CSKA Moskva – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Viťaz – Kunlun 2:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 01.12.2017, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dost možná je o osudu tohoto zápasu definitivně rozhodnuto. Možné je ale vše! Ožiganov poslal přihrávku přímo na hůl SERGEJE ŠUMAKOVA, jenž stál na modré čáře, odkud nakonec propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Igor Ožiganov, Maxim Šalunov.
     
    46:54
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Roman Ljubimov – 2 min., podražení).
    31:51 Maxim ŠALUNOV - 3:0
     
    31:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další gól je tu! A jde opět na stranu moskevských hokejistů! Sergej Šumakov vypíchl hostující obraně kotouč až do pásma Chabarovsku, kde byl právě Šumakov u kotouč první. Z rohu kluziště poté adresoval přihrávku přesně před branku na najíždějícího si MAXIMA ŠALUNOVA, který neměl se zakončením příliš velký problém – 3:0! Asistence: Sergej Šumakov.
     
    28:46
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Andronov – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
    28:13 Andrej KUZMENKO - 2:0
     
    28:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tu druhý gól utkání! A opět je nutno říct, že zcela zaslouženě jde na stranu domácího celku! ANDREJ KUZMENKO se ihned po vhazování dostal ke střele z vrcholku z jednoho kruhů, odkud dokázal načapat překvapeného Alikina! Asistence: Artěm Světlakov.
     
    24:10
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vjačeslav Ušenin – 2 min., hákování).
     
    16:07
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Stanislav Kacuba.
    10:58 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    10:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku v utkání! CSKA dokázala využít svého úvodního náporu a jde do vedení. Střelu od modré vyslal Blažijevskij. Na ni dobře viděl před brankou stojící KIRIL KAPRIZOV a ten ji následně taky neomylně usměrnil za záda hostujícího brankáře! Asistence: Arťom Blažijevskij.
     
    09:06
    Dlouhou dobu byli domácí hokejisté CSKA v útočném pásmu, poté se ale Chabarovsk vydává do přečíslení dva na jednoho! Vitalij Aťušov zamíchal s kotoučem a poslal ho na domácí branku, odkud se puk odráží jen těsně mimo pravou tyč Sorokinovy branky!
     
    02:07
    Michail Grigorenko se ocitl ve velmi dobré příležitosti! S kotoučem na holi si sjel před branku Alikina, kterého dokázal svou střelou překonat, poté se ale kotouč odráží od břevna!

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 11. Kaprizov (Blažijevskij), 29. Kuzmenko (Světlakov), 32. Šalunov (Šumakov), 52. Šumakov (Šalunov, Ožiganov)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Kiselevič, M. Robinson, Nestěrov, Marčenko, Ožiganov, Naumenkov, Blažijevskij – Kuzmenko, K. Petrov, Al. Popov – Ničuškin, Šalunov, Šumakov – Kaprizov, Ljubimov, Andronov – V. Žarkov, Světlakov, Grigorenko – Popugajev.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiselev) – J. Kolář, Jordán, Kondratěv, Chabarov, Aťušov, Berďukov, Karmaškov – O. Li, Byvalcev, T. Zohorna – Rasskazov, Litovčenko, Potěchin – Gorškov, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – Kacuba, Klopov, Frolov.
    bahis siteleri