Novosibirsk – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Omsk – Jokerit 1:3 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Jokerit Helsinky
Pátek 03.11.2017, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:25 Brian O'NEILL - 1:3
     
    30:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A hosté opět vedou o dvě branky! Eeli Tolvanen našel přihrávkou z rohu kluziště BRIANA O'NEILLA, který si puk ještě šikovně stáhl na bekhend a poslal ho nad pravý beton bezmocného Dominika Furcha – 1:3. Asistence: Eeli Tolvanen.
    23:11 Teddy PURCELL - 1:2
     
    23:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí ale rychle snižují! TEDDY PURCELL si vystačil zcela sám, když v rohu kluziště vyhrál přetlačovanou s protihráčem a vyjel si s pukem před brankoviště, kde udělal Rämömu dlouhou bekhendovou kličku a zasunul kotouč za brankovou čáru. Nádherná akce domácího útočníka. Bez asistence.
    22:49 Antti PIHLSTRÖM - 0:2
     
    22:49
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dva góly! Postaral se o to ANTTI PIHLSTRÖM, který se z okraje pravého kruhu blíže středu hřiště trefil mimo dosah Furchovy vyrážečky – 0:2. Asistence: Tomi Mäki a Jesper B. Jensen.
    15:12 Nicklas JENSEN - 0:1
     
    15:12
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Hráči Jokeritu vybojovali v útočném pásmu kotouč, ke kterému se dostal NICKLAS JENSEN, jenž sám před Furchem zamířil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Brian O'Neill.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 24. Purcell – 16. N Jensen (O'Neill), 23. Pihlström (Mäki, J. Jensen), 31. O'Neill (Tolvanen)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv (C), Čudinov, Gustafsson, Martynov, Berezin, Lisov, Meňšikov (A) – Everberg, Stas (A), Purcell – I. Michejev, K. Semjonov, A. Petersson – Kugryšev, Chochrjakov, Košelev – Fajzullin, Samochvalov, Žukenov – Kovaljov.
    Jokerit Helsinky: Rämö (Zapolski) – Rautanen, Lepistö (A), Gilroy, Kivistö, J. Jensen, O. Lauridsen – Palola, Regin (C), N Jensen – O'Neill, Tolvanen, Joensuu (A) – Jormakka, Niemi, Anttila – Pihlström, Wirtanen, Mäki – Marjamäki, H. Ikonen.

    Rozhodčí: Soin, Sidorenko – Šeljanin, Golovljov

    Diváci: 6720
    bahis siteleri