Orange 20 – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
konec
HK Orange 20
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Úterý 17.10.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:55 Erik SMOLKA - 1:3
     
    37:55
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíkom sa napokon podarilo znížiť! Hostia si teraz vôbec nerozumeli v rozohrávke pred vlastnou bránkou, puk dostal ERIK SMOLKA a sám zoči-voči gólmanovi dokázal prekvapiť. Asistencie: Filip Vašaš, Alex Tamáši.
     
    23:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    Mladíci s pukom prešli do útoku, ale tam ho okamžite stratili a hostia prešli do protiútoku. V ofenzíve Lantoši krížne prihral na voľného VLADIMÍRA ŠKODU, ktorý sa iba oprel do puku a namieril ho do odkrytej časti siete. Asistencie: Róber Lantoši, Branislav Fábry.
    13:53 Róbert VARGA - 0:2
     
    13:53
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia pokračujú v ofenzívnej snahe a to im prináša ovocie. RÓBERT VARGA teraz ostal úplne nepokrytý pri pravej žrdi, kam sa mu od zadného mantinelu odrazil puk a tak už novozámocký hráč mohol iba páliť za presúvajúceho sa gólmana. Asistencie: Sebahudin Kovačevič, Eduard Šimun.
    13:03 Matthew PRAPAVESSIS - 0:1
     
    13:03
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia napokon v presilovke otvárajú skóre zápasu. Špirko poslal krížnu prihrávku naprieč útočným pásmom, na puk si na hranici ľavého kruhu nakorčuľoval MATTHEW PRAPAVESSIS a nekompromisnou ranou k bližšej žrdi prekonal presúvajúceho sa Durného. Asistencie: Rastislav Špirko, Arturs Salija.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 38. Smolka (Vašaš, Tamáši) – 14. Prapavessis (Špirko, Salija), 14. Varga (Kovačevič, Šimun), 24. Škoda (Lantoši, Fábry)


    HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Dlapka, Fereta, Zeleňák, Švarc, Krempaský, Hílek, Kuna – Jaško, Kundrik, Mesaroš – Vybiral, Čacho, Václav – Smolka, Tamáši, Vašaš – Šmída, Bjalončík, Marcinek
    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Jass, Salija, Prapavessis, Hruška, Kovačevič, Hain, Šimek – Raenko, Dubinin, K. Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Šimun, Varga – Fábry, Škoda, Lantoši

    Rozhodčí: Štefik, Stano – Gegáň, M. Orolín
    bahis siteleri