Dukla Praha – Teplice 0:2 (kon.) | Slovácko – Jihlava 2:1 (kon.) | Brno – Zlín 1:1 (kon.)
Karviná – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:0 (kon.) | Plzeň – Jablonec 2:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
0:2 (0:1)
FK Teplice
Sobota 02.12.2017, 15:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • HET liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dámy a pánové, děkuji Vám za sledování přenosu. Hezký sobotní večer a příjemnou neděli přeje z Julisky Richard Wagner. Na počtenou. (16:52:59)
     
    Statistiky:

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:10.
    Střely mimo: 2:5.
    Rohy: 6:7.
     
    Hráči zápasu:

    Dukla: Filip Rada
    Teplice: Martin Fillo
     
    Střetnutí je u konce. Dukla poprvé na Julisce v této sezoně prohrává, Teplice naopak slaví první tři body z venkovního prostředí. Také poprvé udrželi čisté konto na hřišti soupeře. Teplice poslal do vedení Martin Fillo, na začátku druhé půle pak potvrdil hostující výhru Jan Rezek. Druhý poločas sehrála Dukla bez vyloučeného Kušníra.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dlouhý balon od gólmana pražského týmu skončil po protečování až u Jakuba Diviše, který uklidnil hru a podržel míč.
     
    90
    Při nepovedeném útoku domácích je oznámeno, že sudí nastaví tento zápas dvěma minutami.
     
    89
    Jan Rezek našel hezkou uličkou Martina Filla, který využil nekoncentrovanosti domácí obrany a po zemi vystřelil. Filip Rada byl včas na trávě a míč chytil. Takováto situace by si ale říkala o lepší zakončení, než jaké střelec zatím rozhodujícího gólu předvedl.
     
    88
    Daniel Tetour vyslal centr na úroveň penalty, kde došlo k jeho prodloužení. Včas vyběhl pro míč Jakub Diviš, který jej v klidu čapl do rukavic.
     
    87
    Při rohu byl faulován domácí gólman Filip Rada. Čas na ošetření využívají Teplice k prvnímu střídání. Aloise Hyčku nahrazuje Jan Vošahlík.
    87. Fillo nalezl přihrávkou na kraji šestnáctky Kučeru, jeho razantní střelu Rada vyrazil na roh
     
    87
    Tomáš Kučera se dostal po telickém brejku ke střele, ale jeho rána z velkého vápna skončila na rukavicích stojícího Filipa Rady, který vyrazil míč mna roh.
     
    86
    Špatný odkup Jakuba Diviše zachytil Daniel Tetour, který postupoval směrem k brance. Místo střely zvolil přihrávku na Frederika Bílovského, jehož centr přes obranu zastavil stoper hostů.
     
    84
    Domácí fanoušci neúnavně podporují svůj tým a ženou ho za vyrovnáním. Dukla se sice snaží, ale teplická obrana dnes hraje jako podle žalmů z modlitební knížky Fanklubu defenzivního fotbalu.
     
    82
    Dukla se tlačila po pravém křídle do zakončení. Ivan Schranz poslal dobrý balon do ohně, ale tam došlo k odvrácení centru k nohám Lukáše Holíka, který ale nedokázal po kombinaci dojít až do střely. Stejně poté dopadl i Patrik Brandner.
     
    81
    Jan Rezek se opřel ve velkém vápně do centrovaného míče. Jeho vzdušný volej jen zaduněl o záda vracejícího se Bílovského.
     
    80
    Martin Fillo motal balonem jako hravé koťátko klubíčkem. Následně se lascivně protáhl kolem svého strážce a centrem kolem brankové čáry poslal míč kousek vedle branky.
     
    79
    Severočeši měli k dispozici přímý kop z pravé strany. Ten letěl na hlavu Alexe Krále. Vlasatý odchovanec Teplic ale nakonec k hlavičce nedospěl, těsně před ním balon uloupil Martin Jiránek.
     
    78
    Šikovný oblouček za obranu chystal Frederik Bílovský. Nachystal jej, pravda, ale první byl u balonu bystrý gólman Teplic.
     
    77
    Domácí si povodili míč na vápně a několika narážečkami vydobyli pozici pro centr, který byl odvrácen na roh. Ten opět skončil na hlavě bránícího teplického hráče.
     
    76
    Znovu se hnal za balonem Jan Holenda, ale dostal od svého spoluhráče až příliš velký "špek" a míč skončil v zámezí. Jakub Diviš bude odkopávat.
    75. Kučera tvrdě vypálil, Rada si s jeho pokusem dokázal poradit
     
    75
    Tomáš Kučera se skvěle protáhl při přečíslení středem a na hranici velkého vyslal jedovku, kterou ale vyrazil bravurně vybíhající Filip Rada!
     
