Poprad – Detva 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Košice 2:3 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Košice
sk Pátek 01.12.2017, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:31
    Košice dali gól!
    Trenčania chybovali v prihrávke a znamenalo to samozrejme okamžite protiútok, Nagy si počkal na BLAKEA KESSELA, ktorý si puk potiahol pred bránu a trafil pravý horný roh brány.
    Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    48:49
    Trenčín dal gól!
    Gól Dukly z pomerne nevinnej akcie. Peter Olvecký sa od mantinelu preštrikoval cez dvoch hráčov, posunul na modrú, kde tesne pred čiarou posunul puk na bránu Bezúch, pričom dokonca zlomil hokejku, puk sa pomaly kĺzal a BRANKO RADIVOJEVIČ ho pred bránkoviskom len tak z otočky dokázal tečovať, čím prekvapil bezmocného brankára.
    Asistencie: Juraj Bezúch, Peter Olvecký.
     
    19:41
    Trenčín dal gól!
    Výborná presilovková súhra Dukly, Starosta poslal od modrej na pravý kruh Bezúchovi, ten rýchlo krížom na ľavú stranu na BRANKA RADIVOJEVIČA a ten z prvej prudkou ranou nedal šancu presúvajúcemu sa Habalovi.
    Asistencie: Juraj Bezúch, Tomáš Starosta.
     
    18:02
    Košice dali gól!
    Trenčania prepadli v útočnom pásme, kde hostia získali puk a vydali sa do prečíslenia 3 na 1. Suja ho potiahol po ľavom krídle, prihral na stred Hovorkovi, ktorý mu umne vrátil a pre JAKUBA SUJU bolo jednoduché upratať puk do odkrytej brány.
    Asistencie: Marek Hovorka.
     
    11:58
    Košice dali gól!
    Netaktické domáce striedanie hostia potrestali. Prečíslenie 2 na 1 vyriešili výborne, Vrábeľ predložil ŠIMONOVI PETRÁŠOVI, ktorý trafil odkrytú časť brány.
    Asistencia: Filip Vrábeľ, Tomáš Klíma

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 20. Radivojevič (Bezúch, Starosta), 49. Radivojevič (Bezúch, Olvecký) – 12. Petráš (Vrábeľ, T.Klíma), 19. Suja (Hovorka), 65. Kessel (Nagy)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Pač – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – Gašparovič, T.Varga, Hossa – Hecl, Dlouhý, Mikula – D.Hudec, J.Pardavý ml., Sojčík – J.Švec
    HC Košice: Habal – Kessel, Matejka, Dudáš, Šedivý, Pulli, Martin Bača, Michalčin, Martin Novotný – Kafka, Hovorka, Suja – Spilar, Pacan, L.Nagy – Hričina, Boltun, Šoltés – T.Klíma, Vrábeľ, Š.Petráš

    Rozhodčí: Baluška, Kika – J.Tvrdoň, Šefčík
    bahis siteleri