Novosibirsk – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Omsk – Jokerit 1:3 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:4 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 03.11.2017, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:51 Martin St. Pierre - 3:2
     
    62:51
    Astana právě vstřelila branku!
    Bonusový bod za výhru v prodloužení zůstává v Kazachstánu! Autor vítězné trefy MARTIN ST. PIERRE si vyměnil kotouč s Dawesem, během toho si nabruslil do mezikruží a po přihrávce z pravé strany si připravil přesně umístěné forhendové zakončení k pravé tyči bezmocného brankáře Saprykina. Asistence: Nigel Dawes,
    49:28 Jaakko RISSANEN - 2:2
     
    49:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Další příležitost hostů už končí gólem a stav je znovu vyrovnaný! Darren Dietz udělal velkou minelu za vlastní brankou, kde posunul puk přesně na hokejku Renduliće a ten neomylně nahrál před branku na úplně volného JAAKKA RISSANENA, jenž se nezalekl své šance a vystřelil nad padajícího gólmana. Asistence: Borna Rendulić.
    27:13 Kevin DALLMAN - 2:1
     
    27:13
    Astana právě vstřelila branku!
    Pár sekund před koncem čtyřminutové přesilové hry se domácí přece jenom prosadili a opět vedou! KEVIN DALLMAN převzal na modré čáře přihrávku z pravého křídla a dělovkou z dálky rozvlnil síť za Saprykinem, který neměl šanci zasáhnout. Asistence: Linden Vey, Martin St. Pierre.
    10:43 Alexej SEMJONOV - 1:1
     
    10:43
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku nakonec využívají a srovnávaní na 1:1! Rissanen vyhrál vhazování a Rendulić posunul puk na modrou čáru, kde stál ALEXEJ SEMJONOV. Proti němu dlouho nikdo nevystupoval, a tak se tento obránce rozhodl po krátkém nápřahu vypálit z osy hřiště a natahující se Karlsson nenašel žádnou odpověď. Asistence: Jaako Rissanen, Borna Rendulić.
    06:29 Roman STARČENKO - 1:0
     
    06:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys jde v přesilové hře do vedení! Dmitrij Gurkov vyhrál vhazování k pravému mantinelu, od kterého si poodjel ROMAN STARČENKO a střelou švihem zamířil přesně k bližší tyči! Asistence: Dmitrij Gurkov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. R. Starčenko (Gurkov), 28. Dallman (Vey, St. Pierre), 63. St. Pierre (Dawes) – 11. A. Semjonov (Rendulić, Rissanen), 50. Rissanen (Rendulić)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman (A), Dietz, Southorn, M. Semjonov (A), Polochov, Lipin, Orechov, Savčenko – St. Pierre, Vey, Dawes (C) – Gurkov, R. Starčenko, Žajlauov – Puškarjov, Ševčenko, Markelov – Lichotnikov, Sagadajev, Akolzin.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Golovkov, Mozík, Burström, A. Semjonov, Pautov, Katičev, Voronkov, P. Lukin – Makejev, Rissanen, Rendulić – Pankov, D. Sjomin, Kopejkin (A) – Švec-Rogovoj, Horák (A), Vyglazov – Kulagin, Petrakov, Vorošilo.

    Rozhodčí: Kulakov, Gašilov – Novikov, Sadovnikov

    Diváci: 5 601
    bahis siteleri