Cheb – Trstěnice 11:4 (kon.) | Humpolec – Veselí nLuž. 6:1 (kon.) | Rosice – Břeclav 4:6 (kon.)
Velká Bíteš – Uh. Hradiště 7:5 (kon.) | Uničov – Uh.Brod 9:4 (kon.) | H. Benešov – Nový Jičín B 5:2 (kon.)
Kutná Hora – Lev Benešov 1:7 (kon.) | HC Varnsdorf – Gepardi Jablonec 3:7 (kon.) | Neratovice – Černošice 4:3 (kon.)
Žabonosy – V.Popovice 3:0 (kon.) | Slaný – Mělník 1:6 (kon.) | Hluboká n.V. – Telč 8:4 (kon.)
Č. Krumlov – Milevsko 2:3 (kon.) | HC Vimperk – HC Vajgar 6:4 (kon.) | Pelhřimov B – Soběslav 4:10 (kon.)
Jaroměř – Náchod 4:7 (kon.) | Třebechovice p. O. – Nová Paka 4:5 (po pr.) | Hronov – HC Jičín 2:4 (kon.)
Nový Bydžov – Opočno 8:3 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Ledeč n. S. 12:2 (kon.) | Polička – Choceň 3:1 (kon.)
Světlá nS – Chotěboř 2:5 (kon.) | Uh.Ostroh – Blansko 7:2 (kon.) | Čáslav – Poděbrady 7:0 (kon.)
Hlinsko – Česká Třebová 8:2 (kon.) | PZ Kladno – Příbram 3:7 (kon.) | Klatovy – Chotíkov 0:0 (odl.)
Lomnice n/P – Č. Lípa 9:2 (kon.) | Chrudim – Moravská Třebová 6:7 (po pr.) | Tábor B – Radomyšl 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
12:2 (3:1, 5:0, 4:1)
HC Ledeč nad Sázavou
Neděle 26.11.2017, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    57:07
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A už obrovské manko hostů narůstá dál a dál, domácí slaví dnes už podvanácté! Jakub Rubner vypálil od modré čáry a minul branku, po čemž se kotouč rychle odrazil od zadního hrazení a MICHAL SEMRÁD už měl snadnou úlohu trefit zcela odkrytou bránu z bezprostřední blízkosti! Asistence: Jakub Rubner.
     
    56:13
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No a než se stihli zaskočení hosté pořádně rozkoukat, tak inkasovali znovu! Domácí ujeli do přečíslení 3 na 1, Daniel Homola adresoval chirurgicky přesný pas na hůl VÁCLAVA PISKAČE, jenž zblízka našel mezírku mezi Sochorovými betony! Asistence: Daniel Homola, Tomáš Cejpek.
     
    55:37
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No, jako kdybych to zakřikl, desítka je na světě a hosté domů odjedou s pořádným přídělem! Lukáš Vala při krásné kombinaci domácích nahrál před brankoviště a jeho křižnou nahrávku zužitkoval přesnou střelou zblízka JAKUB ABBRENT! Asistence: Lukáš Vala.
     
    52:12
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To byla hokejová lahůdka, jež zahřála u srdce každého hokejového labužníka, jenž si našel na dnešní zápas cestu do Kotliny! DANIEL HOMOLA zavezl puk k útočné modré čáře, přihrál vedle sebe Tomáši Cejpkovi, jenž ještě posunul kotouč vedle sebe na Jiřího Přibyla. Mezitím si Homola sjel do předbrankového prostoru a po přesném pasu zasunul puk za záda brankáře Sochora, čímž se trefil dnes už popáté, neuvěřitelná střelecká fazona! Asistence: Jiří Přibyl, Tomáš Cejpek.
     
    42:36
    Ledeč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Brodská obrana si teď vybrala slabší chvilku, když nechala gólmana Hanáka na holičkách, a hosté toho hned využili! Martin Procházka z blízka gólmana Hanáka ještě neprostřelil, ale z dorážky se to bekhendem i s trochou štěstí povedl bývalému brodskému hráči DAVIDU HUBERTOVI, jenž zasunul puk k levé tyčce!
     
