Washington – Los Angeles 2:5 (kon.) | Detroit – Montreal 3:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:5 (kon.)
Minnesota – Vegas 4:2 (kon.) | Chicago – Dallas 3:4 (po pr.) | Calgary – Arizona 3:0 (kon.)
Edmonton – Toronto 4:6 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
Vegas Golden Knights
Pátek 01.12.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Eric STAAL - 4:2
     
    59:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je definitně rozhodnuto. Pojistku přidává střelou do prázdné brány ERIC STAAL. Je to jeho druhý gól v sezoně. Bez asistence.
    52:05 Eric STAAL - 3:2
     
    52:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild jsou zpátky ve vedení. Dumba naznačil střelu, vytvořil si tím prostor a pak opravdu vypálil. Jeho pokus Subban vyrazil pouze na hokejku ERICA STAALA a ten neměl kotouč dorazit do sítě. Asistence: Matt Dumba.
    45:27 Nino NIEDERREITER - 2:2
     
    45:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    S góly se na začátku třetí třetiny roztrhl pytel! Minnesota prohrávala jen malou chvilku a hned se jí podařilo vyrovnat. NINO NIEDERREITER tečoval střelu Brodina od modré čáry za Subbana. Asistence: Jonas Brodin, Daniel Winnik.
    44:39 Jonathan MARCHESSAULT - 1:2
     
    44:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově otáčejí stav zápasu! Znovu byl Dubnyk překonal střelou na jeho lapačku do horní části branky. Tentokrát ho propálil JONATHAN MARCHESSAULT střelou z blízka. Dubnyk mohl jen těžko reagovat. Asistence: William Karlsson.
    42:42 Brayden MCNABB - 1:1
     
    42:42
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Vegas se to podařilo hned zkraje třetí třetiny. O srovnání se postaral BRAYDEN MCNABB, jehož střela z levé strany zamířila nad lapačku Dubnyka a skončila až v jeho bráně. Asistence: Stefan Matteau.
    37:01 Mikael GRANLUND - 1:0
     
    37:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Konečně jsme se dočkali branky, Minnestoa jde do vedení! Obrovskou zásluhu na této brance má Rilley, jehož přihrávka na MIKAELA GRANLUNDA neměla chybu. Finský útočník zamířil do odkryté části brány, Subban neměl šanci se přesunout. Asistence: Mike Reilly, Jason Zucker.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 38. Mikael Granlund (Reilly, Zucker), 46. Niederreiter (Brodin, Winnik), 53. E. Staal (Dumba), 60. E. Staal – 43. McNabb (Matteau), 45. Marchessault (W. Karlsson)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Brodin, Suter (A), R. Murphy, Olofsson, Dumba, Reilly – Niederreiter, E. Staal (A), M. Foligno – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Winnik – Stewart, Coyle, Zucker – Z. Mitchell, Cullen, Ennis.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Schmidt, Sbisa, Engelland, Theodore, McNabb, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Neal (A), Haula, Tuch – Leipsic, Eakin, O. Lindberg – Nosek, Bellemare (A), Matteau.
    bahis siteleri