Stuttgart – Kolín nad Rýnem 2:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
2:1 (1:0)
1. FC Kolín nad Rýnem
Pátek 13.10.2017, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:13. (22:33:48)
     
    Stuttgart ve čtvrté minutě nastavení druhé půle rozhodl o výhře na domácí půdě nad Kolínem 2:1.

    První půlhodina zápasu patřila Kolínu, který více držel balon, poté ale přišla nečekaná ztráta kapitána Matthiase Lehmanna. Mangala získal balon, předložil ho Teroddemu, který milimetrovou nahrávkou vyslal do úniku Anastasiose Donise, který tísněný Sörensenem dokázal míč procpat se štěstím mezi nohama brankáře Kolína. Také druhé půle nezačala v rychlém tempu. Kolín kontroloval opět hru, ale tentokrát z toho vytěžil vyrovnávací branku. Na hranici vápna přihrál Zoller Dominiqiu Heintzovi, který parádní střelou do horního roku Zielerovy branky vyrovnal. Od té doby se hrálo nahoru dolů. Poslední slovo měl však domácí střídající útočník Chadrac Akolo, který obešel tři protihráče a po šťastném odrazu dostal míč za Horna.

    Kolín zůstává s jediným získaným bodem jednoznačně na poslední příčce tabulky. Naopak Stuttgart posouvá zisk třech bodů na desátou pozici.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Kolín se ještě tlačí za vyrovnáním, ale Terodde zůstává na trávníku se zdravotním problémem.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Chadrac Akolo (VfB Stuttgart).
    90+4. Chadrac AKOLO - 2:1
     
    90+4
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Ve čtvrté minutě nastavení se Stuttgart dostává do vedení! Neskutečný závěr zápasu. Už to vypadalo, že se CHADRAC AKOLO zamotal ve svých kličkách uvnitř pokutového území, ale nakonec se přece jen opřel do balonu a šťastně ho po teči obránce dostal do sítě. Timo Horn již nedokázal zareagovat na změnu směru míče.
     
    90+3
    Hlavní rozhodčí nakonec nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Pokutový kop z toho nakonec není a pokračuje se ve hře. Dobré tři minuty se nyní nehrálo a to se promítne i na nastavení.
    90+1. Sporný moment v pokutovém území, který řešil hlavní rozhodčí s videorozhodčím
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí se dlouho radil s videorozhodčím po zákroku v domácím pokutovém území.
     
    89
    Leonard Bittencourt čaroval s balonem na levém kraji. Přesnou přihrávku ale už nepřidal a do rychlého protiútoku se hnal střídající Ginczek, který ale Teroddeho neuvolnil ideálně.
     
    88
    Zieler musel do tvrdého souboje s Pizarrem v malém pokutovém území. Hostující brankář schytal pořádnou ránu a je také odpískán faul zkušeného útočníka Kolína.
     
    87
    Bittencourt byl sestřelen Ascacibarem na třiceti metrech od domácí branky. Argentinský záložník je potrestán žlutou kartou.
     
    86
    Chadrac Akolo pálil po krátké rychlé kličce k ose trávníku jen nepřesně, ale k balonu se ještě dostal Mangala, který se pokoušel o přihrávku v pádu, ale Horn drží svůj tým.
     
    85
    Stuttgart zůstal ještě na útočné polovině, ale jeden centr dokázal Timo Horn vyrazit před sebe a druhý dokonce skvěle udržel v rukavicích.
     
    84
    Vynikající obranný zákrok Heintze. Kdyby střelec vyrovnávací branky nedokázal čistým skluzem zastavil Akola, tak by se domácí útočník hnal na branku zcela sám.
     
    83
    Badstuber chtěl podržet míč, uklidnit hru, ale to se mu vůbec nepodařilo. Rychle ztratil balon a do útoku se tak mohou hrát hráči Kolína.
     