    38:33
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To je neskutečný střelecký koncert havlíčkobrodského orchestru, který zahrál Ledči nad Sázavou dnes už poosmé! Tomáš Cejpek přihrál kotouč do jízdy DANIELU HOMOLOVI, jenž se prosmýkl za defenzivu Ledče, sám před bránou zachoval chladnou hlavu, přehodil si kotouč na bekhend a chladnokrevně obstřelil brankáře Sochora! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    36:45
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! čepice na led, máme tu hattrick! Martin Polák nabil do prostoru mezi kruhy DANIELU HOMOLOVI, jenž nad ničím dlouho nepřemýšlel a parádní dělovkou vyhnal všechny pavouky z pravé šibenice brány gólmana Sochora, jenž neměl vůbec žádnou šanci! Asistence: Martin Polák.
     
    31:23
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle už je pro hosty hodně kritická situace, parta z Kotliny doskakuje už na rozdíl pěti branek! Daniel Homola nahrál z okraje kruhů před brankoviště TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž vyprášil betony gólmana Vaňka, ale z dorážky se bekhendem prosadil po ledě k bližší tyčce! Asistence: Daniel Homola, Lukáš Křížek.
     
    29:44
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Klobouk dolů, tohle byla akce jako z hokejové učebnice! Michal Přibyl narýsoval hezký pas do jízdy MICHALU SEMRÁDOVI, jenž nádherně jako nůž máslem prošel defenzivou Ledče a zblízka nekompromisně zavěsil pod víko! Asistence: Michal Přibyl, Martin Polák
     
    22:02
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A domácí znovu svému regionálnímu sokovi odskočili! Martin Polák přihrál na modrou čáru Lukáši Křížkovi, jehož šikovné nahození mazaně tečoval k tyčce mezi kruhy číhající DANIEL HOMOLA! Asistence: Lukáš Křížek, Martin Polák.
     
    19:33
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle je hodně důležitá branka, jež může Bruslaře hodně nakopnout a hosty naopak srazit ještě níž! Martin Hynek po vhazování vypálil z pravého kruhu, brankář Sochor kotouč vyrazil betony před sebe a DANIEL HOMOLA už neměl problém s tím, aby zametl kus černé gumy do zcela odkryté brány! Asistence: Martin Hynek.
     
    12:43
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak domácí se přeci jen dočkali a berou si zpět ztracené vedení! Útok Bruslařů předvedl hodně pohlednou kombinaci, když Martin Hynek předal puk Vladimíru Szilvovi, jenž z pravého kruhu narýsoval před brankoviště lahůdkový pas JIŘÍMU PŘIBYLOVI, jenž jen vhodně nastavil puku do jízdy svou hůl! Asistence: Vladimír Szilva, Martin Hynek.
     
    10:56
    Ledeč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    A pozor, hosté zničehonic udeřili a partu z Kotliny potrestali za její mizernou koncovku! David Hubert vyhrál buly v útočném pásmu a puku se chopil MAREK VANTUCH, jehož parádní střela zápěstím z prostoru mezi kruhy zapadla přesně pod víko bezmocného gólmana Hanáka! Asistence: David Hubert.
     
    01:42
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! To je přesně to, co si Havlíčkův Brod přál, dostat se do rychlého vedení! Michal Semrád zavezl puk do útočného pásma a zpoza brány nahrál před brankoviště MARTINU POLÁKOVI, jenž svižnou střelou z první našel mezírku mezi Sochorovými betony! Asistence: Michal Semrád.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Polák (M. Semrád), 13. J. Přibyl (Szilva, Hynek), 20. Homola (Hynek), 23. Homola (Křížek, Polák), 30. M. Semrád (M. Přibyl, Polák), 32. Cejpek (Homola, Křížek), 37. Homola (Polák), 39. Homola (Cejpek), 53. Homola (J. Přibyl, Cejpek), 56. Abbrent (L. Vala), 57. Piskač (Homola, Cejpek), 58. M. Semrád (Rubner) – 11. Vantuch (Hubert), 43. Hubert (Procházka)


    BK Havlíčkův Brod B: Hanák (Folvarský) – Motl, Suchý, Semrád, Rubner, Bancíř Křížek – Cejpek "C", Homola, Piskač – Hynek "A", J. Přibyl, Szilva – Polák, M. Přibyl – Abbrent, Jelínek, L. Vala
    HC Ledeč nad Sázavou: Vaněk (od 31. Sochor) – Zmrhal "A", Šváb, Zelený – Kittler, Vantuch, Bambula, Sádlo, Krajíček, Hubert, Brýdl, Bernard, Blažek, Procházka

    Rozhodčí: Aleš Hájek – Pavel Kolář, Radek Teplý
    bahis siteleri