Kaštela – Brno 0:3 (kon.)
konec
OK Mladost Ribola Kaštela
0
9 21 18  
Volejbal Brno
3
25 25 25  
Úterý 21.11.2017, 19:00 • Grandska Dvorana, Kaštela • Challenge Cup • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    18:25
    Ruiz našel servisem Webera, Pražák se na první pokus neprosadil, ani druhá jeho smeč nebyla konečná. Červinka mu dal ale ještě jednu šanci a ta již končí proměněným mečbolem.
     
    17:24
    Daniel Římal na podání. Nepřesná souhra na domácí straně při pokusu hrát středem sítě.
     
    13:16
    Kapitán Brno Michal Hrazdira se v poledních minutách rozehrál na útoku. Opět zužitkoval nahrávku Bouly a posílá oba týmy k druhému technickému oddechovému času.
     
    10:13
    Znovu Římal za koncovou lajnou. Brno se dostalo lehce k bodovce, ale tu Hrazdira neproměnil. Na druhé straně ale vyhazuje míč do autu Djirlič. Kaštela si bere oddechový čas.
     
    7:8
    Weber také úspěšný na přihrávce, poté Boula našel na hlavním kůlu Římala, který svou levačkou přidal povedený útok po lajně. Brno vede při prvním technickém oddechovém čase o bod.
     
    2:4
    Brněnský smečař pokračuje na podání. Hrazdira ukončil výměnu po dalším nepřesném příjmu domácích hráčů. Kaštela si bere oddechový čas již po šesti rozehrát třetího setu.
     
    21:25
    Eso na závěr prvního setu, eso na závěr i druhé sady. Brno otočilo už téměř ztracený set a je velmi blízko cennému vítězství na půdě soupeře.
     
    21:24
    Giljanovič přišel z lavičky na podání. Hrazdira se prosazuje z hlavního kůlu proti jednobloku a jsou tady tři setboly pro Brno.
     
    19:17
    Klapal na podání. Brno se ubránilo, poté se neprosadil Hrazdira, ale Brno mělo ještě jednu šanci a tu už využívá. Je to jen o dva body. Trenér Kaštely Ivan Rančič zastavuje hru oddechovým časem.
     
    16:12
    Domácí smečař poslal míč svým útokem do těsného autu a je to další bod pro Brno. Domácí celek na to reaguje oddechovým časem.
     
    16:9
    Ščerbakov na podání. Jan Pražák dostal ideální nahrávku, přesto je zablokován. Kaštela vede při druhém technickém oddechovém čase o sedm bodů.
     
    14:8
    Brněnská hra se sype. Nyní přidává Felipe Andreas Ruiz dokonce eso. Ondřej Marek si musí brát oddechový čas.
     
    8:6
    Daniel Římal se představil na podání. Také on ale přidává chybu. Domácí tak vedou při prvním technickém oddechovém čase o dva body.
     
    4:0
    Domácí vstupují naprosto jinak než do setu prvního. Tentokrát nepřihrálo plachtící podání ani brněnské libero Weber. Brno si bere oddechový čas.
     
    9:25
    A první sada je bleskově za námi. O poslední bod se postaral esem Jan Pražák.
     
    9:24
    Po nepřesném podání přichází neuvěřitelných patnáct setbolů pro Brno.
     
    5:16
    Renzo Mendoza přidává další eso a Brno vede při druhém technickém oddechovém čase o jedenáct bodů.
     
    4:14
    Kapitán Brna pokračuje na servisu. A už to je o deset bodů. Příjem domácích šel jen na stranu Brna. Římal poté už neměl s položením bodovky žádný problém. Je tady oddechový čas pro Kaštelu.
     
    2:8
    Také domácí celek se dopouští chyby na podání. Brno tak vede při prvním technickém oddechovém čase o šest bodů.
     
    1:5
    Daniel Římal znovu za koncovou lajnou. Hradzira vytlouká při bodovce blok soupeře a chorvatský mistr se dostává hned v úvodu do potíží. Je tady oddechový čas pro Kaštelu.

    Vít Schück

    OK Mladost Ribola Kaštela: Visič, Ščerbakov – Giljanovič, Djirlič, Glaurdič, Cikojevič, Sestan – Perič, Kulušič, Ruiz – Norman, Melvan – Pervan, Bašič
    Trenér: Ivan Rančič

    Volejbal Brno: Boula, Červinka – Hrazdira (C), Kučera, Petrů, Pánek – Mendoza, Pražák, Klapal – Římal – Weber
    Trenér: Ondřej Marek
    bahis siteleri