Jihlava – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | HC Plzeň – Slavia 8:1 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 2:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:7 (kon.) | Vítkovice – Technika Brno 8:0 (kon.) | Letňany – Pardubice 1:5 (kon.)
Třemošná – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:0 (kon.) | Ústí n/L – K. Vary 2:4 (kon.)
Sparta – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Rytíři Kladno
Sobota 04.11.2017, 16:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    56:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    A pozor! Sparťané se prosazují ve vlastním oslabení! JOSEF SLAVÍČEK nabral rychlost po pravé straně kluziště, Robovský se ještě snažil zablokovat domácímu útočníkovi hůl, ale neúspěšně. Slavíček se dostal ke střele a puk zaplachtil přesně ke vzdálenější tyčce Gabriškovy svatyně – 4:2! Asistence: Andrej Adamec.
     
    49:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí hokejisté se dostávají do jednobrankového vedení! Kubánek a Máchou vytvořili na brankovišti Kladenských pořádný nepořádek a JAN KRUPIČKA už jen dorážel za bezmocného Gabrišku – 3:2! Asistence: Maxim Kubánek, Adam Mácha.
     
    34:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Pražanům se tato přesilová hra daří na výbornou! Domácí zamkli svého protivníka v jeho obranném pásmu a před brankou Gabrišky si nejlépe počínal JAN KRUPIČKA, který pohotově dorazil puk za ležícího brankáře Kladna – 2:2! Asistence: Maxim Kubánek, Tomáš Hamara ml.
     
    27:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se trochu kuriózním způsobem dostávají do vedení! Sojka nejprve nevyužil přečíslení tří proti jednomu, když nastřelil puk přímo do lapačky domácího gólmana. Sparťanskému brankáři ale vypadl kotouč z jeho lapačky a ADAM SOJKA bez problémů dorazil puk do prázdné klece – 1:2! Asistence: Jakub Robovský, Samuel Chrenka.
     
    18:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Role se zanedlouho obrátily a byli to Pražané, kteří hráli v početní výhodě. Slavíček přesně nabil na připraveného MARKA BLÁHU, který se napřáhl a jeho tvrdá rána zapadla přesně za gólmana Gabrišku – 1:1! Asistence: Josef Slavíček, Nikita Guryevskiy.
     
    17:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté svoji početní výhodu rychle využívají a jako první se ujímají v tomto zápase vedení! FILIP SACHR dostal puk od Sojky a první jmenovaný svou střelou překonal domácího brankáře Cichoně – 0:1! Asistence: Adam Sojka, Marek Alscher.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 19. Bláha (Slavíček, Guryevskiy), 35. Krupička (Kubánek, Hamara), 50. Krupička (Kubánek, Mácha), 57. Slavíček (Adamec) – 18. Sachr (Sojka, Alscher), 27. Sojka (Robovský, Chrenka)


    HC Sparta Praha: O. Cichoň (Sluka) – T. Hamara ml., Bláha, Zemchenkov, J. Procházka, Ducháč, Guryevskiy, Adam, Šesták – Kubánek, Mácha, A. Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Broš, Slavíček, M. Vitouch, Vágner, Theimer.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    Rytíři Kladno: Gabřiška (Suk) – Staněk, Alscher, Robovský, Funk, Sýkora, Ticháček – V. Procházka, Chrenka, Kleveta, Kraus, Bulva, Sachr, Sojka, Ton, Ullrych, Šapovaliv.
    Trenér: Jan Krejgl.

    Rozhodčí: Folk – Lichtenberk, Ševic
    ocianews.com