    82
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Utkání dostalo vyrovnávací brankou náboj. Zieler musel řešit v pokutovém území přízemní centr z pravé strany.
     
    81
    Hosté jsou najednou všude. Nyní se hnal za nakopnutým balonem Zoller, ale těsně před ním sebral míč Zieler.
     
    80
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Anastasios Donis, přichází Daniel Ginczek.
    78. Dominique HEINTZ - 1:1
     
    78
    Köln právě vstřelil branku!
    Tak to je paráda! Nenápadná akce Kolína končí vyrovnáním. Na hranici vápna si vyměnil balon Zoller s DOMINIQUEM HEINTZEM, který parádně zakroutil míč levačkou do horního rohu domácí branky. Zieler marně letěl vzduchem, míč nezasáhl.
     
    78
    Řada nepřesností na obou stranách. Až nyní si přišel Pizarro pro balon ke středu hřiště, následně ho ale nepochopil při přihrávce Osako.
     
    77
    Klünter nestíhal ve sprinterském souboji s Donisem, musel ho zatáhnout za dres a dostává žlutou kartu.
     
    76
    Pizarro bojoval o míč před šestnáctkou Stuttgartu, ale proti přesile nic nezmohl. Nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel na pomoc.
     
    74
    Hosté měli k dispozici rozehrávku na pravé straně od vápně Stuttgartu po faulu na Lehmanna. K míči se postavil Bittencourt, ale centr napálil jen do prvního bránícího hráče domácího celku.
     
    73
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Konstantin Rausch, přichází Tim Handwerker.
     
    72
    Akolo výrazně oživil útočnou fázi domácího týmu. Nyní si Akolo vyměnil balon s Teroddem, Sörensen zůstal stát jako opařený, ale střídající fotbalista se až ke střele neprotlačil.
     
    71
    Hostující obrana se otevírá čím dál více. Terodde pálil z dobré pozice jen nad branku. Timo Horn se ale proletěl vzduchem.
     
    70
    Povedená rychlá akce Stuttgartu. Z pravé strany se přiřítil do vápna Akolo, následně ještě našel Donise, který ale v pádu už nedokázal dostat míč do sítě.
     
    69
    Z velké dálky se opřel do balonu Matthias Lehmann. Hostující kapitán netrefil míč ideálně a Zieler v domácí brance už mohl jen kontrolovat nepřesnou střelu vedle své tyče.
     
    68
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Miloš Jojić, přichází Sehrou Guirassy.
     
    68
    Tlak domácího týmu pokračuje. Po rohovém kopu se dostal k balonu opět Donis, který tentokrát pálil z hranice pokutového území jen nad branku.
     
    67
    Anastasios Donis se postavil k rozehrávce. Zeď o dvou členech s přehledem obstřelil, ale a přední tyči si pohlídal střelu Horn.
     
    66
    Stuttgart měl volný přímý kop, ale ten se domácím vůbec nepodařil. Na zadní tyči ale dokázal ještě vybojovat míč Donis, který byl stažen k zemi. Další nebezpečná standardka.
     
    65
    Rausch přidržel za dres unikajícího Akola a je za to potrestán žlutou kartou.
     
    64
    Donis měl opět míč u nohy. Jeho počínání však ještě před vápnem nejprve zbrzdil a poté úplně zastavil hostující Sörensen.
     
    62
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Josip Brekalo, přichází Chadrac Akolo.
     
    61
    Mangala faulován v blízkosti vlastního vápna a hosté měli k dispozici nebezpečnou rozehrávku. Jojič se opřel do centru, našel Pizarra, ale ten v tísni našel jen reklamu vedle branky.
     
    60
    Přesně po hodině hry se Stuttgart usadil před vápnem hostů. Brekalo našel rozběhnutého Donise, který ještě centroval na zadní tyč, ale tam byl jen Rausch.
     
