Atraps-Hombres Brno – Jakubčovice nad Odrou 12:6 (kon.)
konec
FC Atraps-Hombres Brno
12:6 (5:3)
Tatran Baracuda Jakubčovice nad Odrou
Středa 22.11.2017, 20:30 • TJ Tatran Bohunice, Neužilova 201/35 • 2. Futsal liga východ • 4. kolo
     
    39:12
    Před rozehrávkou hostí si do hřiště nakráčel brankář Atraps-Hombres Večeřa, aniž by za něj šel někdo dolu. V zápise tedy bude mít žlutou kartu.
     
    38:23
    Bulušek napadl rozehrávku zastupujícího golmana a balon vybojoval pro RYŠAVÉHO, který i pod tlakem obránců zvládl přesně zacílit. Svůj osobní účet zakrátko zvýšil na dva, celkový účet domácích na 12 gólů. Bez asistence.
     
    37:20
    Hosté se snaží, ale dělají chyby. Rozehrávku zachytil RYŠAVÝ a neomylně posílá balon přes celé hřiště do brány.
     
    34:42
    Ryšavý výborně vypíchl balon, který se odrazil zpět k hostům, ovšem okamžitě obránce napadl BULUŠEK a díky odrazu končí míč v opuštěné brance Baracudy! Domácí vedou opět o čtyři góly. Bez asistence.
     
    33:31
    Presinkem se dostal k balonu Bulušek a měl možnost znovu navýšit náskok, ale prázdnou bránu těsně netrefil.
     
    33:12
    A okamžitě po rozehrávce přichází chyba, Zagol hladce obešel všechny, kdo stáli v cestě, a přihrál na zadní tyči stojícímu MICHÁLKOVI, který v klidu překonává bezmocného Večeřu!
     
    32:58
    Hosté snižují a času je ještě dost. Z rohu hřiště přišla nahrávka do vápna, kde se do míče opřel MICHÁLEK. Asistence: Ďurica.
     
    32:50
    Za špatné střídání dostává žlutou kartu hráč hostujících Jakubčovic Molnár David.
     
    30:30
    Ovšem neskutečně špatnou rozehrávku vystihl Bulušek! Samostatný nájezd ale bodlem neproměnil.
     
    25:08
    Já skutečně nevím, jak tenhle gól padl. Zapisoval jsem teprve gól Maliny........ Ovšem střílí MUŽÍK po asistenci Jílka. Blázinec 9:4.
     
    24:20
    Bude. Samostatný únik Frimmel bezpečně proměnil!
     
    23:45
    A abychom se nenudili, tak z rohu domácích skórují hosté! Po ztrátě se dostal k balonu Michálek a poslal ho doprava MALINOVI, který skákavý balon trefuje přesně! Bude drama? Asistence: Michálek.
     
    21:20
    Co tady se dneska děje... Bulušek v další akci unikl po lajně a našel na zadní tyči skvěle postaveného FRIMMELA, který dává další gól! Asistence: Bulušek.
     
    20:30
    A jako přes kopírák začíná druhá půle! ŠIDLA pro změnu v první minutě z rohu trefil brankaře, který si sráží balon za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    19:38
    Z prvního rohu Jakubčovice ještě branku neohrozily, z druhého se však přesně trefuje MICHÁLEK! Asistence: Molnár Kamil.
     
    18:33
    Z desítky se trefuje přesně k tyči tvrdou přízemní střelou MATYSKA a zvyšuje na 5:2.
     
    18:33
    Za předchozí faul dostává kartu ZAGOL.
     
    15:47
    Odražený balon domácí okamžitě ztratili a domácí z jednoduché situace 3 na golmana střílí ĎURICA gól do prázdné branky a snižuje zpět na rozdíl dvou gólů! Asistence: Molnár David.
     
    15:40
    Střela po Frimmelově teči skončila na spojnici jeho vlastní branky!
     
    14:25
    Ostrý faul zezadu na stojnou nohu předvedl FRIMMEL a zcela poprávu dostává žlutou kartu.
     
    14:17
    Silná stránka Atraps-Hombres opět v akci! Standardní situace, tvrdá střílená přihrávka po zemi do vápna, kde se nádherně trefuje patou BULUŠEK! Asistence: Matyska.
     
    03:15
    Šidla pronikal do další šance, ale při zakončení mu utekl balon, z čehož vznikl rychlý kontr na druhou stranu, který vedl Kamil Molnár a přesně zakončil ŠARAN! Asistence: Molnár Kamil.
     
    02:38
    Nejlepší obrana soutěže? No možná ještě přijede, ale v tuhle chvíli absolutně nestačí tempu, jaké nasadili hráči Atraps-Hombres. Vynikající presink umožnil Šidlovi zisk balonu a naservíroval ho před prázdnou bránu FRIMMELOVI!
     
    01:06
    Tak tohle bude asi zajímavý zápas. Z přímého kopu se dokonale trefuje JÍLEK a zvyšuje po minutě hry na 2:0 pro domácí! Bez asistence.
     
    00:24
    Tak to je vstup do zápasu jako hrom! Dlouhý vysoký balon doletěl až k ŠIDLOVI, který prvním dotykem vyšachoval brankaře a druhým pohodlně poslal balon za čáru.
     
    Zápas byl odložen na středu 22. 11. 2017.

    Radek Prokop


    Hledáme zpravodaje pro tým Tatran Baracuda Jakubčovice nad Odrou. Více informací zde.

    Branky: 1. Šidla, 2. Jílek, 3. Frimmel (Šidla), 15. Bulušek (Matyska), 19. Matyska, 21. Šidla, 22. Frimmel (Bulušek), 25. Frimmel (Matyska), 26. Mužík (Jílek), 35. Bulušek, 38. Ryšavý, 39. Ryšavý – 4. Šaran (Molnár), 16. Ďurica (Molnár), 20. Michálek (Molnár), 24. Malina (Michálek), 33. Michálek (Ďurica), 34. Michálek (Zagol)

    Karty:   15. Frimmel (AHB), 33. Molnár (AHB), 40. Večeřa (AHB) – 19. Zagol (BJA)


    FC Atraps-Hombres Brno: Večeřa (C) (Kubica) – Matyska, Hanuš, Ryšavý, Bulušek, Šidla, Frimmel, Máša, Do, Malíř, Mužík, Jílek
    Tatran Baracuda Jakubčovice nad Odrou: Pavelka (Stremdek) – Malina, Vavroš, Molnár Kamil, Ďurica, Zagol, Šaran, Molnár David, Michálek (C)

    Rozhodčí: Čep, Šenkýř (Stix)

    Diváci: 50
    bahis siteleri