Dánsko – Irsko 0:0 (kon.)
konec
Dánsko
0:0 (0:0)
Irsko
Sobota 11.11.2017, 20:45 • Telia Parken (Kodaň) • Kvalifikace MS (Evropa) • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 1:1. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:5. (22:36:21)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nenabídlo žádnou branku, což znamená, že si lepší výsledek do odvety vytvořilo Irsko. Faktem je, že jsme sledovali hodně jednoznačné utkání, avšak domácí pokaždé narazili na obranu soupeře. V několika případech se zaskvěl také brankář Randolph.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Jeffrey Hendrick, přichází Conor Hourihane.
    90+1. Randolph vytasil důležitý zákrok.
     
    90+1
    Larsen skvěle odcentroval přesně na hlavu Poulsena, jehož hlavičku dokázal Randolph vyrazit nad branku. Dánsko bude zahrávat roh.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    88
    Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Harry Arter, přichází Glenn Whelan.
     
    87
    Zmar domácích hráčů pokračuje. Bendtner přeposlal přihrávku na Poulsena, který byl ale u míče pozdě a fauloval soupeře.
     
    86
    Zdálo se, že se Longova střela otřela o kopačku jednoho z protihráčů. Hlavní sudí byl ale jiného názoru, a tak se bude pouze odkopávat od branky.
     
    85
    Schmeichel se rozhodl vypomoci svým spoluhráčům, kteří se seskupili na jednom prostoru. Tam ale zase ve vzduchu vládl zadák Duffy.
     
    84
    Arter nedal Jorgensenovi žádný prostor a ten tak musel obloukem běžet až k půlící čáře. Čas se krátí, Dánové stále bezúspěšně buší do obrany soupeře.
     
    83
    O několik vteřinek později už se přeci jenom kopalo od praporku. Bradyho nabídka se stala snadnou kořistí urostlého Bendtnera.
     
    82
    Brady si dával s rozehrávkou rohového kopu hodně na čas, nicméně ve vápně se strhla mela hráčů. Hlavní sudí tak musel přerušit hru.
     
    81
    Christe se ujal rozehrávky z půlící čáry a balón poslal na levou stranu. Tam ve vzduchu zafungoval McClean, který alespoň vybojoval aut.
     
    80
    Mimo jiné, ve druhém poločasu stále čekáme na jakoukoliv střelu mezi tři tyče. Domácí sice pálí poměrně často, avšak vedle branky.
     
    79
    Posléze to Long zkoušel individuálním průnikem, nicméně hostující forvard si naložil pořádné sousto práce. Dánové zafungovali na jedničku.
     
    78
    Na opačné straně se k autovému vhazování dostal Christie. Pravý obránce si vybral Longa, jenž prodloužil balón mimo Bradyho dosah.
     
    77
    Jorgensen oslovil na pravé straně střídajícího Bendtnera, kterému se centr vůbec nepovedl. Randolph tak měl hodně snadnou práci.

    David Suchý

    Branky:


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 1:1. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:5.
    Dánsko: Schmeichel – P. Ankersen, Kjaer (C), Bjelland, Stryger Larsen – Delaney, Kvist, Eriksen – Cornelius (64. Y. Poulsen), N. Jörgensen, Sisto (73. Bendtner).
    Náhradníci: Hansen, Lössl – Bendtner, Fischer, Christensen, Jensen, Jørgensen, Lerager, Schöne, Y. Poulsen, Vestergaard.

    Irsko: Randolph – C. Christie, Duffy, Clark (C), S. Ward – O'Dowda, Arter (88. Whelan) – Brady, Hendrick (90+2. Hourihane), McClean – Murphy (74. S. Long).
    Náhradníci: Elliot, K. Westwood – Doherty, Hogan, Hoolahan, Hourihane, K. Long, S. Long, McGeady, McShane, O'Shea, Whelan.
    Úterý 14.11.2017
    Irsko - Dánsko 1:5

    Branky: 6. Duffy – 29. Christensen, 32. Eriksen (N. Jörgensen), 63. Eriksen (Sisto), 74. Eriksen, 90. Bendtner (pen.)

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 8:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:7.
    thejrc.org