Mountfield HK – Kladno 2:3 (kon.) | Jihlava – Chomutov 4:5 (2:4 po s.n.) | Olomouc – Sparta 2:5 (kon.)
Třinec – Liberec 7:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Zlín – Slavia 3:7 (kon.)
Vítkovice – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Pardubice – K. Vary 5:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 25.11.2017, 12:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Krásné poledne z města na soutoku Labe a Orlice přeji všem příznivcům ledního hokeje. DHL extraliga juniorů má dnes na programu své 20. kolo. V jeho rámci se představí také Mountfield HK, který na svém ledě přivítá tým Rytíři Kladno.
     
    Mountfield HK – 5. místo, 30 bodů
    Junioři Hradce mají v zádech vítězné klání na domácí půdě. Včera totiž otočili nepříznivý stav 1:3 a nad Karlovými Vary vyhráli v nájezdech. Zajímavostí určitě je, že ke konci zápasu přišli za náhradním brankářem Matějem Bartozelem trenéři A-týmu s tím, že nastoupí na pozici gólmana číslo dvě také v Tipsport extralize, a to do duelu, který startoval za méně než hodinu. Hradecký brankář juniorky tak slavil dvě výhry během několika hodin.
     
    Rytíři Kladno – 3. místo, 34 bodů
    Kladenští mají na svém kontě pouze o čtyři body více než jejich dnešní soupeř. Ty je však řadí o dvě příčky výš, aktuálně se nacházejí na 3. pozici. Tabulka je však vyrovnaná a pořadí se mění prakticky s každým kolem. Aktuálně poslední klání sehráli Rytíři ve čtvrtek, kdy zavítali a led dalšího východočeského celku – Pardubic. S těmi hráli vyrovnaný zápas, nakonec ale inkasovali do prázdné branky a prohráli 3:5.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Bartozel (Dvořák) – Hroudný "C", Muška, Gaspar, Pohl, Havránek, J. Moník, Kynčl "A", Jonáš – Jirásek, Matějček "A", Pažourek, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Sklenář, Hidveghy, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.

    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Havelka, Cibák, Veber, Klusáček, Šíma, Kučera, Müller – Gnusin, Sokolov, Jelínek, Řepka, Schildhabel "C", Vildumetz "A", Husarik, Keszi "A", Březina, Svoboda. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Čáp – Frodl, Svobodová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Úvodní vhazování vyhráli Rytíři a po pravé straně zavezli kotouč do pásma Východočechů. Veber vystřelil od modré, Bartozel bez potíží zasáhl lapačkou.
     
    00:34
    Gólman Mountfieldu si připisuje hned vzápětí druhý snadný zákrok, nahození od pravého mantinelu znovu chytil do své rukavice.
     
    01:09
    Cibák rozehrál akci Kladenských po levé straně, puk se dostal za klec Hradce, kde se ho chopili beci Lvů a zakládají protiútok.
     
    01:38
    Východočechům se nedaří dostat z pásma, Rytíři je důsledně napadají. Až nyní se svěřenci Aleše Krátošky osvobodili, ale pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    02:08
    Vildumetz vybojoval kotouč za klecí Mountfieldu a následně poslal touš do prostoru před brankovištěm, tam se ale žádný z jeho spoluhráčů nenacházel.
     
    02:31
    Královéhradečtí nyní byli příliš rychlí při přechodu útočné modré, kterou nepřekročili v souladu s pravidly – postavení mimo hru.
     
    03:10
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jirásek – 2 min., krosček).
     
    03:38
    Jelínek dostal nabito na pravý kruh a vypálil z první, Bartozel vykopl touš betonem do rohu hrací plochy.
     
    04:08
    Středočeši svírají svého soupeře jako v kleštích a hledají vhodnou palebnou pozici. Müller pálil od modré tvrdě, ale nepřesně.
     
    04:40
    Hradečtí se na chvíli obsadili. Když se svěřenci Jindřicha Lidického snažili dostat zpět do třetiny, zastavil je ofsajd.
     
