Boston – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 3:1 (kon.)
Tampa – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Columbus 3:7 (kon.) | Minnesota – Montreal 6:3 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 0:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Carolina 5:3 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Arizona – Buffalo 4:5 (kon.) | Los Angeles – Toronto 5:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Dallas Stars
Pátek 03.11.2017, 01:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Mark SCHEIFELE - 5:2
     
    59:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE se přeci jen dočkává a dokonává svůj hattrick, když trefuje opuštěnou klec. Asistence: Blake Wheeler, Jacob Trouba.
     
    57:53
    Bishop opět míří na svou střídačku!
     
    57:19
    Dallas hrál už v šesti hráčích a Scheifele mohl dokonat svůj hattrick, ale jeho střela mířila mimo opuštěnou klec Stars.
     
    55:01
    Pateryn podrazil při úniku Connora, a tak je nařízeno trestné střílení.
    41:47 Mark SCHEIFELE - 4:2
     
    41:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak nyní měli domácí velké štěstí, když Wheeler nahrál na modrou Morrisseyemu, jenž ihned vystřelil a před bránou trefil puk MARKA SCHEIFELEHO, od kterého se kotouč následně odrazil do vzduchu a poté hodně štastně zapadl do brány Dallasu. Asistence: Jason Morrissey, Blake Wheeler.
    38:31 Mattias JANMARK - 3:2
     
    38:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě zajímavá třetí třetina! MATTIAS JANMARK parádně schoval střelu za najíždějícího Spezzu, takže Hellebuyck nic neviděl a kotouč skončil přesně v pravém růžku domácí klece. Asistence: Devin Shore, Stephen Johns.
     
    35:40
    Branka Winnipegu nakonec neplatí, protože Dallas si vzal svou coach challenge a dle videa zde došlo k nedovolenému bránění Bishopa, takže branka nakonec není uznána.
    32:40
     
    32:40
    Hosté nyní jeli ve dvou na jednoho, kde se nakonec ke střele odhodlal Seguin, který orazítkoval levou tyč domácí klece!
     
    25:20
    Brenden Lemieux (WPG) po své střele ještě dojel k Bishopovi a sekl ho přes lapačku, což se hostujícímu brankáři nelíbilo, a ten tak hned vystartoval a dal mu jednu ránu svou vyrážečkou. Jenže brankář Dallasu za tohle dostává dvě minuty.
     
    23:39
    Nyní se do sebe pustili Jamie Benn a Dustin Byfuglien a oba za své zápolení dostávají pět minut.
     
    20:58
    Alexander Radulov (DAL) dostává dvě minuty za nedovolené bránění, a tak si Jets zahrají svou třetí přesilovou hru v utkání.
    17:59 Alexandr RADULOV - 3:1
     
    17:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují kontaktní branku, když se ihned po vhazování dostal k puku ALEXANDER RADULOV, který si bezprostřední blízkosti už věděl rady a poslal puk do horní části domácí klece. Asistence: Tyler Seguin.
    15:16 Tyler MYERS - 3:0
     
    15:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají další přesilovou hru! TYLER MYERS obdržel přihrávku na modrou čáru, odkud napřáhl a poslal puk přímo do brány Dallasu. Asistence: Bryan Little, Nikolaj Ehlers.
     
    13:29
    Winnipeg si zahraje další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za krosček vyloučen Greg Pateryn (DAL). Dále se do sebe pustili Gemel Smith a Brenden Lemieux, takže oba si posedí pět minut na trestné lavici.
    13:04 Patrik LAINE - 2:0
     
    13:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Lindell nyní v obranném pásmu vyrobil obrovskou hrubici, když nahrál puk přímo na hokejku Kulikova, který následně poslal puk mezi kruhy PATRIKU LAINEMU, jenž se z této pozice už nemýlil a poslal puk do sítě Dallasu. Asistence: Dmitrij Kulikov.
     
    12:13
    Wheeler viděl najíždějícího Morriseye, jemuž ihned nabil a dělovka domácího obránce skončila na tyči hostující klece!
     
    11:44
    Tak to byla parádní akce domácího celku, jenž se nyní dostal do velmi nebezpečné situace několika rychlými přihrávkami, ale Bishopovi se nakonec podařilo puk udržet ve své výstroji.
    10:58 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    10:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru! Wheeler obdržel přihrávku na pravou stranu, odkud následně křižným pasem vybídl MARKA SCHEIFELEHO, jehož pohotová střela končí za zády Bishopa. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
     
    10:22
    Jason Dickinson (DAL) fauloval v útočné třetině, a tak za své počínání dostává dvě minuty na trestné lavici.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. Scheifele (Wheeler, Byfuglien), 14. Laine (D. Kulikov), 16. T. Myers (Little, Ehlers), 42. Scheifele (Morrissey, Wheeler), 60. Scheifele (Wheeler, Trouba) – 18. Radulov (Seguin), 39. Janmark (D. Shore, Johns)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Morrissey, Trouba, Enström, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers – Connor, Scheifele, Wheeler – Ehlers, Little, Laine – B. Tanev, Copp, Matthias – Lemieux, Hendricks, Armia.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Methot, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Lindell, Johns – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Roussel, Spezza, Elie – Dickinson, Janmark, D. Shore – G. Smith, Faksa, Pitlick.
    bahis siteleri