Slavia – Sparta 2:6 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 3:1 (kon.)
K. Vary – Třemošná 4:1 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Liberec – Letňany 6:0 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 8:3 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 3:1 (kon.)
Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Havířov – Zlín 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 7:6 (1:0 po s.n.) | Přerov – Poruba 12:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:6 (0:3, 2:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 02.11.2017, 15:00 • ZS Eden, Praha 10 - Vršovice • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    58:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slavia nyní hodně zariskovala a po zbytečné chybě inkasuje pošesté! Nezáživné tahání puku po středním pásmu skončilo tak, že Nikita Gurjevskij se vydal do útočného pásma napadat obránce, který nepochopitelně zvolil těžkou kličku, při níž přišel o puk. Ten pak převzal JOSEF SLAVÍČEK, jenž si sjel blíže k Němečkovi, naznačil mu rameny a vsunul touš mezi betony! Asistence: Nikita Gurjevskij.
     
    57:23
    Zcela sám stál na vrcholu brankoviště Matyáš Potůček, který pálil přes zhuštěný prostor, ale puk se houštince těl před Němečkem odrazil o vyčnívající větévku a vypadl na mýtince za domácí klecí.
     
    55:58
    Na vhazování ale byla úspěšnější Sparta a ve velké šanci se ocitl Josef Slavíček, který dorážel do prázdné brány, leč parádně se převalil Josef Němeček, jenž si tak připsal bravurní zákrok.
     
    52:15
    Sparta má k dispozici početní převahu. Tlak kulminoval ve faul Matěje Vymětala (SLA), jemuž hlavní soudce udělil dvouminutový trest za hrubost.
     
    50:46
    Únik dva na jednoho v podání týmu z Holešovic zakončoval po křižném pasu Andrej Adamec, avšak tentokrát si na jeho střelu parádně počíhal Josef Němeček, který rychlým slajdem nedovolil čtvrtý gól sparťanskému štírkovi.
     
    49:56
    Hosté jsou kompletní. V závěru přesilovky našel Šimon Rulc křižnou nahrávkou hůl Jakuba Hofmanna, který zblízka nepřekonal ležícího brankáře Sparty!
     
    47:55
    Vyloučení na straně Sparty, které hostující střídačka nenese úplně s libostí, ačkoliv Josef Slavíček (SPA) po ztrátě kotouče jednoznačně podrazil Dominika Moravce, jenž jej o touš obral a chystal se jej vyvézt.
     
    44:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pátá samolepka nyní tkví na soutěžní kartičce Josefa Němečka. Nejčastěji mu je u své přepážky lepí ANDREJ ADAMEC, který dnes zapisuje hattrick. Josef Slavíček mu nabil puk křižně skrze brankoviště a sparťanský kanonýr pak trefil přesně prostor nad lapačkou domácího muže s maskou. Asistence: Josef Slavíček.
     
    42:01
    Vojtěch Jágr potáhl puk za bránou a nabil jej na modrou Jakubovi Topolovi, který se opřel do touše z první. Jeho zakončení přizvedl Tomáš Labuzík a jen o milimetry pak kotouč přeplachtil horní tyč!
     
    39:17
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Po souboji u levého hrazení jsou vyloučeni. Ze Sparty Matěj Jaroš (SPA) za vysokou hůl. Za Slavii pak Dominik Němeček (SLA) za hrubost.
     
    38:00
    Útočněji aktivnější byli v posledních momentech domácí. Nakonec se dostal do úniku Tomáš Labuzík, který ale neměl patřičnou rychlost a následně skončil na ledě po kontaktu s bránícím hráčem, který se stihl vrátit a uhasit požár.
     
    32:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    S góly se nám nyní roztrhl pověstný pytel! Slavia znovu snižuje stav zápasu a je to opět jen o dva góly. Viačeslav Sarkisyants vybojoval kotouč u pravého hrazení, načež si sjel před bránu ROBIN MÍŠEK, jenž si položil Cichoně a poté i úspěšně zakončil! Asistence: Viačeslav Sarkisyants.
     
    31:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže záhy přišla nekoncentrovanost před vlastní klecí a hosté se vrací do tříbrankového trháku. Po Filipu Ducháčovi pálil z prostoru pravého kruhu Josef Slavíček. Jeho zakončení Němeček vyrazil, ale kotouč se dostal k ANDREJI ADAMCOVI, který z opačného pólu útočného pásma v klidu zametl puk pod padajícího gólmana! Asistence: Josef Slavíček a Filip Ducháč.
     
    30:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    V Edenu jest sníženo! Defenziva Sparty v posledních momentech polevila a domácí toho bravurně využili. Oldřich Cichoň sice nejprve pouze sledoval nepovedený pokus ze středu hrací plochy, ale hned vzápětí už čelil ráně ADAMA ČAPKY, na kterou již svou lapačkou nedosáhl. Bez asistence.
     
    30:07
    Filip Černý našel z rohu pásma na brankovišti Šimona Rulce, který si našteloval puk a zakončoval do poloodkryté klece. Do jeho zakončení se ale fantasticky vrhl Oldřich Cichoň, který si tak připsal parádní zákrok. Bryskní přesun, to tedy ano!
     
