SCHILDHABEL.
     
    52:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští bojovností a důrazem protalčili puk za záda Wolfa. To je velká smůla pro Spartu. TAkovýto laciný gól, když měla celou dobu převahu. To je k vzteku. Autorem branky je ŠTĚPÁN BLÁHA. Asistence: Krešimir Schildhabel.
     
    47:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre. Poctivou prací se dostali do vedení. Nasadili parádní tempo a soupeře tlačili dokud neinkasoval. Stahl na tohle nemohl dosáhnout, kombinace byla velmi povedená. Autorem branky je TOMÁŠ JANDUS. Asistence: Filip Eliáš, Tomáš Pšenička.
     
    41:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je srovnáno. Sparťané se po velké snaze a píli prosazují. Stálo to však sil. Autorem branky při využité přesilovce je VOJTĚCH KROPÁČEK. Asistence: Martin Dubský.
     
    30:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Konečně se to sparťanům podařilo, jejich vytrvalost byla obdivuhodná a teď přináší ovoce. Domácí dávají kontaktní branku. Autorem branky je TOMÁŠ PŠENIČKA. Jeho čtvrtá branka v sezóně. Bez asistence.
     
    11:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je PAVEL HUSARIK.Kladno rychle vybojovalo pásmo, zavřelo domácí, zpoza branky přišla přihrávka a rychlá střela těsně před Wolfem, ten nemohl reagovat. Kladno vede 2:0. Asistence: Jakub Kučera, Tomáš Vildumetz.
     
    05:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je KREŠIMIR SCHILDHABEL. Kladenští zamotali soupeři hlavu a kombinací do prázdné branky u končili trest Karocha. Rytíři jdou do vedení. Asistence: Tomáš Vildumetz.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 31. Pšenička, 42. Kropáček (Dubský), 48. Jandus T. (Eliáš, Pšenička) – 6. Schildhabel (Vildumetz), 12. Husarik (Kučera, Vildumetz), 53. Bláha Š. (Schildhabel), rozh. náj. Schildhabel

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Bláha O. (KLA)
    0:1   Arnošt (SPA)
    2. série:
    0:1   Vildumetz (KLA)
    0:1   Pšenička (SPA)
    3. série:
    0:2   Schildhabel (KLA)
    1:2   Rousek (SPA)
    4. série:
    1:3   Keszi (KLA)
    1:3   Kropáček (SPA)


    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Frič, Simotics, Mrkvička, M. Jandus, Eliáš, Hanuš, Karoch – Arnošt, T. Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Cibák, Veber, Klusáček, Šíma, Kučera, Müller – Gnusin, Sokolov, Š. Bláha, Jelínek, Řepka, Schildhabel, O. Bláha, Vildumetz, Husarik, Keszi, Březina

    Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Zmeškal
    bahis siteleri