    05:01
    Cibák rozjel další akci Rytířů, na jejímž konci sám pálil od modré čáry, ale jeho pokus mezi tři tyče nemířil. Hra je přerušena pro zásah vysokou holí.
     
    05:10
    Východočeši jsou v plném počtu a dostávají kotouč z pásma. Na touši jsou opět Kladenští, kteří jej zavezli za klec Mountfieldu.
     
    05:49
    Hra zatím postrádá svižnější ráz, obě mužstva se střídají na puku, ale nevytvářejí si větší šance. Ránu Hejny z mezikruží vykopl Stahl betonem.
     
    06:26
    Středočeši nepřesně rozehráli, čehož chtěl využít Pohl, jenže jeho rána z mezikruží postrádala razanci a strážce svatyně Rytířů ji zastavil lapačkou.
     
    06:58
    Vildumetz rozjel další ofenzivní snahu Kladna, ale ta skončila v rohu kluziště za klecí Bartozela, puk přebrali Lvi.
     
    07:26
    Gaspar kvedlá s kotoučem na čepeli za vlastní brankou a dopřává oběma týmům čas na vystřídání hráčů na ploše.
     
    07:58
    Nahození z pravé strany si Bartozel pohlídal a kotouč chytil do lapačky. Následovat bude buly po jeho levé ruce.
     
    08:12
    Řepka se snažil zpracovat touš za klecí Mountfieldu, ale to se mu nezdařilo a do protiútoku tak mohou Hradečtí.
     
    08:42
    Hejna se dostal ke střele od modré, ale ta postrádala razanci. Stahl ji bez větších obtíží poslal hokejkou do rohu hrací plochy.
     
    09:03
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Havelka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:24
    Gaspar vystřelil od modré, Stahl si našel jeho skrytou střelu od modré i následnou dorážku.
     
    09:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou v oslabení do vedení! Řepka vybojoval v útočném pásmu puk a z pravého mantinelu ho poslal na osu kluziště, odkud tvrdě vypálil TOMÁŠ VILDUMETZ. Bartozel si na puk lapačkou sáhl, zastavit jej ale nedokázal. Asistence: Pavel Řepka.
     
    10:18
    Středočeši si nekomplikují ve zbytku oslabení život a vyhazují přes všechny čáry až k svatyni Hradeckých.
     
    10:55
    Veber se napřáhl a vyslal tvrdý projektil z pravé strany od modré čáry, mířil však poměrně vysoko nad.
     
    11:03
    Kladno hraje v plném počtu, ani jedno z mužstev se teď nemůže delší dobu usadit v nebezpečném prostoru, hraje se převážně ve středu kluziště.
     
    11:53
    Pohl se šikovně otočil, čímž se vyhnul souboji u půlící čáry a následně rozjel akci Lvů po levé straně, která skončila nahozením na Stahla. Ten puk bez potíží chytil.
     
    12:30
    Východočeši nedokázali vyhrát vhazování v útočném pásmu, ale Rytíře z jejich třetiny zatím nepouštějí, důsledně napadají jejich rozehrávku.
     
    12:58
    Středočeši nahodili kotouč za klec Bartozela a šli střídat, puku se chopili Hradečtí, ale jejich ofenzivní snahy zastavila přihrávka rukou.
     
    13:20
    Jakub Moník se dostal k vyhranému buly a po levém hrazení poslal touš za klec Stahla, kde o něj obě mužstva bojují.
     
    13:52
    Chalupa si najel po levé straně a bekhendem se snažil přehodit beton brankáře Kladna, to se mu však nepodařilo.
     
    14:19
    Kladenští předvedli rychlý výpad po pravé straně, defenzíva Mountfieldu je ale do zakončení zatím nepouští.
     
    14:58
    Cibák vystřelil z osy hřiště od modré čáry. Jeho projektilu nescházela razance, přesnost však ano.
     
    15:13
    Svěřenci Aleše Krátošky byli opět příliš netrpěliví při přechodu útočné modré, pročež je jim pískáno postavení mimo hru.
     
