Genk – Standard 0:2 (kon.) | Anderlecht – Kortrijk 4:0 (kon.) | Club Bruggy – Waregem 3:2 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
3:2 (0:1)
SV Zulte-Waregem
Neděle 26.11.2017, 20:00 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Belgická liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:53:23)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 11:1.
     
    Je konec! Bruggy nakonec dokázaly otočit nepříznivě se vyvíjející utkání s Waregemem a zvítězily 3:2! V prvním poločase hráli domácí hodně ospale a Waregem se díky zásahu Iseky ujal vedení. Domácí však vyrovnali těsně po přestávce, když se trefil Brandon Mechele . V 74. minutě bylo na stadionu velké ticho. Nill De Pauw totiž potrestal chybu brankáře a vrátil Waregemu vedení. Deset minut před přestávkou vyrovnal střídající Wesley a v 88. minutě rozjásal zaplněný stadion Anthony Limbombe .
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Jordy Clasie (Club Bruggy KV).
     
    90+2
    Bruggy zahrávaly rohový kop. Hans Vanaken rozehrál jen na spoluhráče v blízkosti rohového praporku a domácí fotbalisté nasbírali cenné vteřinky.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Agilní Wesley se dral za obranu hostujícího celku, jenže asistentu rozhodčího se nelíbilo jeho postavení. Ofsajd!
    88. Anthony LIMBOMBE - 3:2
     
    88
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Domácí celek v závěru otáčí vývoj dnešního utkání a ujímá se vedení! ANTHONY LIMBOMBE se z levé strany prodral do pokutového území a vyslal prudkou střelu pravačkou. Jeho rána se od zadní tyče odrazila do branky a na stadionu propukly oslavy!
     
    87
    Bruggám se roh vůbec nepovedl. Centrovaný míč odvrátil hned první obránce a Dion Cools poté nepřenou přihrávkou zahnal Vormera do zámezí.
     
    86
    Wesley se po rychlém protiútoku znovu prodral do pokutového území, jenže jeho zpětnou přihrávku na Vormera srazil dobíhající obránce na rohový kop.
     
    85
    Vormer vyslal zajímavý centr od rohového praporku. Na malém vápně vyšplhal nejvýše ze všech Davy de Fauw, který míč vyhlavičkoval ven ze šestnáctky.
     
    84
    Domácí trenér stojí až na hranici svého koridoru a vehementně dává svým svěřencům další instrukce. Bruggy se tlačí do útoku. Čeká nás nesmírně zajímavý závěr.
     
    83
    Hans Vanaken si na hranici pokutového území přehodil míč na levačku, ale jeden z obránců se mu položil pod nohy a nebezpečnou akci zažehnal.
    81. WESLEY - 2:2
     
    81
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Je znovu vyrovnáno! Domácí fotbalisté přeci jen dotahují krok! WESLEY dostal přihrávku na hranici pokutového území a vyslal pěknou technickou střelu, na kterou brankář Sammy Bossut nedosáhl!
     
    80
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Nill De Pauw, přichází Alessandro Cordaro.
     
    79
    Vanaken si v pokutovém území naběhl na prudký centr na zadní tyč, ale ve skluzu špičkou kopačky trefil pouze tyčku! Nikdo z dorážejících poté netrefil branku!
     
    78
    Střídání v týmu Club Bruggy KV: ze hřiště odchází Stefano Denswil, přichází Emmanuel Bonaventure.
     
    77
    Domácí fotbalisté už musí vrhnout všechny síly do útoku. Nikdo v modrém se tentokrát neprobil do střelecké pozice.
     
    76
    Domácí fanoušci jsou hodně nespokojení a z tribun je slyšet hlasitý pískot. Aaron Leya Iseka navíc zůstává kvůli zranění ležet na hrací ploše.
    74. Nill De Pauw - 1:2
     
    74
    Waregem právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět ztracené vedení! Centr z pravé strany domácí brankář neudržel v rukavicích. K odraženému míči se dostal NILL DE PAUW a doklepl míč do branky!
     
    73
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Vormer, jenže jeho technickou ránu zastavila čtyřčlenná zeď. Domácí nadále zůstávají u míče.
     
