Chicago – Philadelphia 3:0 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vancouver – New Jersey 0:2 (kon.)
Anaheim – Toronto 1:3 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 02.11.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:04
    Jsou tu navíc další trable pro domácí mužstvo. Útočník Corey Perry dostává dvě minuty za podražení a jeho spoluhráči se tím pádem budou muset bránit v oslabení.
     
    35:37
    Sotva se jeden vyloučený hráč vrátil na led, další bude muset do boxu. Konkrétně hostující Gardiner, který se dle rozhodčí provinil držením protihráče. Takže nyní pro změnu šance pro domácí.
     
    33:05
    Rozhodčí budou poprvé v zápase vylučovat také na straně Anaheimu. Antoine Vermette totiž podrazil naprosto jasně Hymana, a tak nebylo co řešit. Toronto se může těšit na úvodní přesilovku utkání.
     
    23:54
    Třetí trest v zápase a potřetí pro hráče Maple Leafs. James van Riemsdyk od arbitrů inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Tak uvidíme, jak si Ducks s přesilovkou poradí.
     
    18:55
    Ještě jeden trest v této třetině pro Maple Leafs. A opět si půjde sednout obránce hostujícího týmu Nikita Zajcev. Tentokrát musí pykat za držení protihráče. Možnost pro Ducks otočit výsledek.
     
    00:37
    Ještě neutekla ani minuta první třetiny a už tu máme úvodní trest. Hráč Toronta Nikita Zajcev od rozhodčích dostává dvě minuty za vysokou hůl, to je tedy šance pro Anaheim.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 10. O. Kaše (D. Grant, Manson) – 8. Co. Brown (J. van Riemsdyk, Hainsey), 42. Marleau (Hainsey), 59. Komarov (Marleau)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Vatanen, Jaycob Megna – Rakell, Kossila, Perry – Cogliano, Vermette, Silfverberg – N. Ritchie, D. Grant, O. Kaše – Rasmussen, Wagner, L. Shaw.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Kadri, Komarov – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – M. Martin, Leivo, Co. Brown.

    Rozhodčí: Brenk, O'Rourke – Rody, Gibbons

    Diváci: 15 628
    bahis siteleri