Pardubice – Sparta 4:3 (po pr.) | Otrokovice – Bohemians 6:4 (kon.) | Chodov – Česká Lípa 10:3 (kon.)
Liberec – Ostrava 6:7 (po pr.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
6:4 (2:1, 1:2, 3:1)
FbŠ Bohemians
Neděle 22.10.2017, 18:00 • SH Štěrkoviště Otrokovice • Livesport Superliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:02
    Panthers Otrokovice právě vstřelily branku! Petřík přihrál na PAVLA JURČÍKA, který s velkou dávkou štěstí dává branku do prázdné kasy a panteři si připisují další tři body do tabulky.
     
    46:29
    Panthers Otrokovice právě vstřelily branku! Rázem jsou ale ve čtyřech a TOMÁŠ SOVJÁK střílí branku, asistoval mu snajpr Lukáš Pešat.
     
    42:33
    Panthers Otrokovice právě vstřelily branku! Tomáš Sovják přihrál na pravé křídlo na MARKA ZAPLETALA, který potvrzuje svoje parádní utkání. Skóre je opět vyrovnané.
     
    40:13
    Bohemians Praha právě vstřelila branku! JAKUB ŠÁRKA posílá poprvé v dnešním utkání hosty do vedení po krásné střele. Domácí brankář panterů Michal Michajlovič byl bez šance.
     
    32:13
    Bohemians Praha právě vstřelila branku! A je vyrovnáno! Dobisík přesně přihrál na MATYÁŠE KREBNERA, který se dnes trefuje po druhé.
     
    29:08
    Bohemians Praha právě vstřelila branku! ALEŠ HOFFER naprosto zkušeně vystřelil a nedal MIchajlovičovi žádnou šanci chytit tento prudký míček. Asistenci si připisuje Tomáš Kindl.
     
    22:59
    Panthers Otrokovice právě vstřelily branku! Lukáš Pešat přesně přihrál na MARKA ZAPLETALA, který potvrzuje parádní výkon z první třetiny a začátku druhé.
     
    6:48
    Panthers Otrokovice právě vstřelily branku! PETR KITTEL reaguje na nepovedenou střelu z minula parádní střelou k pravé tyči a domácí si vzali vedení zpět do své moci.
     
    4:32
    Bohemians Praha právě vstřelila branku! Daniel Cabejšek přihrál MATYÁŠOVI KREBNEROVI, který se prosazuje střelou tahem, stav utkání je opět srovnaný.
     
    2:20
    Panthers Otrokovice právě vstřelily branku! Marek Švajný parádně našel LUKÁŠE PEŠATA, který si připisuje další kanadský bod. oba hráči sloužili minulou sezónu v dresu Vítkovic a teď to šlo vidět.

    Ondřej Klos

    Branky a nahrávky: 3. Pešat (Švajný), 7. Kittel (Petřík), 23. Zapletal (Pešat), 43. Zapletal (Sovják), 47. Sovják (Pešat), 60. Jurčík (Petřík) – 5. Krebner (Cabejšek), 30. Höffer (Kindl), 33. Krebner (Dobisík), 41. Šárka


    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Ťopek, Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný, Kundrata – Štěpánek, Sovják, Janeček – Jurčík, Zapletal, Koníček – Pešat, Kittel, Kvapil – Vykopal, Petřík, Čevela.
    FbŠ Bohemians: Kotouček (Kratěk) – Zezulka, Krebner, Cabejšek, Čihák, Krbec – Šebek, Dobisík, Šimek – Miščík, Kieler, Prášek – Mandík, Šárka, Kindl – Höffer, Palatínus, Růžek.

    Rozhodčí: Radim Sýkora a Miroslav Tkáč

    Diváci: 318
    bahis siteleri