Vítkovice – Královské Vinohrady 22:0 (kon.) | Liberec – Panthers 4:5 (kon.) | Ne – Jičín 10:6 (kon.)
Tatran – Ostrava 5:9 (kon.) | Olomouc – Chodov 5:13 (kon.) | Židenice – Bohemians 7:4 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
7:4 (1:1, 1:2, 5:1)
FbŠ Bohemians
Sobota 21.10.2017, 19:00 • VUT CESA Brno 1 • ČEZ Extraliga žen • 8. kolo
     
    59:59
    Židenice právě vstřelily branku!
    Vteřinu před koncem se ale přeci jen prosazují domácí hráčky do prázdné brány! PETRA GRUFÍKOVÁ zpečetila výsledek gólem do prázdné brány.
    Asistence: Kristýna Pospíšilová.
     
    58:34
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jen co jsem to dopsala střílí Bohemians branku! Evidentně jim hra v šesti vyhovuje a hráčky mají ještě minutu a půl na zdramatizování zápasu. Rychlou střelou se prosadila JESSICA ZLÁMALOVÁ.
    Asistence: Monika Slavíková
     
    55:37
    Židenice právě vstřelily branku!
    Židenice tentokrát svou šancí nepohrdly a skórují v přesilové hře! Valehrachová viděla volnou JITKU DRÁPALOVOU, jež vstřelila šestou branku domácích.
    Asistence: Martina Valehrachová.
     
    53:33
    Židenice právě vstřelily branku!
    A domácí florbalistky vedou o dvě branky! S Bohemians to začíná vypadat velmi bledě, jelikož do konce utkání už nám chybí jen šest a půl minuty. Zároveň zde máme zkompletovaný hattrick, jelikož branku vstřelila MONIKA DUNDELOVÁ.
    Bez asistence.
     
    51:04
    Židenice právě vstřelily branku!
    Domácí v posledních minutách jasně opanovali utkání a střílí vedoucí branku! Dneska se nám stav utkání přelévá ze strany na stranu. MONIKA DUNDELOVÁ se prosadila samostatnou akcí a dnes vstřelila druhou branku!
    Bez asistence.
     
    46:13
    Židenice právě vstřelily branku!
    Přesto přichází srovnání! Federselová viděla volnou MONIKU DUNDELOVOU, jež byla v ideální pozici a rychlou střelou nedala hostující gólmance šanci k zásahu.
    Asistence: Aneta Federselová.
     
    37:48
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Málo vídaná situace! Hostující hráčky se prosazují v oslabení! Bočanová obrala soupeřky na polovině hřiště o míček a všimla si rozeběhnuté MONIKY SLAVÍKOVÉ, která tak mohla jít sama na branku. Se situací si poradila, když střelu poslala mezi nohy Krištofové!
    Asistence: Adéla Bočanová.
     
    36:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Přeci jen přichází srovnání! Je pravdou, že v posledních okamžicích měly Židenice problém udržet míček na svých hokejkách, a tak přišel trest. Prosadila se VERONIKA LOUDOVÁ.
    Asistence: Jessica Zlámalová.
     
    21:20
    Židenice právě vstřelily branku!
    A tento útoku nakonec končí brankou v hostující síti! Drápalová uviděla volnou ANNU GRUFÍKOVOU, která se nerozpakovala, vypálila a míček zapadl do síťky!
    Asistence: Jitka Drápalová.
     
    19:28
    Židenice právě vstřelily branku!
    A třicet vteřin do konce první třetiny nám přináší srovnání! Zajímavá akce z pohledu domácích. Míček šel po rozehrávce z hole na hůl. LENKA NOVOTNÁ vypálila z celkem velké vzdálenosti, ale před brankou dobře stínily její spoluhráčky, a tak míček prošel až do branky!
    Bez asistence.
     
    15:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pár vteřin nato se však hosté prosazují a máme zde první branku v utkání! Poláková viděla úplně volnou ADÉLU BOČANOVOU, jež propálila Krištofovou v bráně.
    Asistence: Hana Poláková.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 20. Novotná, 22. A. Grufíková (Drápalová), 47. Dundelová (Federselová), 52. Dundelová, 54. Dundelová, 56. Drápalová (Valehrachová), 60. P. Grufíková (Pospíšilová) – 16. Bočanová (Poláková), 37. Loudová (Zlámalová), 38. Slavíková (Bočanová), 59. Zlámalová (Slavíková)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Pravcová, Drápalová, Valehrachová, Pospíšilová – Mošťková, Hyksová, A. Grufíková – Dundelová, Novotná, Hřebíčková – Praxová, Federselová, Sedláčková – Indrová, Brigitta Takácsová, P. Grufíková.
    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Nguyenová, Nardi, Císařová, Loudová, Andrlová, Hnátová – Reischlová, Kadidlová, Veharová – Slavíková, Poláková, Zlámalová – Jarešová, Heráková, Bočanová.

    Rozhodčí: Števček P., Števček R.
    bahis siteleri