Boston – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 3:1 (kon.)
Tampa – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Columbus 3:7 (kon.) | Minnesota – Montreal 6:3 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 0:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Carolina 5:3 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Arizona – Buffalo 4:5 (kon.) | Los Angeles – Toronto 5:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:3 (3:0, 2:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 03.11.2017, 03:40 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:00 Connor BROWN - 5:3
     
    48:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    No tak pozor. Je tady zdramatizování zápasu. Po přihrávce na modrou čáru vypálil Jake Gardiner, jehož zakončení šikovně tečoval CONNOR BROWN. Quick byl v tom momentu až před brankovištěm, navíc klouzal příliš do strany a zakročit tedy vůbec nemohl. Domácí ještě zkusili Challenge, nicméně počínání Marleaua nebylo posouzeno jako nedovolené bránění brankáři. Asistence: Jake Gardiner, William Nylander.
    39:57 Morgan RIELLY - 5:2
     
    39:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jenže zničehonic je tady další trefa hostujícího celku. Domácí propadli u zadního mantinelu, kde prohráli souboj o kotouč a ten následně putoval mezi kruhy. Právě tam si sjel MORGAN RIELLY a na jeho rychlou střelu mezi nohy Quick nedokázal reagovat. Asistence: Auston Matthews, Zach Hyman.
    37:50 Auston MATTHEWS - 5:1
     
    37:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Sníženo na rozdíl čtyř branek. AUSTON MATTHEWS se k trestnému střílení rozjel poměrně pomalu, nicméně díky hbitým rukám si posadil Quicka a rychlou bekhendovou kličkou zaznamenal první branku Toronta v toto utkání.
    36:32 Tyler TOFFOLI - 5:0
     
    36:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Člověku je McElhinneye až trochu líto. Tanner Pearson dobře zapracoval ve středním pásmu, kde u mantinelu získal kotouč a poté ho předal Kempemu. Již švédský mladík mohl zakončovat z předbrankového prostoru, ale místo toho puk ještě posunul trochu do strany a dojíždějící TYLER TOFFOLI touš zasunul za McElhinneyův beton. Asistence: Adrian Kempe, Tanner Pearson.
    34:31 Tyler TOFFOLI - 4:0
     
    34:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to 4:0! Domácí se díky Muzzinovi udrželi v útočném pásmu, načež kotouč putoval k Pearsonovi. Zničehonic se tak Králové u brány soupeře dostali do situace dvou na jednoho a po obdržení přesné přihrávky tak z levého kruhu mohl skórovat TYLER TOFFOLI. Tomu zakončení příliš nesedlo, nicméně se štěstím se dostalo za McElhinneye. Asistence: Tanner Pearson, Jake Muzzin.
    19:24 Trevor LEWIS - 3:0
     
    19:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se hodně rychle vrátili do útočného pásma a slaví třetí gól. Cammalleri kotouč od modré čáry posunul k Shoreovi, jenž chvíli počkal na pravém kruhu a následně dokonalou přihrávkou přes dva soupeře našel hokejku TREVORA LEWISE. Američan už měl jednoduchou práci a v pohodě zakončil do brány marně se natahujícího McElhinneye. Asistence: Nick Shore, Michael Cammalleri.
    04:58 Michael CAMMALLERI - 2:0
     
    04:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní už je to 2:0. Po tvrdé střele z mezikruží kotouč zůstal před McElhinneyem, kde se ho ujal Brown. Domácí útočník dobře viděl, že není v ideální pozici a tak chvíli počkal s přihrávkou, kterou posléze našel MICHAELA CAMMALLERIHO. Bývalý útočník Ďáblů z New Jersey touš jednoduše posunul do prázdné brány. Asistence: Dustin Brown, Anže Kopitar.
    02:34 Michael AMADIO - 1:0
     
    02:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Smolařem momentu se stal Gardiner, který v obranném pásmu upadl na zadek a daroval tak kotouč Pearsonovi. Následovala přihrávka na MICHAELA AMADIA, jenž si najel k pravému kruhu a svižnou střelou našel mezeru ve výstroji Curtise McElhinneye. První gól v NHL pro domácího mladíka. Asistence: Tanner Pearson.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. Amadio (Pearson), 5. Cammalleri (D. Brown, Kopitar), 20. Lewis (N. Shore, Cammalleri), 35. Toffoli (Pearson, Muzzin), 37. Toffoli (Kempe, Pearson) – 38. Matthews (TS), 40. Rielly (Matthews, Hyman), 48. Co. Brown (Gardiner, W. Nylander)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, MacDermid, Fantenberg – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, Kempe, Toffoli – Cammalleri, N. Shore, Lewis – Andreoff, Laich, Amadio.
    Toronto Maple Leafs: McElhinney (Andersen) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, Borgman, R. Polák, N. Zajcev – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Marleau, Co. Brown – Komarov (A), Kadri, Kapanen – Bozak (A), Marner, M. Martin.

    Rozhodčí: Schlenker, Hanson – Pancich, Knorr

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri