K. Vary – Vsetín 3:0 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 2:1 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 2:3 (po pr.) | Přerov – Kadaň 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:2 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 18.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne, u dalších online přenosů na počtenou! (20:26:01)
     
    Dlouhou dobu vyrovnané utkání nakonec našlo vítěze až díky prudké dělovce ze strany Tomáše Nouzy. Oba týmy dnes nepředvedly příliš atraktivní hokej a rozhodovalo se pouze o štěstí. To se nakonec přiklonilo na stranu hostí.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 1:2
    Zblokované střely: 2:1
    Hity: 0:0
    Vhazování: 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    63:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ NOUZA se dostal k průniku přes celé hřiště, poté z levé strany prudce prostřelil domácího gólmana. Asistence: Jakub Neužil.
     
    62:57
    Obrovský pokus Patrika Miškáře. I přes prostějovského obránce se k němu dostala odražená střela Jana Veselého, kterou nadějně tečoval. Trefil však pouze beton.
     
    61:51
    Puk se nyní dostal i k Jestřábům, kteří se přesunuli ke Královi. Pokus Ondřeje Mikliše, při kterém objel branku a pak z otočky vypálil, ani všechny další však úspěšné nebyly.
     
    61:22
    Patrik Miškář se snažil o nahození puku z levé strany na Neužilovu branku, do rány však vložil prostějovský obránce hokejku.
     
    60:30
    O první průnik se po dlouhém odhodlávání ve středním pásmu pokusila litoměřická trojice hráčů. Zbrzděni však byli ofsajdem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Vyrovnané utkání nenašlo svého vítěze v základní hrací době, jde se tedy do prodloužení. Oba týmy se nyní dostávaly i k výraznějším šancím, prosadil se však pouze Aleš Pavlas.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 10:6
    Zblokované střely: 6:4
    Hity: 5:2
    Vhazování: 8:16
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    Matyáš Kantner se dostal do útočného pásma s pukem na holi, už ne však ke střele, neboť o puk hned přišel.
     
    59:03
    Další z řady nahození Aleše Pavlase zpoza modré čáry Jakub Neužil betonem vyrazil.
     
    58:25
    Filip Helt, stíhán Janem Rudovským, obkroužil hřiště za brankou Neužila. O puk však záhy přišel a Jestřábi přesunuli hru ke Královi.
     
    57:20
    David Dvořáček velmi rychle objel branku Tomáše Krále a dostal se až do pravého kruhu. Zde se obtočil a z otočky v rychlosti vypálil na litoměřického gólmana. Ten zůstal připraven.
     
    56:19
    K výraznému ohrožení branky Tomáše Krále se dostala střela v podání Tomáše Divíška. Obloukem prolétla pouze kolem levé tyčky litoměřické svatyně.
     
    55:06
    Radek Jeřábek nahodil přes střední pásmo kotouč na Filipa Helta. Puk však propadl na hokejku Aleše Holíka, který odstartoval novou šanci prostějovského celku.
     
    54:21
    O průnikovou střelu se postaral Matěj Zabloudil, který vypálil z pravého kruhu. Po střele, kterou Král zachytil, srazila Zabloudila k zemi trojice hráčů Litoměřic.
     
    53:39
    Tlak Litoměřic na branku Neužila neustává. Prostějovský gólman však nemusí čelit takovému náporu střel, jak by se v podobné situaci dalo očekávat.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Miškář (Jebavý, Král), 41. Pavlas (Kusý) – 9. Divíšek (Rudovský), 30. Nouza (Divíšek, Rudovský), 64. Nouza (Neužil)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Kachyňa, Smetana, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, M. Chalupa – J. Dvořák, Miškář, Jirásek – Helt, J. Šimeček, Stříbrný – Kantner, Komárek, M. Havelka.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – Havlík, D. Kolář, Horyna, A. Holík, Žovinec, Mikliš – L. Luňák, Venkrbec, Nouza – Dvořáček, Divíšek, Rudovský – Zabloudil, Voženílek, Švarc – Fiala, Hozák, Švec.

    Rozhodčí: Kopeček, Barek – Jílek, Šperl

    Diváci: 810
    ocianews.com