    Dnešní utkání sleduje 1 322 diváků.
     
    73
    Jan Holenda se probíjel k zakončení. Sekundoval mu spoluhráč, ale domácí kanonýr se nedokázal prosmýknout kolem Alexe Krále, který získal míč.
     
    72
    Dukla měla k dispozici po sraženém centru roh, který ale dokázal v klidu odvrátit vysoko skákající Tomáš Vondrášek.
     
    71
    Jan Rezek si to štrádoval směrem k brance, ale v momentě, kdy prováděl kličku a naváděl si míč do střely, uklouzl a skončil v sedě na zemi.
     
    70
    Domácí tým se ubránil ataku Teplic jen za cenu odehrání míče na roh. Fanoušci hostů po něm sarkasticky kvitují jeho rozehrání na krátko, které dospělo kombinačně až na půlící čáru.
     
    68
    Hosté vypálili zpoza vápna jen vysoko nad. Uroš Djuranovič následně odběhl z hrací plochy. Místo něj naskočil Patrik Brandner.
     
    67
    Filip Rada si ale postavil svou zeď dobře. Stejně jako dokázala betonová hráz oddělovat několik let východní Berlín od svobodného západního, oddělila nyní lidská hráz postavená domácím brankářem zakončujícího Tomáše Kučeru od vstřelení branky.
     
    66
    Martin Fillo prošel středem na vápno, měl míč a střelu, ale nakonec ještě udělal jednu kličku, při které byl faulován a je to přímý kop pro hosty z hranice velkého vápna.
     
    65
    Postupný útok hostujícímu mužstvu nevyšel podle představ a balonu se nakonec v klidu chopil Michal Bezpalec.
     
    64
    Po několika nahrávkách a ztrátách balonu na středu hřiště došlo k faulu Dukly kousek za půlkou. Teplice tedy získávají balon.
     
    62
    Teplice pronikaly středem přímo k Radově brance, ale zasekly se o připravený šturc. Jako dva nárazníky jejich mašinu přeťalo úniku stoperské duo Dukly.
     
    61
    Před střídačkami fauloval Branislav Miloševič (DUK), který se stal dalším potrestaným hráčem. Z následné standardní situace hosté nic nevytěžili.
     
    61
    David Vaněček proběhl po levém křídle až k brankové čáře. Jeho následný centr nikdo nezachytil. Doběhl jej ale Jan Rezek, který vrátil míč na vápno, kde dostal prostor Jan Krob. Jeho první rána letěla jen doprostřed, kde vyrážel pozorný Filip Rada, opakovaný pokus zamířil jen vedle levé tyče branky domácích!
     
    60
    Ačkoliv se domácí celek snaží působit aktivně směrem dopředu, naráží na dobře zkonsolidovanou obranu Teplic, které hrají nyní s velkým klidem.
     
    58
    Rohový kop byl nakonec odvrácen. Ve vápně už tou dobou číhal na hlavičku Ivan Schranz, který nahradil Dominika Preislera.
     
    58
    Lukáš Holík se dostal na šestnáctce k odraženému balonu, který bez okolků napálil na bránu. Parádní robinsonádu ale předvedl Jakub Diviš, který balon vyrazil na roh!
     
    57
    V klidném tempu hrající hosté nyní zavřeli Duklu na pravém křídle. Pražané ale nakonec vybojovali alespoň aut.
    56. Holendovu ránu vytáhl Diviš na roh.
     
    56
    Jan Krob se protáhl po levém křídle jako lasička do kurníku, větříc křepelčí vajíčko, a poslal ideální polovysoký centr do vápna. Těsně před Filipem Radou jej tečoval Martin Fillo, ale míč skončil jen těsně vedle zadní tyče!
     
    55
    Brejk domácího mužstva skončil za středovým kruhem, odkud Tepličtí rozehráli se svým gólmanem.
     
    54
    Ten si dobře rozestavěl obranu před sebou a první hráč na bližší tyči pak v klidu odhlavičkoval do bezpečí.
     
    53
    Centr domácích směrem k šestnáctce byl odvrácen na rohový kop. První čeření vody ve druhé půli také před Jakubem Divišem.
     