    15:38
    Gaspar vystřelil od modré čáry z pravé strany, Hnik před brankou jeho pokus tečoval, ale tak, že mířil mimo prostor tří tyčí.
     
    16:09
    Sklenář vyhodil puk z pásma Lvů, ve středu kluziště jej sebrali Kladenští a zavezl zpět, na dlouho se však před klecí Bartozela neusadili.
     
    16:40
    Hejna obral o kotouč bránícího protihráče, vykroužil na levém kruhu oblouk a vypálil, Stahl zasáhl betonem.
     
    17:01
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Hejna – 2 min., hrubost).
     
    17:36
    Středočeši motají svého protivníka v jeho třetině a hledají vhodný prostor na střelu. Gaspar osvobodil Lvy a vyhodil přes všechny čáry, když odzbrojil soupeře za bránou.
     
    18:02
    Východočeši opět vyhazují až za svatyni Stahla, Rytířům se zatím přesilová hra příliš nedaří.
     
    18:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pohl – 2 min., faul kolenem).
     
    18:11
    Pohl trefil Schildhabela tvrdě, pravděpodobně někam nad koleno, útočník Rytířů ale nakonec za asistence spoluhráčů odjíždí po svých. Nad ledem se nesou nespokojené hlasy volající po vyšším trestu. Kladno si zahraje přesilovku 5 na 3, která bude trvat 50 vteřin.
     
    18:23
    Gnusin dostal nabito na pravou stranu k modré čáře a vyslal dělovku, kterou Bartozel poslal vyrážečkou do ochranné sítě. Krásná rána i zákrok gólmana Mountfieldu.
     
    18:42
    Matějček dobře zapracoval u pravého hrazení proti přesile soupeřů a vyhodil kotouč z obranného pásma Východočechů.
     
    19:06
    Cibák krásně sehrál kombinaci s Jelínkem, který mohl zakončovat z pravého kruhu, ale z bezprostřední blízkosti mířil nepřesně.
     
    19:32
    Hejda zakombinoval s Chalupou, který zakončoval z otočky z levého kruhu, jeho pokus ale mezi tři tyče kladenské branky nesměřoval.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství je za námi. Nabídlo poměrně zajímavý hokej, ve kterém měli převahu kladenští Rytíři. Svou dominanci potvrdili paradoxně v oslabení, kdy se parádní ranou k pravé tyči prosadil Tomáš Vildumetz. Hradečtí zatím ohrožují Stahla spíše sporadicky, uvidíme, zda druhá třetina přinese nějakou změnu. Na jejím začátku budou Středočeši dohrávat 11 vteřin přesilové hry.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 12:46.
     
    Hradečtí jsou zpět na ledové ploše. Kladenští jsou jim v patách, druhá třetina začne za malý okamžik.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Keszi se snažil krátce po vhazování zaútočit, ale Kynčl jeho průnik po pravém mantinelu zastavil Východočeši jsou kompletní.
     
    20:46
    Hradečtí se usadili v pásmu před Stahlem a kombinují podél hrazení, svěřenci Jindřicha Lidického je o kotouč obrali a vyhodili na zakázané uvolnění. Buly po pravé ruce jejich gólmana.
     
    21:14
    Řepík se ihned po vhazování dostal ke střele z pravého kruhu, mířil na přední tyč, kterou minul jen o pár centimetrů!
     
    21:42
    Sklenář si z pravé strany vyjel na střed, odkud vyslal tvrdou ránu, která však mířila nad břevno klece Rytířů.
     
    22:18
    Východočeši zaútočili po pravé straně, ale u brány Kladenských o touš přišli. Středočeši zavezli puk za klec Lvů, kde jim ho sebrala defenzíva Mountfieldu.
     
    22:41
    Svěřenci Aleše Krátošky nyní nedokázali založit další útok přesnou přihrávkou a je jim pískáno zakázané uvolnění.
     
    23:02
    Rytíři zastavili svou kombinaci před Bartozelem nepřesnou přihrávkou a kupředu tak mohou spěchat Hradečtí, Hašek má puk u pravého mantinelu.
     