    59
    Bittencourt sice získal míč v souboji s Pavardem, ale poté ho lehce odevzdat na kopačky domácím hráčům nepřesnou přihrávkou.
     
    58
    Na druhé straně se hnal Terodde s Brekalem i zakončujícím Donisem do rychlého protiútoku. Střelec první branky si vzal míč pro sebe, ale tentokrát mu dělovka nesedla a míč končí mimo tři tyče.
     
    57
    Klünter vybojoval balon v blízkosti pokutového území Stuttgartu. Následně ještě předkládal míč na kopačku Pizarra, který ale v dobré šanci střílel jen do obránce.
     
    56
    Ani druhý poločas, podobně jako úvodní dějství, nezačalo v bůhvíjakém tempu. Brekalo pálil ze stoje jen do připraveného Horna.
     
    55
    Sörensen je po krátkém ošetření zpět na trávníku. Jojič se skvěle obtočil kolem obránce, ale jeho střela skončila ve dvacáté řadě na tribuně.
     
    54
    Ani následně rohový kop nerozehrál Aogo zrovna přesně. Navíc zůstává ležet na trávníku otřesený Sörensen.
     
    53
    Pohledná akce Stuttgartu končí nepřesným centrem Aoga. Domácí kapitán měl být tím, který dá finální přihrávku na Teroddeho, ale trefil jen před sebou stojícího obránce.
     
    52
    Kolín se na malou chvíli usadit na polovině domácího týmu. Velezkušený Pizarro se mohl poprvé dostat po střídání k balonu, ale na prudkou přihrávku Zollera nedosáhl.
     
    50
    Hlavní rozhodčí musí uklidňovat výměnu názorů Jojiče s Mangalou. Vše proběhlo bez větších problémů a bez udělané žluté karty.
     
    49
    Ascacibar výborně vybojoval míč na Jojičovi. Následně se argentinský záložník chtěl předvést v útoku, ale samostatnou akci nedotáhl do konce.
     
    48
    Také Kolín se propracoval poprvé ve druhém poločase na útočnou polovinu. Dlouho to ale hostům nevydrželo. Lehmann nepřesně přihrával, podobně, jako při zatím jediném vstřeleném gólu zápasu.
     
    47
    Lépe vstupuje do druhého poločasu Stuttgart, který drží míč na útočné polovině. Aogo kombinoval s Mangalou, následně se dostal balon až k Pavardovi, ale ten si v souboji pomohl faulem.
     
    46
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Salih Özcan, přichází Claudio Pizarro.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:31.
     
    Oba týmy dlouho v prvním poločase potvrzovaly svou bídnou střeleckou formu v úvodu sezony. Blíže k první brance zápasu měl Kolín, který si vypracoval šanci v podobě střely Bittencourta a Zollera. Kolín měl více než půlhodinu utkání zcela pod kontrolou, domácí se nemohli dostat ani na útočnou polovinu. Až ale ztratil balon ve středovém kruhu Matthias Lehmann, Mangala vystihl jeho úmysl, předal míč Teroddemu. Brekalo si skvěle naběhl na přesnou přihrávku a poté zakončil mezi nohama Timo Horna. Pro Stuttgart je to teprve pátá vstřelená branka v sezoně!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Anastasios Donis je po vstřelené brance při chuti. Další náběh ale zastavil včasným vyběhnutím Horn.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k balonu domácí Aogo. Kapitán Stuttgartu bojoval na pravé straně, ale proti přesile nepřešel do útoku ani neudržel míč na kopačce.
     
    43
    Kolín stabilizoval hru postupnou kombinací ve středu trávníku. Bittencourt se dostal po dlouhé době k balonu, ale jeho narážečka s Osakou byla neúspěšná.
     
    42
    První poločas míří ke svému závěru. V posledních minutách je jednoznačně aktivnější domácí celek, ale ani Kolín nechce odejít do šaten s nepříznivým výsledkem.
     