    52
    Hostující kapitán atakoval na útočné polovině domácího obránce až příliš ostře. Admir Ljevakovič tedy vidí z rukou hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    52
    Hra se v posledních momentech soustředí na střed travnatého obdélníku. Dukla se snaží aktivně rozbíjet obrannou linii hostů, která zatím ale drží jako slepená kanagonem.
     
    50
    Hosté ze Stínadel měli další příležitost při rohovém kopu, který ale skončil jen útočným faulem. Rozehrává domácí brankář.
    48. Jan REZEK - 0:2
     
    48
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle vypadá pro hostující celek hodně nadějně! Naopak, Dukla dostává hned na úvod druhé půle značný zásah do nastřádaných plánů. Výtečný centr z pravé strany od Tomáše Kučery se snesl k JANU REZKOVI, který si zpracoval míč a z rohu malého vápna přestřelil skákajícího Filipa Radu!
     
    46
    Domácí celek dohrává bez vyloučeného Ondřeje Kušníra. Hned se ale snažilo založit útok, který však skončil jen faulem. Po rozehrávce ale přišla Dukla o míč.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodní poločas, ve kterém jsme viděli jediný gól. Odražený rohový kop napálil do branky Martin Fillo, který poslal hosty do vedení. Pokaždé, když letos Tepličtí dali na hřišti soupeře gól, zápas skončil remízou. Dopadne to tak i dnes? Nechme se překvapit druhou půlí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hosté měli ještě k dispozici standardku, ale centr směrem k brance byl odvrácen.
    45. Druhá žlutá karta během dvou minut a Kušnír v utkání předčasně skončil
     
    45
    Tak to bylo rychlé! Za nepříliš citlivý faul na hostujícího hráče, který po levém křídle sbíhal do vápna, vidí druhou žlutou kartu během necelých dvou minut Ondřej Kušnír (DUK), který tak po zbytek duelu oslabuje svůj celek, anžto následuje i červený trest.
     
    44
    Další žlutý trest. Tentokrát na domácí straně. Za svůj prohřešek na pravém křídle je napomenut Ondřej Kušnír (DUK). Jeho pátá karta v letošním průběhu sezony.
     
    43
    Mohlo být srovnáno! Dvougólový střelec ze zápasu s Mladou Boleslaví Uroš Djuranovič se dostal po centru za obranu, stál sám před Jakubem Divišem, za kterým zívala celá brána. Domácí hráč ale napálil jen tyčku!
     
    42
    Máme zde první karetní trest dnešního dne. Za svůj faul a následné protesty vidí žlutý kartonek Tomáš Vondrášek (TEP).
    42. Milošević mohl otevřít skóre utkání, tyč ale byla proti jeho snaze.
     
    42
    Byl z toho rohový kop, který po ataku na Branislava Miloševiče a jeho sraženém centru skončil dalším rohem. Ten byl sražen znovu hlavou hostujícího hráče. Následně uklidnil hru rychle reagující Jakub Diviš.
     
    41
    Dukla měla k dispozici přímý kop. Zhruba deset metrů za půlícím kruhem vyslal centr Dominik Preisler, ale Tomáš Kučera zamakal dozadu a balon hlavou odvrátil.
     
    39
    Hostující celek se dostal znovu v šestnáctce poměrně snadno k míči. Po Kučerovi přiklepl Tomáš Vondrášek balon Aloisovi Hyčkovi, který svůj pokus zpoza vápna poslal jen do míst, odkud při atletických mítincích vylétají kladiva a koule.
     
    38
    Duranovič se probíjel po levé straně do šestnáctky. Mezi dvěma hráči se ale nedokázal vymotat a přišel o míč, který skončil v moc Jakuba Diviše.
     
    37
    Branislav Miloševič se opřel do míče, ale přízemní pokus našel jen nohy prvního bránícího hráče. Následný pokus v podání Uroše Duranoviče dopadl na vlas stejně.
     
    36
    Únik Dukly skončil faulem a je tu standardní situace. Přímý kop ze zhruba pětadvaceti metrů.
     
    35
    Tomáš Kučera využil podcenění lehké nahrávky hned dvojicí protihráčů a zaběhl za obranu. Zpětným balon našel na křídle Martina Filla, jehož centr odvrátil Michal Bezpalec hlavou.
     
    34
    Dukla se snaží o tlak a cpe se do blízkosti Divišovy branky. Hostující obrana ale funguje na jedničku a nepovoluje celku z pražských Dejvic vážnější šanci.
    32. Martin FILLO - 0:1
     
    32
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté ze Stínadel se po rohovém kopu prosazují! Už už to vypadalo, že centr skončí v moci domácích, ale do míče se na hranici šestnáctky opřel MARTIN FILLO, který povedenou střelou otevřel střelecký účet tohoto střetnutí! Jeho pátá branka v sezoně tedy posílá Teplice do vedení.
     
