Něman Grodno – JYP 3:0 (kon.) | Třinec – HV71 3:0 (kon.) | TPS – Nottingham 5:2 (kon.)
IFK Helsinky – Cracovia 6:3 (kon.) | Malmö Redhawks – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Brynäs – Mnichov 2:3 (kon.)
Mannheim – Esbjerg 4:1 (kon.) | Zug – Vienna Capitals 3:1 (kon.) | Bern – Mountfield HK 5:2 (kon.)
Gap – Frölunda 1:3 (kon.)
konec
Malmö Redhawks
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Kometa Brno
Úterý 10.10.2017, 18:30 • Malmö Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:43:25)
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 25 – 17
    Zásahy brankářů: 17 – 22
    Vyloučení: 5 – 2
    Vyhrané buly: 30 – 15
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Malmö nakonec Kometu Brno poráží 3:0 a v tabulce ve skupině B tak skončí na prvním místě. Kometa tak do vyřazovacích bojů půjde z druhého místa.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Daniel Zaar – 2 min., vysoká hůl).
    59:46 Fredrik HÄNDEMARK - 3:0
     
    59:46
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    A přeci je z toho ještě třetí branka v síti Komety. FREDRIK HÄNDEMARK zachytil rozehrávku hostů v jejich obranné třetině a poté si nabruslil před branku, kam bez větších problémů posílá kotouč – 3:0. Bez asistence.
     
    59:25
    Domácí operovali za prázdnou brankou, ale nakonec hosté vybojovali kotouč a ještě se pokusí zaútočit.
     
    58:42
    Štencel pálil od modré čáry, ale trefil jen levý beton domácího brankáře. Domácí se ujali kotouče a zkusí ho poslat do prázdné branky hostů.
     
    58:05
    Klec hostů je prázdná, Kometa to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:05
    Oddechový čas si bere lavička Komety Brno.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:24
    Nahození z pravé strany letělo před Dostála, ten nakonec nemusel zasahovat, neboť puk zamířil jen vysoko nad jeho klec. Hosté se ještě nadechují do jednoho z posledních útoků v tomto utkání.
     
    56:05
    Olofsson nebezpečně vystřelil z pravé strany, ale trefil jen obránce hostů, který akci domácích zastavil svým holenním chráničem.
     
    54:51
    Gajarský se uvolnil v útočném pásmu, poté ale upadl a ke střele před brankou domácích se vůbec nedostal. Hra se opět otáčí před branku Lukáše Dostála.
     
    53:49
    Po nepřesné střele Komety se ke kotouči dostali opět domácí hráči a už s ním operují před Dostálovou brankou. Ten pak za pomoci obrany zastavil další střelu Mielleho.
     
    52:42
    Gajarský se probil přes trojici obránců, ale do zakončení se před Nilstorpem nedostal. Kotouč si tak přebírají domácí hráči a míří s ním na opačnou stranu.
     
    51:27
    A další nebezpečí hrozilo před Dostálem, Mielle dostal další přesnou přihrávku, po jeho střele ale hostující brankář vytasil svou lapačku a podržel svůj tým.
    49:52 Malte SETKOV - 2:0
     
    49:52
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Mladíček MALTE SETKOV si zkušeně počkal v prostoru mezi kruhy a poté střelou švihem nedal Dostálovi žádnou šanci – 2:0. Bez asistence.
     
    49:07
    Havránek vybojoval puk u mantinelu a poslal ho do vlastního obranného pásma, kde si ho přebral obránce Malec a zakládá tak další útočnou akci na straně brněnského týmu.
     
    47:45
    Andy Mielle dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a poté bez přípravy vystřelil. Lukáš Dostál pak tváří v tvář proti němu uspěl.
     
    47:26
    Jan Štencel byl na levé straně připraven k dorážce po střele jeho spoluhráče, ale nakonec kotouč netrefil podle ideálních představ a akce Komety je u konce.
     
    46:10
    Mlčák nahodil puk žabičkou před branku, v chumlu hráčů se pak snažil kotouč protlačit Radim Zohorna za záda Nilstorpa, ale ten znovu kryje.
     
    45:57
    Alvarez dostal přihrávku a spěchal s pukem před Lukáše Dostála, ale obrana hostů byla znovu velmi dobře připravena a nepustila domácí tým k dalšímu gólu.
     
    44:50
    Mlynář přetlačil Olofssona, který se snažil projít do útočného pásma, ale brněnský útočník se dobrým obranným zákrokem prezentoval i na tomto postu.
     
    44:36
    Mallet je na ledové ploše a Kometa je v plném počtu.
     