    72
    Další žlutá karta! Michaël Heylen fauloval na hranici pokutového území a je zaslouženě potrestán.
     
    71
    Waregem si nyní vypomohl malou domů. Sammy Bossut si nechtěl přidělávat problémy a bez váhání odkopl míč na polovinu domácího celku.
     
    70
    Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si nepohlídal Hans Vanaken. Ofsajd!
     
    69
    Domácím fanouškům se výkon fotbalistů v modrém vůbec nelíbí. Bruggy se v posledních minutách nemohou prodrat do blízkosti pokutového území.
     
    68
    Střídání v týmu Club Bruggy KV: ze hřiště odchází Abdoulay Diaby, přichází Jordy Clasie.
     
    67
    Dion Cools je po přestávce velmi aktivní, jenže jeho spoluhráči se k němu nepřidávají. Vanaken dokonce pokazil rozehrávku a daroval míč Waregemu.
     
    66
    Benoit Poulain vyslal dlouhou přihrávku za obranu Waregemu. Pozorný obránce Davy de Fauw nechal balón propadnout do rukavic brankáře Bossuta.
     
    65
    Hans Vanaken dlouho otálel s rozehrávkou z vlastní poloviny hřiště. Nikdo v modrém dresu si pohybem neřekl o přihrávku a následný centr na levou stranu zastavil Baudry.
     
    64
    Onur Kaya si míč posunul na levé křídlo a jeden z domácích fotbalistů jej poslal k zemi. Waregem tak po delší době může uklidnit hru.
     
    63
    Domácí fotbalisté přenášejí těžiště hry z jedné strany na druhou. Cools dokonce odcentroval do pokutového území, ale Abdoulay Diaby byl v ofsajdu.
     
    62
    Střídající Wesley se hnal za prudkou přihrávkou podél postranní čáry, jenže přes rychlostně dobře vybaveného Hamalaina se neprobil do šestnáctky.
     
    61
    Střídání v týmu Club Bruggy KV: ze hřiště odchází Jelle Vossen, přichází Wesley.
     
    60
    Po hodině hry svítí na výsledkové tabuli stav 1:1. Domácí Bruggy se sice tlačí do útoku, nicméně kompaktní defenzíva Waregemu nepouští soupeře do šancí.
     
    59
    Walsh se probil k přihrávce do pokutového území, prvním dotykem si míč připravil ke střele a vypálil na zadní tyč. Jeho pokus však minul domácí svatyni.
     
    58
    Abdoulay Diaby upadl v pokutovém území a rozhodčí jej odměňuje žlutou kartou za simulování.
     
    57
    Hans Vanaken si naběhl na oblouček za obranu hostujícího celku, ale obránce Davy de Fauw jej ihned dostal pod tlak. Vanaken nakonec vybojoval alespoň roh.
     
    56
    Pro další přihrávku za obranu Waregemu si brankář Sammy Bossut vydal na hranici pokutového území. Bossut míč schoval do rukavic a ihned rozehrál.
     
    55
    Aaron Leya Iseka se k míči dostal na vlastní polovině a snažil se otočit kolem dotírajícího Coolse. Hostující útočník však nepřesnou přihrávkou odevzdal míč soupeři.
     
    54
    Idrissa Doumbia potáhl míč vpřed po levém křídle, navedl si jej na pravačku a snažil se odcetrovat vnějším nártem. Obránce jeho pobídku srazil na roh.
     
    53
    Waregem se snaží kouskovat hru. Hostující celek ví, že Bruggy jsou v úvodu druhého poločasu na koni a snaží se tahat čas. Nyní však přišli o míč.
     
    52
    Vanaken dohnal prudkou přihrávku na pravou stranu hrací plochy. Domácí fotbalista odcentroval na malé vápno, kam si pro míč došel brankář Bossut.
     
    51
    Walsh dostal zpětnou přihrávku na pravou stranu hrací plochy a pohotově odcentroval na malé vápno. Před brankou domácích se ale nepohyboval nikdo v červeném.
     
    50
    Mechele nyní ukázal také své dovednosti v defenzívě. Domácí stoper se skvěle vrátil se sprintujícím Walshem a včasným skluzem mu ukopl míč do autu.
    48. Brandon MECHELE - 1:1
     
    48
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Bruggy zahrávaly rohový kop. Vormem vyslal do pokutového území povedený centr, který obrana přizvedla jen do vzduchu, míč se odrazil mezi značku pokutového kopu a malé vápno, odkud jej hlavou do branky dopravil BRANDON MECHELE!
     
