Zlínsko – Petřkovice 2:1 (kon.) | Prostějov – Hodonín 1:0 (kon.) | Hlučín – Vyškov 4:0 (kon.)
HFK Olomouc – Kroměříž 1:2 (kon.) | Rýmařov – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Hulín – Uh. Brod 2:0 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
1:2 (0:2)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Sobota 07.10.2017, 15:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    69. HORNICH - 1:2
     
    69
    HFK právě vstřelil branku!
    Tak tohle je obrovské překvapení! Trochta nedokázal chytit hlavičku od svého spoluhráče a míč ho přeskočil. Fatál hostujícího brankáře pak dokončil DAVID HORNICH, který už propadlý míč dokázal do sítě dorazit. Holice mají obrovskou šanci na dramatizaci.
    21. SILNÝ - 0:2
     
    21
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Holice se topí v krizi. Po velmi laciné chybě holických beků a brankáře Muchy ve sbírání odraženého míče se ujmul iniciativy JAN SILNÝ, který hlavičkou přehodil holického brankáře. Domácí beci už pomalu skákající balón před brankovou čárou nestihli.
    15. SILNÝ - 0:1
     
    15
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Po rychlé akci přes střed hřiště se ukázaly individuální dovednosti JANA SILNÉHO, který si dokázal udržet míč na kopačce a dostat se přesně před Muchu. ten už nebyl velkou překážkou pro tohoto kanonýra, míč ho obstřelil z pravé strany a zapadl přesně do sítě.

    Johan Čáp

    Branky: 69. Hornich – 15. Silný, 21. Silný

    Karty:   36. Přikryl (HFK) – 49. Kovář (KRO)


    1. HFK Olomouc: Mucha – Starý (46. Žůrek), Buček, Horka (C), Krejčí (64. Hornich), Seibert, Dabič, Banasik, Plesník, Přikryl, Řehák (81. Spurný)
    Náhradníci: Snášel – Drmola, Hornich, Chlopek, Žůrek, Spurný

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Trochta – Cupák, Blanař, Neubert (82. Hloch), Silný, Matoušek (C), Kovář (64. Zavadil), Budín, Krhut, Elšík (72. Šmerda), Jeleček
    Náhradníci: Kofroň – Šmerda, Hloch, Okleštěk, Zavadil

    Rozhodčí: Soukal – Kolář, Buček

    Diváci: 168
    thejrc.org