    41
    Následný rohový kop se Stuttgartu nevydařil podle představ. Terodde se sice dostal k balonu, ale už ho nedokázal usměrnit směrem na branku.
     
    40
    Donis v dalším náběhu, ale nyní napálil z úniku jen skvěle vyběhnutého brankáře Kolína.
    38. Anastasios DONIS - 1:0
     
    38
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Tentokrát to již Stuttgartu vychází. Lehmann nepřesně přihrál ve středu trávníku, toho využil Mangala, který našel Teroddeho. Zkušený útočník Stuttgartu ještě vysunul milimetrovou přihrávkou ANASTASIOSE DONISE do úniku. Sörensen se snažil rozhodit řeckého útočníka, ale ten s trochou štěstí našel mezeru mezi nohama brankáře a posílá domácí do vedení.
     
    37
    Před koncem poločasu se dostává Stuttgart více k balonu než Kolín. Brekalo se dostal ke zpětné přihrávce, poté pálil Donis, který našel jen obránce na brankové lajně, následně pálil ještě Terodde, ale ten jen potvrdil špatnou formu v zakončení celého Stuttgartu.
     
    36
    Po faulu na Donise se postavil k rozehrávce Brekalo. Nadýchaným centrem našel hlavu Badstubera, který ale nedokázal uklidit míč k tyči. Timo Horn se mohl za balonem jen ohlédnout.
     
    35
    První žlutá karta zápasu! Sörensen nezvládl souboj s Donisem a poté ho musel faulovat, aby se řecký útočník nedostal na dostřel hostující branky.
     
    34
    Až nyní se domácí probojovali až ke střele. Terodde na sebe nalákal hned tři obránce, poté skvěle přihrál proti noze Donisovi, který ale v dobré pozici před vápnem pálil daleko od branky.
     
    32
    Stuttgart se nemůže udržet u balonu, nemůže se dostat ani na útočnou polovinu a tak je v kombinaci nejvíce zapojen brankář Zieler.
     
    31
    Bittencourt vybojoval na levé straně míč na Pavardovi. Následně se ale francouzský krajní fotbalista dokázal vrátit do obrany a čistě zastavil unikajícího Zollera.
     
    30
    Osako byl u levé postranní lajny faulován. Konstantin Rausch však neposlal centr do pokutového území, ale raději rozehrál do kombinace a míč se tak dostal až k brankáři Kolína.
     
    29
    Matthias Lehmann se s tím vůbec nepáral. Dalekonosnou střelu z dobrých pětatřiceti metrů vyslal na branku Stuttgartu. Zieler mohl jen kontrolovat balon, který mířil nad břevno.
     
    28
    Orel Mangala přebíral ve středovém kruhu přihrávku od Badstubera. Belgický záložník si však nevšiml bránícího Sörensena, který ho velmi rychle o balon připravil.
     
    26
    Zoller zkusil individuální akci o levé postranní lajny. Poradil si s Badstuberem, ale poté mu balon lehce odskočil od kopačky a jeho střela tak končí mimo tři tyče.
     
    25
    Po faulu na Josipa Brekala se postavil k balonu Aogo. Domácí kapitán sice přestřelil obrannou zeď, ale také přestřelil branku Timo Horna.
     
    24
    Lehmann rozehrával od rohového praporku, ale našel jen připravené rukavice domácího brankáře. Zieler rychle rozehrál na Brekala, který vybojoval nebezpečnou situaci.
     
    23
    Tempo zápasu se nám začíná postupem času zvyšovat. Zoller trápil na pravé straně domácí obranu, na hranici vápna čekal na míč Bittencourt, ale střídající Beck srazil balon na rohový kop.
     
    22
    Do pokutového území přiletěl centr na nebezpečného hlavičkáře Holgera Badstubera. Domácí stoper se ale k zakončení neprotlačil a poté musel velmi rychle do obrany. Bittencourt však brejk zazdil nepřesnou přihrávkou.
     