    43:35
    Andersson napálil puk těsně před Dostálem a znovu byl mezi třemi brněnskými tyčemi zakročit. V sedmnácti letech se tak Lukáš Dostál prezentuje rozhodně více než skvěle na půdě dospělého mezinárodního hokeje.
     
    42:56
    Po střele Mieleho se k puku dostali hosté a hned ho vyhodili až před branku domácího celku. Nilstorp už si kotouč přebírá a posílá ho zpět svým spoluhráčům.
     
    42:36
    Alexandre Mallet inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a je tu přesilovka pro domácí tým.
     
    42:13
    Na druhé straně vyslal nepříjemnou tvrdou ránu Radim Zohorna, který pálil z levého kruhu.
     
    41:06
    Další střela domácích znamenala zákrok Dostála, který se v úvodních minutách třetí části hry rozhodně nenudí. Domácí zvyšovali svůj tlak a znovu se natlačili před jeho branku.
     
    40:19
    Andy Mielle se prodral do útočného pásma i přes obranu Brna, ale ke střele se před Dostálem nakonec nedostal. Rázem se tak hra otáčí na druhou stranu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 7 – 6
    Zásahy brankářů: 6 – 6
    Vyloučení: 2 – 1
    Vyhrané buly: 11 – 8
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní jsme se branky už dočkali, a sice na domácí straně. V osmadvacáté minutě dokázal zblízka překonat brankáře Komety Christoffer Forsberg, jenž měl před sebou odkrytou klec a poslal domácí do vedení. Hosté měli několik příležitostí k vyrovnání, ty ale za zády Nilstorpa neskončily. Gólman Malmö tak zatím drží své čisté konto. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně ve 20:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Domácí se ještě dostali do útočného pásma, ale před Dostálem nic nevymysleli. A ještě to zkusí i hosté, kteří se vydávají zřejmě do posledního útoku této části hry.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:49
    Obrovské nebezpečí bylo nyní před brankou Komety. Lukas Haudum se řítil úplně sám, po chybě hostující obrany, před jeho branku a poté si proti němu připsal další přesný zákrok!
     
    37:56
    Následně pak vyslal z pravé strany prudkou ránu Radim Zohorna, ale také jeho střela mezi třemi tyčemi nekončí. Hosté se stále marně snaží o srovnání stavu skóre, ke kterému neměli rozhodně daleko.
     
    36:55
    Alexandre Mallet dostal nabito na levou stranu a poté dělovkou prověřil připravenost domácího brankáře, který svým pohotovým zákrokem znovu podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    36:41
    Andy Miele si nabruslil do blízkosti Lukáše Dostála, ale jeho zakončení zamířilo jen do jeho levého betonu. Následně pak si puk vzal Barinka a posílá ho směrem dopředu svým spoluhráčům.
     
    35:46
    Kotouč mají na svých holích znovu domácí hráči a míří do další útočné akce. Hosté se zatím tlaku domácích dokázali znovu ubránit a posílají puk do středního pásma.
     
    35:16
    Kometa Brno je v plném počtu.
     
    34:53
    Další střela letěla na Dostála, jemu ale pomohl obranným zákrokem obránce Komety a poté ho posílá znovu až před brankáře Nilstorpa.
     
    34:25
    Kometa se osvobozuje a posílá puk až před domácí branku. Může tak vystřídat svou unavenou čtveřici hráčů.
     
    33:52
    Domácí zamkli hosty v jejich obranném pásmu, poté vyslal tvrdou ránu od modré čáry Görtz, ale Dostál byl připraven. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo.
     
    33:16
    První přesilovka pro domácí tým. Lukáš Vágner dostává dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.
     
    32:54
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu. Hynek Zohorna pak vracel kotouč přihrávkou na Fuchse, ten ho ale nezachytil a kotouč je ve středním pásmu.
     
    32:45
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    32:17
    Kometa byla nyní pod větším tlakem domácího celku, ale hosté vše ustáli a nakonec dokázali kotouč vytěsnit mimo ohrožení vlastní branky.
     
    31:15
    Lukáš Dostál znovu vytasil přesný zákrok, když zachránil hosty od druhé branky. Miele se před něho natlačil a nebezpečnou střelou poslal puk do jeho připraveného betonu.
     
    30:55
    A hned po tom, co Lukáš Dostál přišel do brankoviště, musel hned hasit nebezpečí před vlastní brankou. Nakonec mu pomohla brněnská obrana a hosté míří do útoku.
     
    30:18
    Na druhou část zápasu nastupuje do branky Dostál, který tak vystřídal Vejmelku.
     
