Slavia – Ústí n/L 8:1 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
Motor ČB – Vsetín 8:0 (kon.) | Litoměřice – K. Vary 2:1 (kon.) | Přerov – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Třebíč 0:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:1 (3:0, 4:0, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 04.11.2017, 15:00 • ZS Eden • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další gól je na světě. Po souboji zůstal v levém kruhu volný kotouč. VÁCLAV JANKOVSKÝ k němu dojel a měl hodně času na přesné zamíření. Prostor skvěle využil – lépe trefit pravý horní roh snad ani nešlo. Asistence: Jindřich Barák.
     
    48:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak přece se hosté dočkali branky. Mlčoch nahazoval z modré a donutil Frodla vyrazit před sebe. Před dorážkou se nejlépe zorientoval DAVID MERTA. Pro Frodla vcelku smolný gól. Asistence: Marek Mlčoch a Patrik Husák.
     
    35:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Střídající brankář Soukup se moc nepředvedl. Slavia kombinovala v pásmu, až z nulového úhlu zkusil nahodit JINDŘICH BARÁK. Soukup si kotouč za svá záda srazil sám. Asistence: Lukáš Endál.
     
    29:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ústečtí jsou v obraně dnes skutečně bezzubí. Puku na brankovišti si někdo z hráčů ve žlutém nepovšiml. Musel přijet MARTIN ŠAGÁT a doklepnout ho do branky. Asistence: Martin Kadlec a Martin Ondráček.
     
    23:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    „Deset, deset,“ skanduje kotel sešívaných. Z kýženého cíle už mají sešívaní polovinu splněno. Krejčík přistrčil nad kruhy na LUKÁŠE ENDÁLA. Ten poslal chytrou střelu po ledě. Volke se ke vzdálenější tyči nedokázal přesunout. Asistence: Lukáš Krejčík a Jan Holý.
     
    21:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na branku se znovu moc dlouho čekat nemuselo. Před ZDEŇKEM KUBICOU se zničehonic otevřel prostor. Slávista s pukem sjel hlouběji do třetiny a vypálil. Puk prošel. Asistence: David Šafránek a Václav Jankovský.
     
    11:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se rozstříleli! Šafránek bojoval v rohu pásma s obráncem, nakonec ale dokázal nahrát nad kruhy. Tam byl připraven ZDENĚK KUBICA, jehož rána z první doklouzala po ledě až do branky. Volke neměl moc dobrý výhled. Asistence: David Šafránek.
     
    08:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilovka je velmi rychle využita. Po nahození musel Volke hledat kotouč pod sebou, rychle se k němu sjeli i slávisté. Ve změti hokejek se nejrychleji zorientoval LUKÁŠ ENDÁL. Ten doklepl do branky a zvýšil vedení svého celku. Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    03:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Napadání ústecké rozehrávky slaví úspěch a sešívaní jdou jako první do vedení. Šagát se k puku dostal jako první a pokoušel se zakončovat. Jeho pokus Volke ještě vyrazil, na další střelu MARTINA KADLECE ale nedosáhl. Tento gól si obrana Severočechů za rámeček nedá. Asistence: Martin Šagát.
    Marken.cz

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 4. M. Kadlec (Šagát), 9. Endál (L. Krejčík), 12. Kubica (Šafránek), 22. Kubica (Šafránek, Jankovský), 24. Endál (L. Krejčík, J. Holý), 30. Šagát (M. Kadlec, M. Ondráček), 36. Barák (Endál), 53. Jankovský (Barák) – 49. D. Merta (Mlčoch, Husák)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Barák, J. Holý, Kasík, A. Růžička – Endál, Nedvídek, L. Krejčík – Jankovský, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Vracovský, Šteiner, Šmerha.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (24. Soukup) – Bernad, Hes, Kurka, Husák, M. Zdvořáček, Hrdinka, Mlčoch – Smolka (A), Roubík, Melka – P. Kousal, Vrdlovec (C), D. Merta – Severa, L. Volf (A), Gengel – Sladkovský.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Jílek, Šperl

    Diváci: 828
    ocianews.com