    31
    Jan Rezek se opřel do balonu ze zhruba třiceti metrů. Jeho technický míč se snášel k pravé tyči, kam ale skvěle zaplachtil Filip Rada, jenž následně vyrazil střelu na roh.
     
    30
    Alois Hyčka se rozeběhl po křídle a vyslal centr do velké bedny, který byl ale odvrácen. Na odražený balon čekal jeden z hostů, který byl atakován Branislavem Miloševičem, jenž vletěl do soupeře jako utržený rotvajler na šestidenní koťátko a Teplice mají k dispozici standardku.
     
    28
    Alois Hyčka se na hranici malého vápna dostal k míči. Neměl, kudy by nahrál, a tak vypálil. Dobře postavený brankář Dukly vyrazil balon před sebe. Míč následně odkopem zády ke hře odvrátil Dominik Preisler.
     
    27
    Hyčkův další centr do šestnáctky se vůbec nevyvedl. Stejně tak jako o pár momentů později Holendův nákop za obranu.
     
    26
    Dlouhý roh na zadní tyč byl odvrácen a Dukla šla do protiútoku. Branislav Miloševič se ale provinil faulem.
    25. Tetour neproměnil obrovskou šanci.
     
    25
    Daniel Tetour se dostal za obranou k hlavičce, ale z bezprostřední blízkosti nedokázal ideálně zakončit. Na druhé straně se dostal do příležitosti těsně před brankářem David Vaněček, ale i on v jasné pozici zklamal! Teplice mají ale nakonec alespoň roh.
    24. Kučera Radu nadvakrát nepropálil.
     
    24
    Alois Hyčka sprintoval po pravé straně. Jeho centr byl odvrácen na velké vápno, odkud dvakrát střílel Tomáš Kučera. Napoprvé trefil hráče před sebou, jeho druhé zakončení už si našlo skrze několik těl cestu k brance, ale Filip Rada byl včas na trávníku a připsal si klidný zákrok!
     
    22
    Další útok hostů a centr z pravé strany, který tentokrát odvrátil rychle se vracející Martin Jiránek.
     
    21
    Teplickým se nepovedl presink ve vápně. Tomáš Vondrášek se ale dostal následně k balonu a svůj centr namířil jen do míst, kde číhal domácí muž s rukavicemi, pro nějž to byla snadná kořist.
     
    20
    Jan Krob po rychlé akci a bryskním vysunutí posílal kolmici za obranu, která ale stala kořistí pozorného Filipa Rady.
     
    19
    Lukáš Holík si vybojoval šikovným manévrem před šestnáctkou palebnou pozici. Jeho střela se sice odrazila od trávníku, ale letěla přesně do míst, kde byl připravený gólman Jakub Diviš.
     
    17
    Standardní situace pro Teplické po faulu domácích. Centr ze zhruba čtyřiceti metrů se snesl k prvnímu bránícímu hráči, který číhal na velkém vápně.
     
    16
    Na druhé straně to zkoušeli hosté z levé strany, ale nenašli nikoho jiného, než Filipa Radu. Ten rychle rozehrál, ale Dukla se špatnou rozehrávkou na středu obrala o možnost výhodného kontru.
     
    15
    Za obranu si po parádní přihrávce nabíhal Lukáš Holík. Ve sprinterském souboji muž versus muž byl úspěšnější Jakub Diviš, který byl první u balonu a skluzem sebral domácímu forwardovi rodící se šanci!
     
    14
    Ze středu hrací plochy centroval na nabíhajícího hráče Jan Holenda, ale tento balon se stal pochoutkou pro Tomáše Vondráška, který jej odhlavičkoval do bezpečí.
     
    13
    Teplice ale faulovaly a domácí získali snadno míč. Jenže se jim nepovedlo projít přes zhuštěný střed.
     
    12
    Dlouhý centr domácích odvrátil Alex Král, který po zpracování balonu poslal malou domů Jakubu Divišovi, který poté nákopem na střed hřiště uklidnil hru.
     
    11
    Další kop od malého čtvrtkruhu na spoji brankové a postranní čáry v podání mužstva ze Stínadel byl odvrácen prvním hráčem na bližší tyči.
     
    10
    Parádní přízemní centr Aloise Hyčky na úroveň penaltového puntíku odvrátil na roh rychle dobíhající Michal Bezpalec. Standardní šance se následně hostům nevyvedla.
    9. Holíkova střela nebyla přesná.
     
