Chabarovsk – Ufa 3:1 (kon.) | Kunlun – Soči 3:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 2:3 (po pr.)
Jaroslavl – Riga 0:4 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 4:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
Petrohrad – N.Novgorod 5:4 (2:1 po s.n.) | Minsk – Čerepovec 1:2 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 04.11.2017, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Na nájezdy nedojde, je rozhodnuto, hosté vyhrávají. Po výborné přihrávce Ellisona v přečíslení dva na jednoho poslal kotouč pod horní tyčku ANDREJ ČIBISOV. Asistence: Matt Ellison.
    36:53 Alexandr TORČEŇUK - 2:2
     
    36:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí ALEXANDR TORČEŇUK dostal přihrávku, převzal puk a z hodně ostrého úhlu nahodil kotouč na branku. Jeho rána hostujícímu brankáři propadla až za brankovou čáru. Asistence: Alexej Michnov.
    29:14 Denis KOKAREV - 1:2
     
    29:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Po výborné přihrávce Jana Kováře se prosazuje u druhé tyčky zcela volný DENIS KOKAREV. Český hráč předvedl, že má jednak šikovné ruce, ale také velmi vyvinuté hokejové myšlení. Asistence: Jan Kovář.
    21:38 Anton ŠENFELD - 1:1
     
    21:38
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hned z kraje třetiny je vyrovnáno. Matt Ellison dostal puk do útočného pásma, přenechal ho za sebou najíždějícímu ANTONU ŠENFELDOVI, jehož rána zapadla přesně pod horní tyčku. Domácí brankář nedokázal puk ramenem vyrazit. Asistence: Matt Ellison.
    08:26 Jevgenij ČESALIN - 1:0
     
    08:26
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení. Po pěkné individuální akci se do střelecké pozice dostal JEVGENIJ ČESALIN. Z předbrankového prostoru vypálil, jeho rána propadla hostujícímu brankáři mezi betony a puk se dostal za brankovou čáru. Asistence: Anatolij Golyšev.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Česalin (Golyšev), 37. Torčeňuk (Michnov) – 22. Šenfeld (Ellison), 30. Kokarev (Jan Kovář), 63. Čibisov (Ellison)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Jakub Kovář) – Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Ljamin, Čajkovský, Jegoršev, Kuljaš, Timašov – Milovzorov, Krikunov, Paré – A. Garejev, Michnov, Torčeňuk – Kučerjavenko, Golyšev, Česalin – Obidin, Simakov, Chripunov – King.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Pivcakin, J. Birjukov, Chabarov, Schaus, Igošev, Děnisov, S. Těreščenko – Kokarev, Mozjakin, Jan Kovář – Ellison, Šenfeld, Čibisov – Timkin, Kaletnik, Platonov – De. Kazionov, Berestennikov, Železkov – Sirotkin.

    Rozhodčí: Beljajev, Lavrentjev – Bersenjov, Judin
    thejrc.org