    47
    Bruggy už mají míč na svých kopačkách a snaží se tlačit do útoku. Dion Cools dostal přihrávku na pravou stranu, ale po kličce do středu hrací plochy byl faulován.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Waregem se ihned vydal do útoku, jenže dlouhý nákop na polovinu soupeře zastavil Mechele.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Domácí Bruggy působily v prvním poločase poněkud ospalým dojmem a nedokázaly překonat kompaktní defenzívu hostujícího Waregemu. Naopak hosté po půlhodině hry proměnili hned svou první šanci. Technickou střelou se prosadil Aaron Leya Iseka . Bruggy mohly bleskově vyrovnat, jenže Diaby skákavou střelou minul branku a podobně dopadl jeho technický pokus před koncem první půle. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru prvního poločasu se domácí celek usadil na polovině Waregemu a snaží se prodrat do pokutového území. Limbombe mohl centrovat, ale raději si pomohl zpětnou přihrávkou.
     
    44
    Anthony Limbombe se rychlou kličkou na levé straně zbavil obránce, našel Vossena, který mu vracel míč do běhu, jenže Limbombe spoluhráčův úmysl nepochopil.
     
    43
    Až nyní se Waregem po delší době podíval na polovinu domácího celku. Aaron Leya Iseka dotíral na rozehrávku domácích stoperů, ale provinil se proti pravidlům.
     
    42
    Domácí záloha nyní chybovala při rozehrávce na polovině hrací plochy a Waregem mohl podniknout rychlý výpad. Přihrávku na Iseku ale skvěle zastavil Limbombe.
     
    41
    Abdoulay Diaby si v pokutovém území zpracoval pěknou přihrávku, zbavil se obránce a technickou střelou jen těsně minul vzdálenější tyč!
     
    40
    A další žlutá karta! Sandy Walsh nestíhal při rodící se akci domácího celku a zastavil Diabyho ostrým skluzem.
     
    39
    Aaron Leya Iseka se krásnou otočkou zbavil obránce a vyslal na polovinu domácích rozběhnutého Walshe. Hostující záložník však neobešel Poulaina.
     
    38
    Bruggy se zatím hodně trápí. Domácí celek se jen velmi obtížně dostává na polovinu Waregemu a kompaktní obrana hostů nenechává domácím prostor k zakončení.
     
    37
    Pro další střílený centr do pokutového území si k levé tyči své branky vyběhl gólman Sammy Bossut, který balón zalehl před dotírajícím Limbombem.
     
    36
    Benoit Poulain si zpracoval vysokou přihrávku na levé křídlo, nicméně zpětnou přihrávkou na hranici pokutového území neoslovil nikoho v modrém.
     
    35
    Nill De Pauw by faulován na polovině hrací plochy. Hostující fotbalista upadl a svůj pád doprovodil výkřikem. Rozhodčí vše viděl a odpískal přímý kop pro Waregem.
     
    34
    Za přihrávkou do pokutového území sprintoval Jelle Vossen, nicméně důrazný Onur Kaya se před něj skvěle natlačil a pohotově zakopl balón do autu.
     
    33
    Stefano Denswil dostal moře volného prostoru na levé straně hrací plochy. Místo centru do pokutového území zvolil zpětnou přihrávku na obránce.
     
    32
    Mohlo být bleskově vyrovnáno! Abdoulay Diaby si naběhl na přihrávku do pokutového území a opřel se do skákavého míče. Jeho ránu brankář Bossut zneškodnil reflexivním zákrokem!
    30. Aaron Leya Iseka - 0:1
     
    30
    Waregem právě vstřelil branku!
    Waregem se po půlhodině hry dostává do vedení! AARON LEYA ISEKA si naběhl na Hamalainenovu přihrávku mezi obránce, vlétl s míčem do pokutového území a střelou o břevno překonal Huberta!
     
    29
    Ruud Vormer vyslal od rohového praporku vysoký centr na zadní tyč. Tam se uvolnil Jelle Vossen, jehož hlavičku ze záklonu schoval Sammy Bossut do rukavic.
     