    29:55
    Střondala se natlačil před domácí klec, jeho zakončení ale chyběla větší přesnost. Nicméně hosté se čím dál více dostávají před Nilstorpa a snaží se vyrovnat.
     
    28:45
    Hosté se dostali do dobré šance, ale Nilstorp podržel svůj tým, když lapil střelu Alexandreho Malleta. To byla další velká šance Komety, kterou domácí brankář zastavil.
    27:14 Christoffer FORSBERG - 1:0
     
    27:14
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Po pěkné souhře se k odraženému kotouči před brankou Komety Brno dostal CHRISTOFFER FORSBERG a z bekhendu pak dokázal poslat kotouč do poloodkryté Vejmelkovy klece – 1:0. Asistence: Nils Andersson.
     
    26:45
    Alvarez se natlačil před branku Komety, ale také obrana hostů ukázala svůj um a nepustila hráče Malmö do zakončení.
     
    26:28
    Bartejs pálil z první od modré čáry a jeho dělovka zamířila až n branku Malmö, kde byl znovu připraven Cristopher Nilstorp a připsal si tak další důležitý zákrok. Po přerušení hry přichází na řadu další komerční přestávka.
     
    25:35
    Adam Gajarský se dostal ke střele před brankou domácích, ale v těsné blízkosti Nilstorpa střílel, jeho blafák ale na poslední chvíli vystihl jeden z domácích obránců a zabránil tak zřejmě jasnému gólu hostů.
     
    25:09
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    24:57
    Další početní výhoda končí, domácí se opět osvobodili, kotouč doletěl až před Vejmelku a to už vypadá pro Malmö dobře.
     
    24:14
    Po pěkné kombinaci před domácí brankou zakončoval z pravé strany Radim Zohorna, ale jeho střelu pokryla obrana domácího celku.
     
    23:40
    Znovu ale hráči Komety neudrželi útočné pásmo a domácí se dokázali poprvé v této početní nevýhodě osvobodit a poslali puk až před Karla Vejmelku.
     
    23:09
    Další trest pro domácí. Za držení hole dostává dvě minuty Händemark a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    22:25
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    22:04
    Opět se domácí hokejisté dostali ke kotouči a vyhodili ho až před Karla Vejmelku. Další brněnská přesilová hra je pomalu, ale jistě, u konce.
     
    22:00
    Alvarez střílel z pravé strany a trefil pouze boční síť brněnské klece. Vzápětí je hra přerušena a bude se vhazovat po levici Vejmelky.
     
    21:46
    Domácí se dokonce dostali do přečíslení ve vlastním oslabení, překonat Vejmelku se jim ale nepodařilo. Puk už mají zase hosté a míří do útočného pásma.
     
    21:20
    A znovu hosté nic před domácí brankou nevymysleli a je tu další osvobození Malmö.
     
    20:40
    Hráči Malmö se dokázali osvobodit a kotouč tak míří před brněnskou branku. Hosté tak musí svou akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    20:25
    Moc dlouho to ale domácím nevydrželo. Forsberg dostává dvě minuty za sekání a je z toho další brněnská početní výhoda hned v úvodu druhého dějství.
     
    20:22
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 11 – 6
    Zásahy brankářů: 6 – 11
    Vyloučení: 2 – 0
    Vyhrané buly: 10 – 3
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    První třetina je za námi. V ní jsme branku neviděli, ale několik šancí na obou stranách ano. K vidění je pohledný hokej, který se hraje ze strany na stranu. Hosté i s mladíky v sestavě rozhodně nezaostávají a chvílemi byli před Nilstorpem hodně nebezpeční. Nicméně skóre nikdo neotevřel, a tak si budeme muset počkat na další část hry. Druhá třetina začne přibližně v 19:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Radim Zohorna střílel z pravého kruhu a kotouč skončil jen těsně vedle pravé tyče domácí branky.
     
    19:05
    Jan Štencel střílel v blízkosti domácí branky, ale jeho přízemní střela skončila na betonech Nilstorpa, jenž drží svůj tým a hned vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:22
    Další faul domácích. Niklas Arell dostává dvě minuty za faul kolenem a Brno si zahraje druhou přesilovou hru v této části hry.
     
    17:30
    Oliver Olsson se obtočil kolem hostující branky, poté si nabruslil těsně před ní a svou střelou pak nechal vyniknout Karla Vejmelku, jenž si připsal další přesný zákrok na své dnešní konto.
     