    21
    Josip Brekalo znovu u míče. Devatenáctiletý Chorvat našel ještě Donise, který vybojoval po zblokovaném centru rohový kop.
     
    20
    Rychlá akce domácího týmu končí ještě před pokutovým územím. Aogo sice chtěl najít dobrém náběhu Brekala, ale hostující obrana pracuje v úvodu zápasu skvěle.
     
    19
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Marcin Kamiński, přichází Andreas Beck.
     
    18
    Osako v obrovské šanci! Bittencourt skvěle přihrál nabíhajícímu Zollerovi, který pasem pod sebe našel Osaka, který ale byl už příliš blízko domácího brankáře a nedokázal ho tak překonat.
     
    17
    Stuttgartu se daří kombinací stabilizovat hru. Navíc se faulem provinil proti pravidlům hostující Jojič.
     
    16
    Timo Baumgartl musel do nebezpečného skluzu. Se štěstím zasáhl před unikajícím Osakou balon a odvrátil hrozící nebezpečí.
     
    15
    Ron-Robert Zieler musel být v pozoru. Nepřesný centr z pravé strany se stáčel přesně do branky. Domácí brankář byl připraven a lehce balon sebral ze vzduchu do rukavic.
     
    14
    Kolínští se vydali napadat až téměř k šestnáctce soupeře. Klünter sice vybojoval balon, ale následně s ním vycestoval mimo hrací plochu.
     
    13
    A nebyl to vůbec špatně rozehraný rohový kop z pohledu Kolína nad Rýnem. Závar v malém pokutovém území musel řešit až Kaminski nekompromisním odkopem.
     
    12
    Badstuber měl do dělat, aby si poradil v rychlostním souboji se Zollerem. Nakonec musel odkopnout balon jen na rohový kop.
     
    11
    Dlouhý nákop Kaminského měl najít Brekala. Chorvatský útočník byl však bráněn hned dvěma hráči Kolína. Nakonec se přece jen dostal Brekalo k míči, ještě ho posunul na Donise, který pálil ve velké rychlosti jen nad branku.
     
    10
    První desetiminutovka nenabídla velkou příležitost. Oba týmy se zatím příliš neženou do útočení.
     
    9
    Boj o balon u středové lajny vyhrál hostující kapitán Matthias Lehmann. Přihrávka k levé straně ale nebyla z nejpřesnějších. Domácí však nedokázali zisk míče využít.
     
    8
    Hosté to nyní zkoušeli po levém kraji. Bittencourt si narazil s Rauschem, následně se dostal až před vápno, ale lehkou prostrkávačku na rozběhnutého Zollera nepřidal.
     
    7
    Kolín kontroluje hru ve středu pole postupnou kombinací. Sörensen musel pod tlakem přihrávat až Hornovi, který dlouhým nákopem ale našel jen domácí obranu v čele s Holgerem Badstuberem.
     
    5
    Osako střílel ve skluzu po nahrávce z pravé strany. Japonský útočník Kolína napálil balon jen těsně vedle levé tyče.
     
    4
    Dennis Aogo držel balon u levé postranní lajny, poté našel Mangalu, který ale průnikovou přihrávkou neuvolnil nabíhajícího Teroddeho.
     
    3
    Také domácí se dostali poprvé na útočnou polovinu. Terodde si však při zpracování pomohl faulem na Lehmanna.
     
    2
    Kolín začal pěkně zostra. Na pravé straně se dokázal uvolnit Jojič, který ještě přihrával na hranici pokutového území, kde hlídkoval Zoller. Jeho střelu ale bez větších problémů chytá Zieler.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě základní jedenáctky. Zápas osmého kola nejvyšší německé soutěže tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    VfB Stuttgart: Zieler – Baumgartl, Badstuber, Kamiński – Pavard, Ascacibar, Mangala, Aogo (C) – Donis, Terodde, Brekalo.
    Náhradníci: Meyer – Emiliano Insúa, Asano, Akolo, Burnic, Beck, Ginczek.

