Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:0 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 3:4 (0:1 po s.n.)
Žilina – Poprad 1:2 (kon.) | Košice – Detva 3:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (1:1, 0:2, 2:0 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 05.11.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HKM Zvolen.
    Autorom víťazného gólu je JAMES COFFMAN.
     
    62:37
    Zvolenčania sa usadili v útočnom pásme a zovreli tam svojho súpera. Zakončovali Coffman so Steenom, ale Kováč oboch vychytal.
     
    59:53
    Zvolen mohol rozhodnúť! Najskôr sa na Kováča vyrútil Coffman a trafil spojnicu bránky, a potom z pravej strany Steen zakončoval do ľavej žrde. Neuveriteľná smola hosťujúcich hráčov.
     
    59:15
    Salija nemá žiadne tržné zranenie, ale na striedačku odišiel poriadne otrasený. Venovať sa mu tam bude dvojica záchranárov.
     
    59:15
    Kováč sa medzičasom vrátil späť do bránky a hra pokračuje za vyrovnaného stavu. Teraz ale rozhodca musel pískať, pretože Salija dostal veľmi nepríjemne puk priamo do tváre a okamžite sa zrútil na ľad.
    58:38 Rastislav ŠPIRKO - 3:3
     
    58:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú svoju hru bez brankára a vyrovnávajú na 3:3! Po výhernom buly posielal Novák z uhla bekhendový puk priamo pred bránku, kde už v neprehľadnej situcáii uspel RASTISLAV ŠPIRKO a pretlačil puk za Šimka. Asistencia: Michal Novák.
     
    58:30
    Oddychový čas si vyžiadal aj domáci tréner Lubina. Na striedačku stiahol gólmana Kováča a na ľad pošle šesticu korčuliarov.
     
    58:13
    Hosťujúci tréner Mikula si vyžiadal oddychový čas. Po ňom sa bude vhadzovať pri útočnej modrej čiare Nových Zámkov.
    56:26 Michal NOVÁK - 2:3
     
    56:26
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je znížené! Domáci hokejisti vyhrali buly v útočnom pásme, puk smeroval dozadu za hranicu kruhu a tam sa do neho nekompromisne oprel veľmi aktívny MICHAL NOVÁK. Domáci obranca prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Rastislav Špirko.
     
    51:40
    Zvolenčania sa dostali do dobrej gólovej šance. Kelemen si od pravého mantinelu potiahol puk až k bránke a dokázal aj zakončiť, ale iba do betónov Kováča.
     
    46:19
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ján Ťavoda – 2 min., držanie).
     
    37:44
    Hosťujúci James Coffman inkasuje desaťminútový osobný trest za nešportové správanie. Nepostrehli sme, čo presne urobil, ale rozhodcovský verdikt poriadne rozhneval zvolenskú striedačku.
    33:21 Petr OBDRŽÁLEK - 1:3
     
    33:21
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú skrátenú presilovku a prvýkrát v zápase uskakujú na rozdiel dvoch gólov. Ross na modrej čiare posunul puk Drgoňovi, ktorý sa tvrdo oprel do strely, ktorú ešte nechytateľne tečoval PETR OBDRŽÁLEK. Asistencie: Adam Drgoň, Rory Ross.
     
    32:24
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Jiří Cetkovský – 2 min., podrazenie).
     
    30:57
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Einar Steen – 2 min., držanie hokejky).
     
    27:25
    Zvolen mohol zvýšiť svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Pri ľavej žrdi zakončoval bekhendom Dubeň, ale Kováč vytlačil puk do hry. Následne ešte spoza pravého kruhu pálil Hraško, ale prestrelil.
    25:12 Petr OBDRŽÁLEK - 1:2
     
    25:12
    Zvolen dal gól!
    PETR OBDRŽÁLEK teraz uspel. Domáci celok prepadol v defenzíve a do samostatného úniku pustil Coffmana. Tomu ešte Kováč puk vypichol, ale potom sa k nemu dostal Obdržálek a na dvakrát ho už do siete poslal. Asistencie: James Coffman, Einar Steen.
     
    24:35
    Zvolen mohol ísť do vedenia! Obdržálek vystrelil z pravého kruhu k vzdialenejšej žrdi, ale trafil iba konštrukciu Kováčovej bránky. Teraz mali Nové Zámky kusisko šťastia.
     
    23:08
    Domáci celok si teraz nedal pozor ani na Kováčika a mohol prehrávať! Zvolenský hráč pálil spoza medzikružia úplne osamotený, Nové Zámky opäť podržal Kováč.
     
    22:05
    Zaujímavá šanca hostí! Šišovský sa pomedzi dvojicu brániacich domácich natlačil priamo pred bránku a z ľavej strany na neho prešla aj prihrávka. Šišovský do nej vložil hokejku, ale Kováč vynikajúco sklopil svoje betóny a puk za ne nepustil.
    16:48 Jiří CETKOVSKÝ - 1:1
     
    16:48
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je vyrovnané! Hruška nastrelil puk na zadný mantinel, odkiaľ sa odrazil priamo pred bránku. Tam striehol pripravený JIŘÍ CETKOVSKÝ, ktorý ho v rýchlosti dostal až za Šimka. Asistencia: Milan Hruška.
     
    10:31
    Novozámčania vyhrali buly a Lantoši sa individuálne po pravom krídle pustil do útočenia. Vynikajúco sa predral až pred Šimka, ale ten si perfektne pokryl ľavú žrď a hru prerušil.
     
    07:16
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Adam Drgoň – 2 min., sekanie).
    04:13 Martin ĎALOGA - 0:1
     
    04:13
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Od modrej čiary nenápadne vystrelil Ťavoda a domáci gólman Kováč jeho pokus iba vyrazil pred seba. Tam zviedol MARTIN ĎALOGA súboj s Prapavessisom a uspel, takže dorážal v podstate do odkrytej časti bránky. Asistencia: Ján Ťavoda.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 17. Cetkovský (Hruška), 57. Novák (Špirko), 59. Špirko (Novák) – 5. Ďaloga (Ťavoda), 26. Obdržálek (Coffman, Steen), 34. Obdržálek (Drgoň, Ross), rozh. náj. Coffman

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Radovan Cútt (ZVO)
    0:0   Daniel Štumpf (NZM)
    2. série:
    0:0   Petr Obdržálek (ZVO)
    0:0   Róbert Lantoši (NZM)
    3. série:
    0:0   Milan Kytnár (ZVO)
    0:0   Rastislav Špirko (NZM)
    4. série:
    0:0   Eduard Šimun (NZM)
    0:1   James Coffman (ZVO)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Novák, Hruška, Šimek, Salija, Prapavessis, Fábry, Trávniček – Raenko, Špirko, Škoda – Štumpf, Dubinin, Monja – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Lantoši, Šimun, R. Varga
    HKM Zvolen: Šimko (Nieminen) – Drgoň, Ross, Hraško, Wharton, Kováčik, Ťavoda, T. Bokroš – Coffman, Steen, Obdržálek – Šišovský, Kytnár, Kelemen – Ďaloga, Cútt, Andersons – Trnka, Fekiač, Dubeň

    Rozhodčí: Stano, Morozov – Gegáň, Krajčík
    bahis siteleri