    16:15
    Hynek Zohorna přišel před útočnou modrou čárou o kotouč a hosté se vrhli do útoku, ale před Vejmelkou nedošlo k ohrožení jeho branky. Rázem se hra otáčí zase zpět před Nilstorpovu klec.
     
    15:32
    Tomáš Mlynář střílel zblízka na domácí branku, ale trefil obránce Jense Olssona, který si tak připsal dobrý obranný zákrok proti akci Komety Brno.
     
    14:51
    Vejmelka je zpět v brankovišti a pokračuje dále. Je tedy v pořádku a hned si připisuje další zákrok proti střele Händemarkovi.
     
    14:31
    Alexandre Mallet poslal před brankou Komety k zemi domácího hráče a nešťastně při tom došlo ke střetu s Vejmelkou, který je nyní na ledové ploše v nehokejové pozici. Vypadá to ale, že bude v pořádku.
     
    13:51
    Domácí zakládají svou útočnou akci z hloubi vlastního obranného pásma. Nyní jsou už před brněnskou klecí, kde je připraven Vejmelka. Ten posléze vyrazil další jejich střelu.
     
    12:48
    Andy Miele, dnešní Top Scorer, se proháčkoval obranou hostů, ale jeho zakončení chybělo více přesnosti. Znovu se tak hra otáčí před domácí branku, kam už míří Brňané.
     
    12:13
    Alexandre Mallet vyslal jedovatou střelu, která mířila za záda Nilstorpa, ale brankář Malmö vytasil další přesný zákrok a podržel svůj tým.
     
    11:36
    Daniel Zaar pálil z levé strany a Vejmelka si připsal další zákrok, vyrazil puk před sebe svou vyrážečkou a obrana Brna ho už má ve své moci a spěchá do útočného pásma.
     
    10:27
    Tomáš Malec spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale nakonec na něho nedosáhl. Skončil u zadního mantinelu a převzal si ho jeden z domácích obránců.
     
    09:53
    Brno přijela do Malmö podpořit své hokejisty skupinka fanoušků, která je v hledišti rozhodně slyšet.
     
    09:14
    Radim Zohorna dostal kotouč na svoji hůl a poté se pokusil prostřelit přízemní střelou Nilstorpa, ten byl opět proti a připsal si další přesný zákrok.
     
    08:42
    Zatím sledujeme útočný hokej z obou stran a zbytečně se tak hra nepřerušuje. Zejména mladíci v sestavě Brna se ukazují ve velmi dobrém světle.
     
    08:05
    A znovu Jan Štencel, který se snažil ve skrumáži před domácí brankou zasunout puk za Nilstorpova záda, ale brankář Malmö puk chytil a ukryl pod svojí lapačkou.
     
    07:52
    Jan Štencel se prodral na levou stranu a chtěl zakončovat, výborným obranným zákrokem ho ale zastavil Ericsson a hra je přerušena.
     
    07:20
    Daniel Zaar pálil na branku Komety, kotouč ale zastavil obránce Barinka a opět hosté nepovolili, aby domácí celek šel do vedení.
     
    07:02
    Přichází také první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    07:02
    Alexandre Mallet střílel z levé strany, ale jeho projektil zamířil jen do holenního chrániče jednoho z domácích obránců.
     
    06:27
    Hynek Zohorna se snažil projít do útočného pásma, nepřešel ale přes pevnou domácí obranu a následně pak se domácí tým žene do další útočné akce.
     
    05:46
    A další šance domácích a v ní Federik Storm, který pálil bez přípravy a donutil tak hosty k dalšímu zákroku před vlastní brankou!
     
    04:59
    Christoffer Forsberg objel branku a poté se snažil těsně před Vejmelkou prostrčit puk mezi jeho betony, ale hostující brankář je včas sklapl a podržel svůj tým skvělým zákrokem.
     
    04:17
    Daniel Zaar operoval před Vejmelkovou svatyní, ale nakonec se vůbec ke střele nedostal. Znovu set tak nemusel mít gólman Komety na pozoru.
     
    03:41
    Nahození kotouče hosty do útočného pásma a hráči Komety Brno tak jdou střídat. Na ledě se tak objeví čerstvé síly.
     
    03:10
    Domácí vyhráli vhazování po pravici Vejmelky a hned na to se dostali před jeho brankou ke střele, ale brankář Komety nemusel zasahovat, pomohla mu obrana.
     
    02:51
    Andersson je na ledové ploše a Malmö je tedy v plném počtu.
     
    02:40
    Další pobyt v pásmu domácích, ale ke střele se hosté nedostali. Znovu se tak Malmö osvobozuje a přesilovka Komety Brno je téměř u konce.
     
