Buffalo – Columbus 2:3 (kon.) | Toronto – Arizona 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 1:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:3 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:3 (3:4 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
Columbus Blue Jackets
Úterý 21.11.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Jack Eichel na levém křídle nemohl pokračovat v útoku a Evander Kane navíc dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Zápas se dohraje ve hře 4 na 4.
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta a Robin Lehner je na střídačce! Domácí to zkouší bez brankáře. Obrovský tlak Sabres vrcholí.
     
    58:39
    Jack Eichel v levém kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila nad bránu a poté do ochranné sítě!
    58:14 Bylo to hodně těsné, ale Sabres se vyrovnání nedočkali!
     
    58:14
    Ryan O'Rielly předvedl na vrcholu mezikruží krásnou otočku a bekhendovou přihrávkou z levého kruhu našel na pravé straně jednoho ze spoluhráčů, který rychle vypálil! Před bránou poté vznikl obrovský závar, ale nebylo vidět, zda puk přešel brankovou čáru! Video to potvrdilo.
     
    58:05
    Seth Jones dostal dvě minuty za držení a Buffalo si vyžádalo oddechový čas, aby zvážilo odvolání brankáře.
    56:28 Evander KANE - 2:3
     
    56:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel ve středním pásmu předvedl krásnou bekhendovou přihrávkou, kterou z otočky našel na útočné modré čáře EVANDERA KANEA, který na levém křídle zavez puk do levého kruhu a krásnou střelou zápěstím mezi lapačkou a levým betonem Sergeje Bobrovského zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Rázem je to pouze o gól. Asistence: Jack Eichel a Marco Scandella.
    49:37 Sam REINHART - 1:3
     
    49:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Viktor Antipin na pravém křídle napřáhl od modré čáry k táhlé střele, kterou SAM REINHART před bránou skvěle tečoval a puk zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Asistence: Viktor Antipin a Ryan O'Reilly.
    49:24 Boone JENNER - 0:3
     
    49:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Boone Jenner a Cam Atkinson si za bránou vyměnili puk a druhý jmenovaný hráč ho po rychlém vybruslení zpoza brány poslal na vzdálenější levou tyč, kde BOONE JENNER skóroval z blízkosti do prázdné brány! Asistence: Cam Atkinson a Brandon Dubinsky.
    45:47 Artěmij PANARIN - 0:2
     
    45:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    ARTĚMIJ PANARIN si ve středním pásmu rukavicí stáhl ze vzduchu puk na hůl a přes Marca Scandellu pronikl do pravého kruhu pro vhazování, odkud krásnou střelou zápěstím zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 0:2! Asistence: Markus Nutivaara.
     
    44:15
    Sabres rychle vypálili z vrcholu pravého kruhu a po zákroku Sergeje Bobrovského se v blízkosti pravé tyče poohlížel po dorážce Kyle Okposo, jenže minul odkrytou bránu! Velká šance.
    36:14 Cam Atkinson se v oslabení řítil do samostatného úniku!
     
    36:14
    Cam Atkinson se v oslabení řítil do samostatného úniku, jenže rychlou střelou zápěstím z mezikruží trefil pravý horní roh brány! Dvě obrovské šance na obou stranách.
     
    35:55
    Ryan O'Rielly nebezpečně vypálil od modré čáry a po zákroku Sergeje Bobrovského se Sabres nedostali i přes velkou snahu k dorážce!
     
    35:30
    Josh Anderson zbytečně fauloval v levém rohu útočného pásma a dostal dvě minuty za hákování.
     
    32:06
    Důležitá informace z pohledu českého fanouška. Dnešní utkání sleduje v hledišti Dominik Hašek!
     
    29:13
    David Savard na levém křídle po přihrávce od modré čáry napřáhl z úhlu bez přípravy k tvrdé střele s příklepem, která od hrazení mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Robin Lehner ale lapačkou puk vytáhl mimo!
     
    26:44
    Sergej Bobrovskij skvěle zasáhl proti střele z pravého kruhu a v blízkosti pravé tyče mohl puk dorážet do odkryté brány Evander Kane, jenže ji bekhendem přestřelil! Komerční přestávka.
     
    24:38
    David Savard zastavil rychlý protiútok Sabres faulem a dostal dvě minuty za hákování.
    24:14 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    24:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Markus Nutivaara na pravém křídle před kruhem pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která se svezla po levém betonu Robina Lehnera za bránu. Oliver Bjorkstrand poté zpoza brány krásnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování PIERRA-LUCA DUBOISE, který z blízkosti zamířil pod horní tyč – 1:0! Asistence: Oliver Bjorkstrand a Markus Nutivaara.
    22:19 Sergej Bobrovskij skvěle zasáhl proti střele Eichela!
     
    22:19
    Jack Eichel na levé straně zavezl puk do útočného pásma a z vrcholu rychlou střelou zápěstí mířil ke vzdálenější pravé tyči, Sergej Bobrovskij ale předvedl skvělý zákrok, když lapačkou přiloženou k levému betonu v akrobatické pozici puk zastavil a přerušil hru!
    16:29 Artěmij Panarin krásnou střelou orazítkoval pravou tyč!
     
    16:29
    Artěmij Panarin napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem, která mířila do předního horního rohu brány, nakonec se ale od pravé tyče odrazila zpět od hry! Blue Jackets byli blízko.
     
    15:13
    Jack Eichel nedodržel správný postup při vhazování, když dal čepel hole k ledu příliš brzo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Blue Jackets si zahrají první přesilovou hru.
    10:00 Johan Larsson z blízkosti Bobrovského neprostřelil
     
    10:00
    Johan Larsson se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže vyklepal pouze sevřené betony Sergeje Bobrovského! Skóre se nepohnulo.
     
    05:35
    Seth Griffith předvedl za bránou skvělý forčeking a po jeho přihrávce pálil jeden z jeho spoluhráčů na vzdálenější levé tyči těsně mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 50. S. Reinhart (Antipin, R. O'Reilly), 57. E. Kane (Eichel, Scandella) – 25. Dubois (Bjorkstrand, Nutivaara), 46. Panarin (Nutivaara), 50. Jenner (Atkinson, Dubinsky)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Scandella, Falk, McCabe, Beaulieu, Gorges, Antipin – Girgensons, Eichel (A), Pominville – E. Kane, R. O'Reilly (A), S. Reinhart – B. Pouliot, Jo. Larsson, Okposo (A) – Nolan, Criscuolo, Griffith. Hlavní trenér: Phil Housley.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson (A), D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Panarin, N. Foligno (C), Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky, Atkinson – Motte, Dubois, J. Anderson – Milano, Schroeder, Hännikäinen. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Brad Meier. Čároví: David Brisebois, Mark Shewchyk

    Diváci: 16551
    bahis siteleri