    23:38
    Muška prováhal ideální čas ke střele, pročež Lvi musí kombinovat nadále podél hrazení a počkat si na ideální palebnou pozici.
     
    24:08
    Gaspar vypálil z levé strany od modré čáry. Veberovi zaletěl kotouč do výstroje, takže se hra musela přerušit.
     
    24:50
    Jakub Moník rozehrál zpoza vlastní branky, následně se Pohl dopustil faulu a Rytířům je prozatím ponechána výhoda.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pohl – 2 min., hákování).
     
    25:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři bleskově využívají přesilovku! Šimon Jelínek vypálil tvrdě z levého kruhu, Bartozel vyrazil kotouč na opačnou stranu, jenže přesně na hůl TOMÁŠE VILDUMETZE, který ranou z první (a svým druhým dnešním gólem) zvyšuje na 2:0 pro Kladno! Asistence: Šimon Jelínek, Jakub Müller.
     
    26:08
    Chalupa se po pravé straně probil do zakončení a z kruhu pálil, ale Stahl stihl své betony scvaknout včas.
     
    26:49
    Nahození od pravého hrazení si Bartozel s přehledem pohlídal a ukryl jej ve své rukavici. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    27:27
    Řepka se nadvakrát snažil z bezprostřední blízkosti protlačit kotouč pod betonem gólmana Lvů do brány. Brankář Mountfieldu nohu na ledě udržel.
     
    27:48
    Stahl si poradil se střelou od modré i dvěma dorážkami. Matějček následně obkroužil klec a chtěl zasunout do brány, jenže touš projel po čáře a od zadní tyče se odrazil mimo.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Veber – 2 min., podražení).
     
    28:45
    Středočeši se osvobozují vyhozením po levém mantinelu. Hradec se rychle dostal zpět a Hejna pálil z mezikruží, Stahl skvěle zastavil puk vyrážečkou.
     
    29:20
    Východočeši musí opět začít zpoza vlastní klece, Pohl rozehrává kotouč po pravé straně, odkud se Lvi pokusí dostat do pásma protivníka.
     
    29:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři opět skórují v oslabení. Hradecká defenzíva se dopustila velké chyby, KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL se dostal do samostatného úniku, udělal kličku do bekhendu a mezi nohama Bartozela poslal puk do sítě – 3:0! Bez asistence.
     
    30:31
    Kladenští jsou v plném počtu a bude se jim tak lépe vzdorovat tlaku Hradeckých, kteří po inkasované brance tlačí na protivníka.
     
    30:58
    Schildhabel očividně dostal větší chuť po hokeji a také získal větší odvahu. Nyní se po levé straně probil do zakončení a z kruhu pálil. Jen do hrudi Bartozela.
     
    31:30
    Filip Moník se probil do samostatného úniku, ale kličkou si na Stahla nepřišel a Hejna nedokázal přehodit beton ležícího gólmana Rytířů!
     
    31:57
    Obě mužstva se nyní několikrát vystřídala na puku, aniž by se prosadila do větší příležitosti.
     
    32:24
    Poměrně rozháraná fáze zápasu končí postavením mimo hru, kterého se dopustili svěřenci Jindřicha Lidického.
     
    32:55
    Jirásek dostal kotouč za obrannou modrou, ale pouze na několik okamžiků, Kladenští jsou v prostoru před Bartozelem a hledají vhodnou palebnou pozici.
     
    33:18
    Cibák vyslal tvrdou střelu z levé strany od modré čáry. Bartozel projektil viděl po celou dobu letu a bez potíží jej skryl v náruči.
     
    33:39
    Hradečtí získali černou pryž v obranném pásmu a po levé straně se dostali do třetiny protivníka, kde však nezvládli nic většího vymyslet.
     
    34:10
    Svoboda se probil po levé straně až do rohu hrací plochy, kde ho odzbrojila defenzíva Východočechů.
     
    34:43
    Havránek nahodil po levém mantinelu touš za bránu Rytířů, kde ho získala obrana Kladenských. Nerozehrála však přesně, z čehož pramení zakázané uvolnění.
     