    01:55
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kde na domácí branku vyslali několik střel, ale Malmö se zatím velmi dobře brání ve svém prvním oslabení. Nyní vyhazují kotouč až před Vejmelku.
     
    00:51
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Nils Andersson – 2 min., držení protihráče).
     
    00:35
    Tomáš Bartejs pálil od modré čáry a po jeho ráně musel zasahovat Nilstorp, který ukryl kotouč pod svojí lapačkou a hru přerušil.
     
    00:05
    Kometa získala po vhazování kotouč a hned se řítí do útočného pásma. Lukáš Nahodil poslal puk před domácí branku, ale nikdo tam nebyl připraven přihrávku převzít. Na druhou stranu tak míří domácí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hymna dozněla a za malý okamžik začínáme.
     
    K utkání je už vše připraveno, za malý okamžik nastoupí hráči obou celků na ledovou plochu a vyslechneme si oficiální hymnu hokejové Ligy mistrů.
     
    Úvodní sestavy:

    Malmö Redhawks: Nilstorp (Malmborg) – J. Olsson, Mäntylä, Arell, Andersson (A), Setkov, Mylläri, Lundblad, Ericsson – Storm, Miele (TS), Görtz – Zaar, Händemark (C), Alvarez (A) – Olofsson, Forsberg, Bryggman – Eklind, Haudum, O. Olsson

    HC Kometa Brno: Vejmelka (Dostál) – Barinka, Štencel, Malec (C), Bartejs, Vágner, Furch, Mlčák – Mallet, Nahodil, H. Zohorna (A) (TS) – R. Zohorna, Mlynář, Havránek – Horký, Střondala, Plášek – Gajarský

    Rozhodčí: Sidorenko, Sjöberg – Wernström, Dahmén.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Tabulka skupiny D před posledními zápasy

    1. Kometa Brno 12 bodů (jistý postup)
    2. Malmö Redhawks 10 bodů (jistý postup)
    3. KaLpa Kuopio 7 bodů
    4. Stavanger Oilers 1 bod
     
    Vzájemná utkání

    V prvním vzájemném duelu byla doma úspěšnější Kometa Brno, která zvítězila 5:4 po prodloužení. Domácí tak mají hostům co vracet.
     
    HC Kometa Brno

    Hosté z Komety Brno válí nejen v tuzemské soutěži, kde v současné době okupují nejvyšší patra v extralize, ale také ovládají skupinu B v Lize mistrů. Jsou na první příčce a stejně tak jako domácí tým mají jistý postup do vyřazovacích bojů. V přímém souboji, jak už bylo zmíněno, tak půjde o umístění. To by Kometa ráda udržela a k postupu z prvního místa jí tak stačí jeden bod. V případě prohry v nastavené době či po nájezdech by i tak měla o bod více. Pokud by však prohrála po základní hrací době, šlo by na první místo Malmö. Čeká nás tak jistě zajímavý duel, který si nenechte ujít.
     
    Malmö Redhawks

    Domácí celek, tedy Malmö Redhawks, už má jistotu postupu do vyřazovací části a proti Kometě tak půjde už jen o přímý souboj o první místo ve skupině B. Malmö je druhé s deseti body. Připsalo si tři výhry a dvě prohry, z toho jednu v nastavené době právě proti svému dnešnímu soupeři z Komety Brno. Podaří se proti rozjeté Kometě urvat domácím vítězství a posunou se na první příčku, nebo skončí druzí? To se dozvíme až po konci tohoto duelu.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Skupinová fáze hokejové Ligy mistrů jde do finále, na programu jsou poslední utkání ve skupinách. My prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat utkání mezi švédským týmem Malmö Redhawks a českým zástupcem, klubem HC Kometa Brno. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Forsberg (Andersson), 50. Setkov, 60. Händemark


    Malmö Redhawks: Nilstorp (Malmborg) – J. Olsson, Mäntylä, Arell, Andersson (A), Setkov, Mylläri, Lundblad, Ericsson – Storm, Miele (TS), Görtz – Zaar, Händemark (C), Alvarez (A) – Olofsson, Forsberg, Bryggman – Eklind, Haudum, O. Olsson
    HC Kometa Brno: Vejmelka (od 10. Dostál) – Barinka, Štencel, Malec (C), Bartejs, Vágner, Furch, Mlčák – Mallet, Nahodil, H. Zohorna (A) (TS) – R. Zohorna, Mlynář, Havránek – Horký, Střondala, Plášek – Gajarský

    Rozhodčí: Sidorenko, Sjöberg – Wernström, Dahmén
    thejrc.org