    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Klünter, F. Sörensen, Heintz, Rausch – Jojić, Lehmann (C), S. Özcan, Bittencourt – Zoller, Osako.
    Náhradníci: Kessler – Maroh, Höger, Olkowski, Guirassy, Handwerker, C. Pizarro.

    Rozhodčí: Cortus – Schlager, Badstübner.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    11.01. 2017 Kolín nad Rýnem – Stuttgart 0:0
    23.01. 2016 Kolín nad Rýnem – Stuttgart 1:3
    16.08. 2015 Stuttgart – Kolín nad Rýnem 1:3
    04.02. 2015 Kolín nad Rýnem – Stuttgart 0:0
    30.08. 2014 Stuttgart – Kolín nad Rýnem 0:2
     
    1. FC Kolín nad Rýnem

    Tým ze západu Německa obsadil v minulém ročníku Bundesligy vynikající páté místo a zajistil si pohárovou Evropu. Hned třináctkrát odešel Kolín s nerozhodným výsledek a i to přispělo k velkému překvapení.

    Letos už to tak zářivé není. V domácí soutěži má na svém kontě po sedmi odehraných kolech jen jediný bod a to ještě za bezbrankovou remízu v Hannoveru. Celek okolo brankáře Timo Horna dostal největší příděl na stadionu v Dortmundu, kde se prosazovali jen domácí. Na vítězství 5:0 přispěl dvakrát Aubameyeng i Phillip, jednou poté rozvlnil síť Sokratis.
     
    VfB Stuttgart

    Stuttgart se po roce vrátil mezi německou elitu. Sezonu v druhé Bundeslize odehráli v vynikající formě. Z absolvovaných 34 zápasů se jen sedmkrát museli sklonit před soupeřem a suverénně z prvního místo postoupili.

    Stuttgart se zatím bodové prosazuje jen na domácím trávníku. Ve třech zápasech na stadionu soupeře vstřelil jen po brance Chadrac Akolo a Simon Terodde. V domácím prostředí to Stuttgartu také příliš nepálí, ale ve dvou odehraných zápasech stačil ke třem bodům vždy jen jeden gól. Proti Mohuči vystřelil výhru Badstuber, o dvě kola později proti Wolfsburgu to byl Akolo. Proti Augsburgu z toho byla jen bezbranková remíza. Před reprezentační pauzou sebral Stuttgartu bod až ve třetí minutě nastavení druhého poločasu frankfurtský Sebastien Haller.
     
    Krásný páteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Po reprezentační pauze se rozbíhají ligové soutěže a německá Bundesliga není výjimkou. V osmém kole přivítá Stuttgart před domácím publikem Kolín nad Rýnem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Vít Schück

    Branky: 38. Donis (Terodde), 90+4. Akolo – 78. Heintz (Zoller)

    Karty:   87. Ascacibar (STU), 90+5. Akolo (STU) – 35. F. Sörensen (KLN), 65. Rausch (KLN), 77. Klünter (KLN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:13.
    VfB Stuttgart: Zieler – Baumgartl, Badstuber, Kamiński (19. Beck) – Pavard, Ascacibar, Mangala, Aogo (C) – Donis (80. Ginczek), Terodde, Brekalo (62. Akolo).
    Náhradníci: Meyer – Emiliano Insúa, Asano, Akolo, Burnic, Beck, Ginczek.

    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Klünter, F. Sörensen, Heintz, Rausch (73. Handwerker) – Jojić (68. Guirassy), Lehmann (C), S. Özcan (46. C. Pizarro), Bittencourt – Zoller, Osako.
    Náhradníci: Kessler – Maroh, Höger, Olkowski, Guirassy, Handwerker, C. Pizarro.

    Rozhodčí: Cortus – Schlager, Badstübner
    thejrc.org