    28
    A další zajímavý centr před branku Waregemu! Vossenovu prudkou přihrávku na značku pokutového kopu odkopl vracející se Davy de Fauw na roh.
     
    27
    Vanaken přenesl hru na pravé křídlo, odkud do pokutového území přiletěl střílený centr. Obránce Davy de Fauw míč hlavou přizvedl do rukavic brankáře Bossuta.
     
    26
    Sandy Walsh se po dlouhém sprintu po pravém křídle natahoval po prudké přihrávce. Nakonec se snažil odcentrovat ve skluzu, jenže míč zasáhl mimo hrací plochu.
     
    25
    Vanaken dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, ale vinou špatného zpracování se dostal pod tlak a důrazný Doumbia mu míč odkopl daleko od nohy.
     
    24
    Bruggy zahrávaly přímý kop z blízkosti pokutového území soupeře. Diaby nakonec vyzkoušel střelu přímo na branky, jenže jeho technický pokus minul hostující svatyni.
     
    23
    Na stadionu zatím panuje parádní atmosféra. Fanoušci domácího celku ženou Bruggy do útoku a hlasitým skandováním si žádají vstřelení úvodní branky.
     
    22
    Walsh se rychlou kličkou v blízkosti rohového praporku zbavil Denswila, jenže v tísni vymyslel jen krátký centr, který s přehledem zastavil Mechele.
     
    21
    Před branku hostujícího celku přiletěl další vysoký centr z pravé strany. Sammy Bossut tentokrát vystartoval na malé vápno a před dobíhajícím Vossenem schoval míč do rukavic.
     
    20
    Zmatek před brankou Waregemu! Jelle Vossen si zpracoval centr z pravé strany a chtěl vylepšit pozici pro Diabyho, ale ani jeden z domácích útočníků přes obětavé obránce nezakončil.
     
    19
    Brian Hamalainen podpořil ofenzívu Waregemu náběhem po pravé straně hrací plochy, nicméně jeho vysoký centr našel jen hlavu připraveného Mecheleho.
     
    18
    Davy de Fauw dostal prostor na pravé straně a zavezl míč na polovinu Brugg. Jeho následnou přihrávku poté zastavil pozorný stoper Brandon Mechele.
     
    17
    Kombinace Waregemu na polovině soupeře skončila nepřesnou kolmicí na rozběhnutého de Pauwa. Pozorný Guillaume Hubert si došel pro míč.
     
    16
    Limbombe si na polovině hrací plochy zpracoval přihrávku vzduchem a napadající Sandy Walsh jej zastavil nedovoleným způsobem. Bruggy budou rozehrávat.
     
    15
    Aaron Leya Iseka se na pravé straně hrací plochy prodral k odraženému míči a ihned odcentroval do šestnáctky. Míč zasáhl nabíhající Kaya, jehož hlavička prolétla kolem branky.
     
    14
    Stefano Denswil se nyní úplně nedohodl s brankářem Hubertem. Oba vyrazili za skákavou přihrávkou na Kayu a Denswil nakonec musel odkopávat vysoko na tribunu.
     
    13
    Bruggy se usadily na polovině Waregemu a kombinují v zadních řadách. Domácí fotbalisté vyčkávají na skulinku v defenzívě fotbalistů v červeném.
     
    12
    Také Waregem zahrával svůj první rohový kop. Hamalainen vyslal prudký centr na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Aaron Leya Iseka, jehož hlavičku zastavil obránce.
     
    11
    Brian Hamalainen poslal vysokou přihrávku na polovinu domácího celku. Domácí zadák Stefano Denswil si na levé straně neporadil se zpracováním a míč mu uskočil do autu.
     
    10
    Anthony Limbombe udržel míč v pokutovém území, rozhlédl se kolem sebe a vyslal zajímavý centr na zadní tyč. Vossen se chystal na volej, ale nakonec nevypálil.
     
    9
    Na světě je první žlutá karta! Benoit Poulain zajel kopačkou do holeně jednoho ze soupeřů a dopustil se faulu.
     
    8
    Onur Kaya z pravé strany stačil odcentrovat do pokutového území. Na jeho pobídku si naběhl Aaron Leya Iseka, jehož patička končí v rukavicích domácího brankáře.
     
