Boston – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 3:1 (kon.)
Tampa – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Columbus 3:7 (kon.) | Minnesota – Montreal 6:3 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 0:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Carolina 5:3 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Arizona – Buffalo 4:5 (kon.) | Los Angeles – Toronto 5:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:5 (1:1, 0:2, 3:2)
Buffalo Sabres
Pátek 03.11.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Christian DVORAK - 4:5
     
    59:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Domácí hráči bojují tak, jak se sluší a patří. CHRISTIAN DVORAK si vybruslil na osu hrací plochy a krásnou střelou zápěstím snižuje na rozdíl jediné branky. Následuje oddechový čas Coyotes. Asistence: Jason Demers.
    54:07 Nick COUSINS - 3:5
     
    54:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Že by se chystalo výrazné drama Coyotes bleskově přenesli hru z obranného do útočného pásma, střelu Matinooku ještě brankář vyrazil, ale na dorážku NICKA COUSINSE už byl krátký. Asistence: Jordan Martinook a Kevin Connauton.
    52:11 Zac RINALDO - 2:5
     
    52:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hráči kosmeticky upravují stav zápasu. Jason Demers nahazoval kotouč na branku z hosté ostrého úhlu, před bránou kotouč jemně tečoval ZAC RINALDO. Udělal to tak dokonale, že puk propadl mezi betonem brankáře a tyčkou až za brankovou čáru. Asistence: Jason Demers, Brad Richardson
    51:12 Benoit POULIOT - 1:5
     
    51:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí tým inkasuje další gól, druhou branku v tomto zápase dává BENOIT POULIOT. Vybojoval kotouč, přebruslil obránce a elegantně poslal kotouč do protipohybu brankáře. Antti Raanta neměl nárok zasáhnout. Asistence: Rasmus Ristolainen.
    46:16 Evander KANE - 1:4
     
    46:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek propadl v útočném pásmu. Do přečíslení se dostal Kane a Eichel. Vyměnili si kotouč, a tak mohl naprosto pohodlně překonat bezmocného brankáře EVANDER KANE. Gól při vlastním oslabení. Asistence: Jack Eichel a Marco Scandella.
    34:36 Seth GRIFFITH - 1:3
     
    34:36
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po klidnější pasáži hry navyšují hosté své vedení. Sam Reinhart poslal do brejku spoluhráče, tím byl SETH GRIFFITH. Mladý hráč Buffala si počkal na první pohyb brankáře,a pak bekhendovým blafákem poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Sam Reinhart a Jake McCabe.
    24:20 Benoit POULIOT - 1:2
     
    24:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení, otáčejí tak stav zápasu. Ryan O'Reilly a BENOIT POULIOT se dostali do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný přesně přihrával, a tak měl Pouliot zcela snadnou práci. Poslal kotouč za přesunujícího se brankáře. Asistence: Ryan O'Reilly a Kyle Okposo.
    19:59 Kyle OKPOSO - 1:1
     
    19:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté vyrovnávají v posledních vteřinách první třetiny. Z předbrankového prostoru uspěl pohotovou střelou KYLE OKPOSO. Asistence: Benoit Pouliot a Ryan O'Reilly.
    13:25 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:0
     
    13:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Christian Dvorak celou akci založil. Puk přenechal spoluhráči, tím byl Max Domi. Ten už mohl zakončovat, ale situaci vyšperkoval přihrávkou do druhé vlny, kde byl OLIVER EKMAN-LARSSON. Ten bez nějakého výraznějšího zpracovávání vypálil a překonal brankáře Lehnera. Asistence: Max Domi a Christian Dvorak.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Ekman-Larsson (Domi, Dvorak), 53. Rinaldo (Demers, Richardson), 55. Cousins (Martinook, Connauton), 60. Dvorak (Demers) – 20. Okposo (B. Pouliot, R. O'Reilly), 25. B. Pouliot (R. O'Reilly, Okposo), 35. Griffith (S. Reinhart, McCabe), 47. E. Kane (Eichel, Scandella), 52. B. Pouliot (Ristolainen)


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Ekman-Larsson, Demers, Goligoski, Mermis, Connauton, L. Schenn – Perlini, Stepan, Keller – Domi, Dvorak, Fischer – Martinook, Cousins, Rieder – Rinaldo, Richardson, Duclair.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Scandella, Ristolainen, McCabe, Tennyson, Falk, Antipin – E. Kane, Eichel, Pominville – B. Pouliot, R. O'Reilly, Okposo – Girgensons, S. Reinhart, Griffith – Moulson, Jo. Larsson, Nolan.

    Rozhodčí: Jackson, Sutherland – Wheler, Rody

    Diváci: 11 477
    bahis siteleri