    27:25
    Další dobrý zákrok maskovaného muže domácích jest následován trestem pro Patrika Martince (SLA), který hákoval hráče, který ohrozil svou střelou z kruhu životnost Josefa Němečka.
     
    25:01
    Maxim Brummel stanul po vhazování za obranou, ale než si stihl rozmyslet, co s kotoučem udělá, drcnul do něj jeden z beků a domácí forward tak azamířil nepřesně.
     
    19:49
    Sparťané budou hrát v oslabení. Maxim Kubánek (SPA) sice nejprve předvedl se ve světle pozitivním, když se propracoval ke střele. Následně ale zasáhl protivníka vysokou holí a bude pykat.
     
    18:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá s partou mladíků z Edenu nedobře. Naopak v řadách druhého pražského velkoklubu propuká již třetí radost. Slavia si nepohlídala Matyáše Adama na pravém křídle, který si vybruslil až do prostoru mezi kruhem a brankovištěm, načež tento poslal prudký projektil napříč brankovištěm na hůl ANDREJE ADAMCE, který zblízka pověsil puk nad rameno marně se klouzajícího brankáře červenobílých. Asistence: Matyáš Adam a Tomáš Hamara.
     
    14:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostující tým odskakuje do dvoubrankového vedení! Filip Ducháč poslal kotouč na hokejku Jana Krupičky, který sice Josefa Němečka střelou z brankoviště překonat nedokázal, jenže vznikl zmatek a do prostoru domácí klece se nastěhovali snad tři sparťané, z nichž nejúspěšnější byl NIKITA GURJEVSKIJ, který došavloval kotouč do sítě. Asistence: Jan Krupička a Filip Ducháč.
     
    13:48
    Až nyní si Josef Němeček připsal zákrok po střele z levého křídla. Jím vyražený puk skončil v ochranné síti a po vyhraném vhazování se mohli radovati domácí, jenže to by v situaci dvou na jednoho musel mít Jakub Hofmann asi pětimetrovou hůl, aby dosáhl na Martincovu pobídku.
     
    11:02
    Jakub Svoboda zblízka vyprášil Cichoňovy betony. Záhy ještě dorážel Viačeslav Sarkisyants, ale ani on nadvakrát nevyzrál na reprezentačního brankáře, který pak raději zalehl puk, který mu podjel pod betony.
     
    08:20
    Slávisté sice rychle vyhodili, ale Sparta se rychle vrátila před kasu Josefa Němečka, jenž následně předvedl vynikající zákrok. Josef Slavíček vypálil z osy. Puk se odrazil od betonů k Andreji Adamcovi, který ale narazil na bleskově se přesouvajícího muže s maskou!
     
    07:32
    Rudí hoši budou moci zvýšit svůj tlak. Na trestnou lavici totiž odjíždí po faulu na levém křídle Jakub Hofmann (SLA), jemuž sudí vyměřil trest v délce trvání dvou minut za podražení.
     
    04:30
    Na druhé straně měl na holi srovnání Viačeslav Sarkisyants, který ale zblízka trefil jen betony klečícího Oldřicha Cichoně! Následnou dorážku pak vyřešila obrana.
     
    03:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté z Holešovic se dostávají do vedení! Obrana týmu z Edenu hrubě propadla a po přihrávce Andreje Adamce se dostal do samostatného úniku JOSEF SLAVÍČEK, který jel přes polovinu kluziště nikým neatakovaný. Nakonec se rozhodl naznačit kličku, což mu Josef Němeček spolkl, a vystřelit pod horní tyč. Zakončení nad lapačku pak slavilo úspěch. Asistence: Andrej Adamec a Jose Broš.
     
    01:44
    Sparťané dobře napadají a z práce u levého mantinelu profitoval Adam Mácha, který si sjel blíže k brance a vystřelil. Jeho zakončen vykopl Němeček před sebe, kde dorážel Josef Slavíček, leč v tísni poslal puk mimo tři tyče.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 31. Čapka, 33. Míšek (Sarkisyants) – 4. Slavíček (Adamec, Broš), 15. Gurjevskij (Krupička, Ducháč), 19. Adamec (Adam, Hamara), 32. Adamec (Slavíček, Ducháč), 45. Adamec (Slavíček), 59. Slavíček (Gurjevskij)


    HC Slavia Praha: J. Němeček (Janura) – Moravec, Srdínko, Čapka, D. Němeček, Kučera, Palát, Topol – Hofmann, Martinec "C", Labuzík, Brummel, Rulc, Jágr, Sarkisyants, Míšek, Černý, Vymětal, Svoboda.
    Trenér: Jiří Doležal.

    HC Sparta Praha: O. Cichoň (Sluka) – Bláha "C", Zemčenkov, Hamara, Procházka, Ducháč, Gurjevskij, Adam, Šesták – Kubánek "A", Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Broš, Slavíček "A", Vitouch, Vágner, Theimer.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Petr Zháňal, Václav Juránek
    bahis siteleri