    7
    Poprvé v utkání se do útoku vydali také fotbalisté Waregemu. Julien De Sart si obhodil stopera Mecheleho, vlétl s míčem do šestnáctky, jenže Poulain mu míč odkopl.
     
    6
    Anthony Limbombe si na hranici pokutového území zpracoval přetažený centr, nabídl míč Hubertovi, jehož pohotová střela proskákala kolem vzdálenější tyče.
     
    5
    Bruggy zahrávaly prvního rohový kop. Jeho exekuce se ujal Ruud Vormer, který vyslal zajímavý centr na malé vápno, ale Sammy Bossut si došel pro míč.
     
    4
    Domácí fotbalisté v úvodních minutách dnešního klání soupeři takřka nepůjčují balón a derou se do útoku. Stefano Denswil operoval na levé straně, ale nestačil odcentrovat.
     
    3
    Jelle Vossen si nabíhal na prudkou přihrávku mezi obránce hostujícího celku, jenže dostal přihrávku na paty a v těžké pozici se už nedokázal otočit kolem obránce.
     
    2
    Další útočnou akci domácího celku zastavuje zbytečný faul Diabyho. Domácí útočník si v hlavičkovém souboji pomohl loktem a poslal Baudryho k zemi.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Bruggy ihned rozjely kombinaci na vlastní polovině, která vyústila v dlouhý nákop do pokutového území. Pro míč si došel Bossut.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Bruggy budou hrát v modrém, zatímco Waregem přijel v červených dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    Club Bruggy KV: Hubert – Poulain, Mechele, Denswil – D. Cools, Vormer, Vanaken, Nakamba, Limbombe – Vossen, Diaby.
    Náhradníci: Horvath – Clasie, Wesley, Refaelov, De Bock, Decarli, Bonaventure.

    SV Zulte-Waregem: Bossut – Walsh, Baudry, de Fauw, Heylen, Hamalainen – De Sart, I. Doumbia, Kaya – De Pauw, Leya Iseka.
    Náhradníci: Bostyn – Bala, Cordaro, Kostanos, Šaponjić, Madu, Faustin.

    Rozhodčí: Vertenten – Vanyzere, Nyssen.
     
    Club Bruggy KV

    Naopak domácí Bruggy zatím prožívají parádní sezónu. Na čele ligové tabulky mají na druhý Sporting Charleroi tříbodový náskok a v případě bodového zisku jej ještě mohou navýšit. Bruggy se navíc pyšní nejlepším útokem v celé soutěži. Dosud nasázely soupeřům 33 branek a samy inkasovaly pouze dvanáctkrát. V minulém kole na domácí půdě porazily 3:0 Waasland-Beveren.
     
    SV Zulte-Waregem

    Waregem letos neprožívá úplně povedenou sezónu. V domácí soutěži vybojoval zatím devatenáct bodů a patří mu až desátá pozice. Na šestý Genk však ztrácí jen tři body a v případě výhry se může posunout na lepší pozici. Waregem však trápí prostupná defenzíva. Dosud inkasovalo už dvacet sedm branek. V minulém kole navíc prohrál 0:1 s Genkem a ve čtvrtek v rámci Evropské ligy padl 3:1 na půdě Nice.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům belgického fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy mezi Bruggami a Waregemem. Výkop je stanoven na 20 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 48. Mechele, 81. Wesley, 88. Limbombe – 30. Leya Iseka, 74. De Pauw

    Karty:   9. Poulain (BGY), 58. Diaby (BGY), 90+3. Clasie (BGY) – 40. Walsh (WAR), 72. Heylen (WAR)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 11:1.
    Club Bruggy KV: Hubert – Poulain, Mechele, Denswil (78. Bonaventure) – D. Cools, Vormer, Vanaken, Nakamba, Limbombe – Vossen (61. Wesley), Diaby (68. Clasie).
    Náhradníci: Horvath – Clasie, Wesley, Refaelov, De Bock, Decarli, Bonaventure.

    SV Zulte-Waregem: Bossut – Walsh, Baudry, de Fauw, Heylen, Hamalainen – De Sart, I. Doumbia, Kaya – De Pauw (80. Cordaro), Leya Iseka.
    Náhradníci: Bostyn – Bala, Cordaro, Kostanos, Šaponjić, Madu, Faustin.

    Rozhodčí: Vertenten – Vanyzere, Nyssen
    bahis siteleri