Buffalo – Columbus 2:3 (kon.) | Toronto – Arizona 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 1:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:3 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:3 (3:4 po s.n.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1)
New Jersey Devils
Úterý 21.11.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:52 John MOORE - 3:4
     
    60:52
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey vítězí! Henrique si na levém křídle počkal, až před branku na jede JOHN MOORE, se kterým se nestihl vrátit Zucker. Obránce Devils pak z první propálil Dubnyka. Asistence: Adam Henrique, Taylor Hall.
    58:24 Mikael GRANLUND - 3:3
     
    58:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se to povedlo! Minnesota s prázdnou brankou za zády vyrovnává na 3:3. Z pravé strany se svým druhým gólem v zápase prosadil MIKAEL GRANLUND. Schneiderovi clonil ve výhledu dost výrazně jeho vlastní spoluhráč Boyle a Granlund se navíc trefil velmi přesně pod břevno. Asistence: Ryan Suter, Eric Staal.
    51:14 Mikael GRANLUND - 2:3
     
    51:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování se dostal kotouč až k MIKAELU GRANLUNDOVI a finský útočník se trefil přesně mezi Schneiderovy betony. Do závěru zápasu je tak zaděláno na drama. Asistence: Jared Spurgeon, Mikko Koivu.
    47:19 Will BUTCHER - 1:3
     
    47:19
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey mělo ponechanou výhodu, ale přesilovku si nezahraje, protože skórovalo už při výhodě. Přihrávku na levé křídlo dostal WILL BUTCHER a trefil přesně levý horní růžek branky Dubnyka. Pro tohoto mladíka je to teprve třetí gól v NHL. Asistence: Adam Henrique, Ben Lovejoy.
    27:24 Steven SANTINI - 1:2
     
    27:24
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se znovu ujímá vedení. A opět je to nešťastný gól pro Dubnyka, puk za jeho záda už dnes podruhé nasměroval jeho spoluhráč Gustav Olofsson. Tentokrát tečoval puk po střele STEVENA SANTINHO od pravého mantinelu. Bez asistence.
    21:32 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    21:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovku zápasu už Wild využívají. A byl to podobný gól jako předtím na druhé straně. Brankář Schneider nevěděl kde má puk, který přitom měl na svém betonu. Nakonec kotouč díky NINO NIEDERREITERA skončil v jeho bráně. Asistence: Mikael Granlund, Mikko Koivu.
    18:32 Adam HENRIQUE - 0:1
     
    18:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Před Dubnykem vznikla mela, a brankář Minnesoty se dobře nezorientoval, nevěděl kde je puk, a nakonec ho Gustav Olofsson srazil do vlastí brány. Jako poslední se puku dotkl ADAM HENRIQUE, takže je tento gól jeho. Brian Gibbons, Andy Greene.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 22. Niederreiter (Mikael Granlund, M. Koivu), 52. Mikael Granlund (Spurgeon, M. Koivu), 59. Mikael Granlund (Suter, E. Staal) – 19. Henrique (Gibbons, A. Greene), 28. Santini, 48. Butcher (Henrique, Lovejoy), 61. J. Moore (Henrique, Hall)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Reilly, Quincey, Olofsson – Niederreiter (A), E. Staal, M. Foligno (C) – M. Koivu, Mikael Granlund, Zucker – Kunin, Eriksson Ek, Winnik – Ennis, Cullen, Stewart – Coyle.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Santini, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall (A) – Bratt, Zajac (A), Zacha – Stafford, Boyle, Wood – Gibbons, Coleman, Henrique.

    Rozhodčí: Skilliter, Jackson – Rody, Gibbs

    Diváci: 19 048
    bahis siteleri