    35:12
    Hejna tečoval kotouč do pásma Kladenských, pro kotouč za bránu spěchá brankář Stahl.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (F. Moník – 2 min., podražení).
     
    35:21
    Filip Moník podrazil gólmana Stahla, když se snažil rozehrát a po zásluze putuje na trestnou lavici. Rytíři tak mohou zvýšit svůj výrazný náskok.
     
    35:52
    Středočeši kombinují v pásmu Mountfieldu a hledají vhodnou palebnou pozici. Schildhabel mohl z levého kruhu vstřelit svůj druhý gól, ale mířil nepřesně.
     
    36:26
    Hradečtí vyhodili černou pryž až do pásma Kladenských. Rytíři vyčkávají s další akcí na čerstvé síly na ledě.
     
    36:59
    Středočeši se opět usadili v prostoru před Bartozelem, ale tentokrát se svou kombinací do zakončení nedostali.
     
    37:21
    Východočeši jsou v plném počtu, ale nadále se musí bránit tlaku Rytířů, kteří mají touš na svých holích v jejich třetině.
     
    37:56
    Řepík se dostal v mezikruží k odraženému kotouči a tvrdě pálil. Stahl skvěle zasáhl svou vyrážečkou a poslal puk do ochranné sítě!
     
    38:18
    Kynčl sbírá vyhozený kotouč v rohu hrací plochy. Hradečtí se dostali do třetiny soupeře, ale dlouho se zde neohřáli.
     
    38:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši korigují skóre zápasu. Po pěkné kombinaci se z bezprostřední blízkosti prosadil DAVID CHALUPA a upravuje tak na 1:3. Asistence: Martin Hejna, Štěpán Havránek.
     
    39:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Havránek – 2 min., podražení).
     
    39:31
    Rytíři pěkně zavařili v pásmu Lvů. Nejprve pálil Jelínek, jehož pokus z pravého kruhu Bartozel vyrazil. Následný Müllerův pokus z osy hřiště od modré čáry mířil mimo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá dvacetiminutovka je minulostí. Kladenští jsou i nadále aktivnějším celkem. Tomáš Vildumetz nejprve zúročil jejich početní výhodu svou druhou brankou v zápase, a když Křešimír Schildhabel využil druhého oslabení Rytířů, vedli Středočeši již 3:0. David Chalupa sice v závěru dějství korigoval na 1:3, ale Hradečtí mají stále co dohánět, jejich tým dvě branky na protivníka ztrácí.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 13:34.
     
    Hráči jsou zpět na ledové ploše, třetí třetina začne co nevidět.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Rytířům zbývá ještě minuta početní výhody, vyhození Mušky ale žádný z Kladenských nezachytil.
     
    40:27
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Stahl – 2 min., podražení). Trest odpyká Jelínek.
     
    41:10
    Východočechům tak nyní začíná zkrácená přesilová hra, která bude trvat 75 vteřin, Hradečtí kombinují v pásmu soupeře.
     
    41:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi bleskově využívají přesilovku a jsou zpátky v zápase! Branku možná vstřelil už Martin Hejna, jehož rána se odrazila od tyče. S dorážkou pro jistotu přispěchal FRANTIŠEK HNIK a koriguje na 2:3. Asistence: Martin Hejna.
     
    41:48
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mašín – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:05
    Východočeši okamžitě vyhazují přes všechny čáry a Rytíři budou muset se svou akcí začít opět od Stahla.
     
    42:30
    Šestice hráčů bojuje o kotouč v rohu hrací plochy, touš je zašlápnut. Sudí nechává hře volný průběh.
     
    42:54
    Bartozel srazil střelu od levého mantinelu před sebe a Jonáš poslal kotouč okamžitě přes všechny čáry.
     
    43:05
    Svěřenci Jindřicha Lidického tentokrát nedokázali založit svou akci přesnou přihrávkou a je jim tak pískáno zakázané uvolnění.
     
