Kladno – Olomouc 4:6 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Chomutov – Třinec 2:1 (po pr.)
Sparta – Liberec 5:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | K. Vary – Zlín 3:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 02.11.2017, 17:30 • Malá hala, Praha-Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dohráno! Sparta dnes vítězí nad Severočechy 5:2 a připisuje si důležité body do tabulky. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (19:25:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí pojišťují své dnešní vítězství dalším zásahem do prázdné klece, z vlastního pásma přesně mířil opět TOMÁŠ PŠENIČKA. Bez asistence.
     
    59:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Pražané rychle rozbili atak soupeře, zmocnili se kotouče a vyjeli k modré čáře, odkud jej do prázdné branky hostů dostal TOMÁŠ PŠENIČKA. Liberec si následně bere oddechový čas. Asistence: Filip Eliáš.
     
    59:03
    Je to tak, Polášek míří na střídačku!
     
    58:01
    Do konce závěrečné periody základní hrací doby zbývají dvě minuty, Polášek už nervózně pokukuje po své střídačce. Dá se čekat, že hosté za krátkou chvíli zkusí powerplay.
     
    56:51
    Liberečtí ještě vůbec nehodlají skládat zbraně a snaží se na Wolfa posílat jeden kotouč za druhým, zatím posledním střelcem byl Matěj Krejsa. Jeho pokus skončil na vyrážečce brankáře Sparty.
     
    55:31
    Vojtěch Kropáček se dostal k puku v prostoru mezi modrou čárou a kruhem pro vhazování, odkud jej z první poslal přímo na beton připraveného strážce hostující svatyně.
     
    54:15
    Domácí se dostali do nadějně vypadajícího přečíslení dva na jednoho, které nakonec ukončil výborným zákrokem liberecký gólman.
     
    52:28
    Střela jednoho z hráčů holešovického celku zaduněla o mantinel za Poláškovou brankou, o chvilku později byl zase slyšet beton hostujícího gólmana.
     
    51:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    S góly se ve třetí třetině roztrhl pytel, tentokrát rozvlnil kus pryže síť brány pražské Sparty! Z bezprostřední blízkosti brankoviště se prosadil DAVID AUBRECHT. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    50:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Situace se pro Bílé Tygry hodně komplikuje, domácí odstakují do dvoubrankového trháku! Výborně chytající Roland Polášek sice vyzrál na první střelu TOMÁŠE JANDUSE, na jeho dorážku už ale byl krátký. Asistence: Tomáš Pšenička.
     
    48:55
    Puk nyní mění majitele poměrně často, ani jeden celek si jej není schopen pořádně zkrotit. Střel na kteroukoliv branku je v posledních minutách k vidění poskrovnu.
     
    47:44
    Holešovičtí jsou nyní mnohem častěji u puku, hosté si na něj už nějakou dobu vůbec nesáhli. Svěřencům Pavla Gefferta se však nedaří na se na delší dobu usadit před Poláškem.
     
    46:50
    Karoch měl s kotoučem na holi namířeno do útoku, už ve středním pásmu byl ale hbitým obráncem Bílých Tygrů pryže zbaven.
     
    45:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se prosazují a pět minut po startu třetí části tak odskakují do vedení! Úspěšným střelcem pravděpodobně nejdůležitějšího gólu dnešního utkání je TOMÁŠ JANDUS. Asistence: Tomáš Schwamberger.
     
    43:49
    Sledujeme vyrovnanou podívanou, ani jeden celek momentálně nepůsobí zrovna dvakrát sehraně. Hernímu projevu obou stran teď něco chybí.
     
    42:37
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jiří Benák – 2 min., držení protihráče).
     
    41:57
    Severočeši se usadili v útoku, jejich kombinace však dosud ve střelu na branku nevyústila. Sparta se snaží ke kotouči dostat ze všech sil, zatím bezúspěšně.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Simotics (Nacházel), 46. Jandus (Schwamberger), 51. Jandus (Pšenička), 60. Pšenička (Eliáš), 60. Pšenička – 22. Juščák (Wiencek, Nezbeda), 52. Aubrecht (Nezbeda)


    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Simotics, Mrkvička, Janda, Eliáš, Hanuš, Karoch – Arnošt, Jandus T., Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský.
    Bílí Tygři Liberec: Polášek (Zajíček) – Mirochnikov, Aubrecht, Krejsa, Turský, Benák, Korecký, Starosta – Janele, Holenda, Šír, Průžek, Vlach, Juščák, Beran, Wiencek, Nezbeda, Burda, Kotyza, Bouřil.

    Rozhodčí: Pilný – Frodl, Klouček

    Diváci: 86
    thejrc.org