Kazaň – Barys 2:0 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 5:3 (kon.) | HC Slovan – Chabarovsk 5:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Amur Chabarovsk
Sobota 25.11.2017, 17:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Alexandr FROLOV - 5:2
     
    57:52
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak přece jen hosté využívají přesilovou hru a upravují stav utkání. Dělovku od modré čáry Štěpánek srazil ramenem k pravé tyči, kde si vybojoval pozici pětatřicátník ALEXANDR FROLOV, kterému se podařilo kotouč sklepnout přes hůl položeného Štěpánka. Asistence: Bogdan Potěchin a Jaroslav Chabarov.
    45:20 Zach BOYCHUK - 5:1
     
    45:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka! Zach Boychuk nic nevymýšlel, vybruslil z pravého rohu na střed pravého kruhu a přesnou trefou rozvlnil síť za Metsolovými zády. Brankář Chabarovsku už toho má plné zuby a pouští na led Jevgenije Alikina. Autorem branky je ZACH BOYCHUK. Asistence: Michal Sersen a Nick Ebert.
    44:09 Colby GENOWAY - 4:1
     
    44:09
    Slovan právě vstřelil branku!
    Další využitou přesilovou hrou domácí navyšují své vedení! Zach Boychuk z levého křídla našel COLBYHO GENOWAYE, který senzačním bekhendem z nulového úhlu uklidil puk pod horní tyč! Asistence: Zach Boychuk a Michal Sersen.
    33:50 Lukáš KAŠPAR - 3:1
     
    33:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hráči Amuru přišli ve středním pásmu o kotouč a po pravém křídle vystartoval Michal Řepík, který po přejetí modré čáry stáhl hru na sebe a uvolnil tak LUKÁŠE KAŠPARA. Zkušený útočník našel a náhle prostřelil mezírku mezi betony Metsoly. Asistence: Michal Řepík a Marek Viedenský.
    27:19 Michal SERSEN - 2:1
     
    27:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nebyla to ani minuta a domácí se ujímají ztraceného vedení! Lukáš Kašpar získal kotouč na pravém křídle a posunul hru mezi kruhy, odkud MICHAL SERSEN zakončil přesnou střelou! Asistence: Lukáš Kašpar.
    27:03 Alexej BYVALCEV - 1:1
     
    27:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají stav utkání! Jan Kolář vrátil puk ALEXEJE BYVALCEVOVI, který nemilosrdnou dělovkou propálil vše co mu stálo v cestě a kotouč zastavila až branková síť. Asistence: Jan Kolář.
    07:37 Martin RÉWAY - 1:0
     
    07:37
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je tu první branka dnešního utkání a Slovan jde do vedení! Colby Genoway našel u levé tyče Zacha Boychuka, který už mohl zakončovat do odkryté branky, ale kotouč dostal příliš za sebe. Z těžké pozice dokázal procedit puk do brankoviště, kam si z druhé vlny sjel MARTIN RÉWAY. Ten puk doklepl za brankovou čáru. Asistence: Zach Boychuk a Colby Genoway.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 8. Réway (Boychuk, Co. Genoway), 28. Sersen (Kašpar), 34. Kašpar (Řepík, Viedenský), 45. Co. Genoway (Boychuk, Sersen), 46. Boychuk (Sersen, Ebert) – 28. Byvalcev (J. Kolář), 58. Frolov (Potěchin, Chabarov)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Mazanec) – Sersen, Ebert, Després, Barker, Bačík, Meszároš, Černý – Viedenský, Řepík, Kašpar – Boychuk, Co. Genoway, Réway – Šerbatov, Skalický, A. Šťastný – Sádecký, Buchtele, Hrnka.
    Amur Chabarovsk: Metsola (46. Alikin) – Averin, J. Kolář, Kuzmin, Jordán, Chabarov, Aťušov, Karmaškov – T. Zohorna, Byvalcev, O. Li – Litovčenko, Rasskazov, Potěchin – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Frolov, Klopov, Picard – Zaseda.
    thejrc.org