    43:38
    Kynčl se snažil vyhodit přes všechny čáry, ale trefil jen Cibáka, který tvrdě vystřelil od modré, Bartozel zasáhl lapačkou, avšak puk musel z brankové linie vyhodit Kynčl!
     
    44:06
    Východočeši jsou v plném počtu a Sklenář nastřeluje puk za klec Stahla. Tam jej sbírá defenzíva Rytířů.
     
    44:42
    Gaspar po pravé straně pronikl do třetiny protivníka, ale tam nedokázal přesně přihrát, pročež mohou kupředu Kladenští.
     
    45:16
    Hradečtí opět nastřelili puk až za bránu Stahla, kde se ke kotouči dostali obránci Rytířů. přes obrannou modrou však černou pryž nedostali.
     
    45:55
    Hejna se srazil s Vildumetzem u pravého hrazení. Obrana Lvů získala touš a rozjíždí akci po pravém hrazení.
     
    46:16
    Hráči pod vedením Jindřicha Lidického opět nerozehráli dobře a je jim tak znovu pískáno zakázané uvolnění, buly po levici gólmana Stahla.
     
    46:30
    Muška pálil z pravé strany od modré čáry, mířil na přední tyč, ale tu minul o několik centimetrů.
     
    47:01
    Řepík vystihl rozehrávku soupeře a dostal se do obrovské šance. Svou ránu namířil mezi betony Stahla, ale ten je k sobě rychle sklapl!
     
    47:33
    Filip Moník se dostal ke kotouči v rohu kluziště za brankou Kladna. Východočeši kombinují v třetině protivníka a hledají vhodný prostor pro střelbu.
     
    47:46
    Havránek prověřil pozornost Stahla od levého mantinelu. Gólman Rytířů si svou přední tyč dobře pokryl.
     
    48:02
    O kotouč nyní bojovala pětice hráčů v rohu kluziště za svatyní Kladenských. Kotouč získala defenzíva Středočechů a zakládá akci svého celku.
     
    48:33
    Hejna hledal přihrávkou zpoza branky některého ze svých spoluhráčů, ale puk získala obrana Rytířů a natlačila ho pod svého gólmana.
     
    49:02
    Obraz hry se nám začíná měnit. Iniciativu přebrali Hradečtí, kteří se nyní bijí o vyrovnávací branku. Svou převahu však musí potvrdit gólově.
     
    49:32
    Závar ve svém brankovišti nakonec Bartozel ustál, když našel puk i přes ležícího Kynčla, který padl do jeho brankoviště, aby zabránil kotouči v cestě do sítě.
     
    50:04
    Hradečtí kombinují v pásmu protivníka, Sklenář vypálil z levého kruhu, jenže jeho pokusu chyběly dva metry přesnosti.
     
    50:37
    Schildhabel se dostal po přihrávce Vildumetze do úniku a zakončení. Svou bekhendovou kličku však přetáhl a mířil nepřesně.
     
    51:10
    Hejna dostal nabito do prostoru mezi kruhy, jenže jeho rána postrádala razanci, skončila na betonech Stahla.
     
    51:38
    Vildumetz se za bránou vyhnul dvěma bránícím hráčům, následně však o puk přišel. Hradečtí vyhazují až do pásma Rytířů.
     
    52:20
    Gaspar získal touš za vlastní klecí a po levé straně rozjíždí akci Východočechů, která skončila před gólmanem Stahlem, když kotouč získala defenzíva Kladenských.
     
    52:44
    Řepík se ihned po vhazování dostal ke střele z levé strany, ale jeho rána mezi tři tyče nemířila.
     
    53:07
    Kladenští se osvobodili vyhozením, které dojel Hnik a Lvi tak mohou pokračovat v náporu.
     
    53:36
    Muška nerozehrál dobře a klubko hráčů nyní zašláplo kotouč v rohu kluziště u mantinelu. Sudí nechává hře volný průběh.
     
    54:14
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Cibák – 2 min., krosček).
     
    54:30
    Gaspar dostal nabito na levou stranu k modré čáře a tvrdě vypálil. Stahla však trefil přímo na solar.
     
