Toronto – Chicago 4:3 (po pr.) | Tampa – Washington 4:3 (po pr.) | Edmonton – Winnipeg 2:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 0:2 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Úterý 10.10.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:43 Auston MATTHEWS - 4:3
     
    63:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, na nájezdy nedojde. Domácí hokejisté vyhrávají tento zápas v prodloužení, po pěkné samostatné akci poslal kotouč pod horní tyčku AUSTON MATTHEWS. Samostatně.
    55:42 James VAN RIEMSDYK - 3:3
     
    55:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře znamená, že je vyrovnáno. Tyler Bozak vypálil, jeho pokus se od nohy JAMESE VAN RIEMSDYKA odrazil za brankovou čáru. Anton Forsberg nedokázal zasáhnout, a tak je stav zápasu vyrovnaný. Asistence: Tyler Bozak a Morgan Rielly.
    53:00 Connor BROWN - 2:3
     
    53:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Sedm minut před koncem třetí třetiny se dokázal domácí celek prosadit. Zajcev už mohl zakončovat, ale ještě vylepšil pozici pro spoluhráče. CONNOR BROWN dostal přesnou přihrávku, a pak táhnou střelou překonal hostujícího brankáře. Narodila za zápletka. Asistence: Nikita Zajcev a Ron Hainsey.
    47:52 Richard PÁNIK - 1:3
     
    47:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení o dva góly. Gustav Forsling vypálil od modré čáry, jeho pokus se od mantinelu za brankou odrazil do lepší pozice, kde byl zcela volný RICHARD PÁNIK. Jeho zakončení bylo rychlé a přesné. Domácí brankář nedokázal zasáhnout. Asistence: Gustav Forsling a Jan Rutta.
    30:20 Nikita ZAJCEV - 1:2
     
    30:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dokázal prosadit už ve druhé polovině druhé třetiny. NIKITA ZAJCEV dostal pěknou přihrávku, se zakončením počkal, poslal puk mezi betony brankáře, a tak vstřelil druhou branku v letošní sezóně. Toronto sice přesilovku neproměnilo, ale prosadilo se až po ní. Asistence: Connor Brown a Calle Rosén.
    07:57 Jonathan TOEWS - 0:2
     
    07:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující celek díky aktivní hře navyšuje své vedení. Brandon Saad dostal hru před branku, Richard Pánik bez přípravy vypálil, jeho pokus ještě domácí brankář dokázal zastavit, ale na dorážku JONATHANA TOEWSE už byl Frederik Andersen krátký. Asistence: Richard Pánik a Brandon Saad.
    03:46 Jan RUTTA - 0:1
     
    03:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Výborně to udělal JAN RUTTA, který obkroužil branku a pokusil se zakončit. Jeho střelecký pokus si jeden z obránců Toronta tečoval nešťastně do vlastní branky. Elegantní kombinace českého hráče vedla k prvnímu gólu. Mitchell Marner to byl, kdo si puk tečoval do vlastní brány. Asistence: John Hayden a Tommy Wingels.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 31. N. Zajcev (Co. Brown, C. Rosén), 53. Co. Brown (N. Zajcev, Hainsey), 56. J. van Riemsdyk (Bozak, Rielly), 64. Matthews – 4. Rutta (Hayden, Wingels), 8. J. Toews (Pánik, Saad), 48. Pánik (Forsling, Rutta)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, C. Rosén, Borgman – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Marleau, Kadri, Komarov – M. Martin, Fehr, Co. Brown.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (Crawford) – Keith, Seabrook, Kempný, C. Murphy, Forsling, Rutta – Saad, J. Toews, Pánik – Hartman, Anisimov, P. Kane – Sharp, Kero, DeBrincat – Bouma, Wingels, Hayden.

    Rozhodčí: Luxmore, Charron, Devorski, Miller

    Diváci: 19 456
    bahis siteleri