Česko – Island 1:1 (kon.)
konec
Česko
1:1 (0:1)
Island
Úterý 24.10.2017, 18:00 • Městský stadion Znojmo. • Kvalifikace mistrovství světa - ženy
    63. BARTOŇOVÁ - 1:1
     
    63
    Česko právě vstřelilo branku!
    Míč se hostujícím hráčkám podařilo odvrátit jen na hranici pokutového území, tam se k odraženému balónu nakonec dostala se štěstím EVA BARTOŇOVÁ, na nic nečekal a poslal jej směrem na bránu a trefila se parádně, balón se odrazil od břevna za čáru.
     
    44
    Island právě vstřelil branku!
    Centrované míče jsou dnes velkou zbraní hostujících hráček. Na další z mnoha si vyskočila DAGNY BRYNJARSDOTTIROVÁ a hlavou zamířila do horní části brány. Votíková si na míč sáhla, ale stačila jej ztečovat už jen do brány, musí se hodně zlobit na bránící spoluhráčky.

    Petr Frömel

    Branky: 63. Bartoňová – 44. Brynjarsdottirová

    Karty:   51. Bartoňová (CZE), 83. Svítková (CZE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:2.
    Česko: Votíková – Vyštejnová, Bertholdová, Sedláčková, Pincová – Divišová (70. Cahynová), Svítková, Krejčiříková, Bartoňová (85. Szewieczková) – Kožárová, Voňková.
    Náhradníci: Vaníčková – Cahynová, Chlastáková, Kladrubská, Nepokojova, Sedláčková, Szewieczková.

    Island: Gunnarsdottirová – Viggosdottirová, Atladottirová, Sigurdardottirová – Honnudottirová (82. Gardarsdottirová), Gunnarsdottirová, Brynjarsdottirová, Jonsdottirová, Gisladottirová – Albertsdottirová (66. Asbjornsdottirová), Jensenová (88. Kristjansdottirová).
    Náhradníci: Sigurdardottirová – Asbjornsdottirová, Gardarsdottirová, Jessenová, Kristjansdottirová, Magnusdottirová, Thorvaldsdottirová.

    Diváci: 1113
    bahis siteleri