    54:47
    Obránci Kladna zašlápli touš u mantinelu za svou klecí a bojují o čas. Útočníci Lvů se snaží černou pryž vydolovat.
     
    55:05
    Matějček zakončoval z bezprostřední blízkosti, mířil na vzdálenější tyč, Stahl fantasticky zasáhl vyrážečkou!
     
    55:42
    Svěřenci Jindřicha Lidického vyhodili puk přes všechny čáry a oba celky posílají na led čerstvé síly.
     
    56:13
    Kladenští jsou v plném počtu. Akce Východočechů končí pod klubkem těl, která leží před brankovištěm Stahla, kotouč je někde pod nimi.
     
    56:35
    Gaspar nevybojoval osobní duel za vlastní klecí, z čehož mohl následně těžit Cibák. Svou ránu od modré čáry však nenamířil na bránu Lvů.
     
    56:49
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Cibák – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    57:20
    Kladenští budou svůj hubený náskok bránit až do samého závěru v oslabení. Nyní poslali puk přes všechny čáry až za klec Bartozela.
     
    57:43
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Řepík – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    57:43
    Síly na ledě se vyrovnají, Řepík rovněž zasáhl protihráče do obličeje a stejně jako Cibák putuje na 2+2 minuty na trestnou lavici. Hra je přerušena, ledová plocha se musí vyčistit od krve. Uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    57:43
    Ledová plocha stále není dostatečně očištěna, přestávka se tak poněkud protáhla, teď už se ale bude hrát.
     
    58:05
    Muška rozjíždí akci zpoza vlastní klece. Lvi pronikli po levé straně do pásma protivníka, ale dlouho se před Stahlem neohřáli.
     
    58:35
    Kynčl vypálil z levé strany, jeho pokus však do prostoru mezi třemi tyčemi nemířil, Lvi jsou ale nadále na puku.
     
    58:51
    Bartozel ujíždí na střídačku, Východočeši zkouší v závěru zápasu hru bez brankáře!
     
    59:01
    Stahl poslal nahození z větší vzdálenosti hokejkou do ochranné sítě za svou klecí. Aleš Krátoška si bere oddechový čas. Bartozel zůstává na střídačce. Hradec hraje 5 na 4 s odkrytou klecí.
     
    59:14
    Středočeši se dostali ke kotouči a vyhodili jej na opačný konec hrací plochy. Odpískáno zakázané uvolnění.
     
    59:35
    Východočeši neudrželi útočnou modrou, Kladenští v útočném pásmu střádají cenné vteřinky.
     
    Konec zápasu.
     
    Duel mezi Hradcem a Kladnem je za námi. Můžeme ho rozdělit na dvě části. První dvě třetiny patřili Rytířům, kteří byli lepším celkem. V závěrečném dějství převzali iniciativu Lvi a nechybělo mnoho, aby ze stavu 0:3 srovnali. Středočeši však v závěru svůj těsný náskok udrželi a ČPP arénu tak dokonale vyloupili, odváží si všechny body. Pod jejich výhru se nejvíce podepsal Tomáš Vildumetz, který dnes zaznamenal dvě branky. Na straně Lvů si připsal dvě asistence Martin Hejna.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám pěkný zbytek víkendu a někdy brzy se opět budu těšit, na počtenou. (14:19:58)

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 39. Chalupa (Hejna, Havránek), 42. Hnik (Hejna) – 10. Vildumetz (Řepka), 26. Vildumetz (Jelínek, Müller), 30. Schildhabel


    Mountfield HK: Bartozel (Dvořák) – Hroudný "C", Muška, Gaspar, Pohl, Havránek, J. Moník, Kynčl "A", Jonáš – Jirásek, Matějček "A", Pažourek, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Sklenář, Hidveghy, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Havelka, Cibák, Veber, Klusáček, Šíma, Kučera, Müller – Gnusin, Sokolov, Jelínek, Řepka, Schildhabel "C", Vildumetz "A", Husarik, Keszi "A", Březina, Svoboda. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Čáp – Frodl, Svobodová
    bahis siteleri