    9
    Lukáš Holík si na vápně píchl balon a vypálil. Jeho technické střele chyběly přesnější parametry. Vysoký míč poskakuje po atletickém oválu.
     
    8
    Už už se připravoval Branislav Miloševič zakončovat vysoký centr z pravé strany. Dost možná přemýšlel, že by i zašmikal nůžkami, ale nakonec mu těsně před nohou sebral balon pozorný Tomáš Vondrášek, jenž se včas vyšplhal do vzduchu.
     
    7
    Po chvilce strávené okopáváním na středu se rozhodli Severočeši pro útok po pravém křídle, ale nevyšla jim finální fáze. Odkop od Radovy branky.
     
    5
    Na druhé straně se dostal dvakrát ve vápně do šance Branislav Miloševič, leč napoprvé trefil jen před sebou stojícího hráče. Jeho druhá akce skončila odebráním balonu pozornou obranou.
     
    4
    Alois Hyčka posílal vysoký míč do vápna z pravého křídla, ale nenašel žádného adresáta. U balonu byl pak první Daniel Tetour, který uklidnil hru.
     
    3
    Martin Fillo s Aloisem Hyčkou operovali před velkým vápnem. Nakonec se rozhodli hosté pro centr, který si stáhl do rukavic pozorný gólman.
     
    2
    Po jeho dlouhém nákopu a nepovedeném ataku ze strany Dukly přichází odkop od branky Jakuba Diviše.
     
    1
    Úvodní výkop obstarali hosté z Teplic. Ti se pokusili postupně o útok po obou křídlech, ale vše nakonec skončilo jen malou domů k Filipu Radovi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Do zápasu zbývá několik málo minut a stadion na Julisce se začíná plnit diváky. Budou se radovat domácí, nebo hosté? To se dozvíme po devadesáti minutách.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Dukla Praha: F. Rada (C) – Preisler, Jiránek, Bezpalec, Kušnír – Daniel Tetour, Holenda, Bílovský – Holík, Djuranović, Milošević.
    Náhradníci: M. Hruška – Brandner, Koreš, Kovaľ, Mustedanagić, Ostojić, Schranz.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Krob, Šušnjar, Král, Vondrášek – Kučera, Ljevakovič (C) – Jan Rezek, Fillo, Hyčka – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Červenka, Soungole, Trubač, Urma, Vošahlík, Žitný.

    Rozhodčí: Radek Příhoda – Zdeněk Arnošt, Michal Pfeifer.
     
    Příjemný dobrý den,

    na Julisce se chystá střetnutí mezi domácí Duklou Praha a celkem FK Teplice. V tomto zápase uvidíme boj o lepší postavení na středu tabulky. Domácímu celku patří desátá pozice, mužstvo ze severu Čech je o dvě příčky výše. Rozdíl je ovšem pouze jednobodový.

    Pražský celek na svém trávníku letos ještě neprohrál. Se Spartou a Slováckem uhrál remízu, jinak se pokaždé rozcházeli fanoušci Dukly do dejvických ulic s radostným pocitem po tříbodovém vítězství. Naposledy svěřenci Jaroslava Hynka před svými diváky rozdrtili Mladou Boleslav 4:1. Dvakrát se prosadil Uroš Djuranovič. Střelecky táhne Duklu Jan Holenda, který zaznamenal šest gólů. Jedničkou domácích je gólman Filip Rada.

    Teplice pojedou bojovat o svou první výhru na hřišti soupeře. Dvakrát letos dokázal na trávníku protivníka uhrát remízu. V Mladé Boleslavi vyrovnával Tomáš Vondrášek v poslední minutě duelu, ve stejném čase zachraňoval Martin Fillo bod v Ostravě, kde vedly Teplice po první půli už 2:0. Nejlepším střelcem celku ze severu Čech je David Vaněček. Na úkor Tomáše Grigara se v posledních kolech prosadil mezi tyče Jakub Diviš.

    Duel tedy nabídne zajímavou podívanou, ve kterém budou chtít domácí fotbalisté prodloužit domácí neporazitelnost, zatímco Tepličtí budou bojovat o prolomení nepříznivé série bez výhry na soupeřově trávníku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Richard Wagner

    Branky: 32. Fillo, 48. Jan Rezek (Hyčka)

    Karty:   44. Kušnír (DUK), 61. Milošević (DUK) – 42. Vondrášek (TEP), 52. Ljevakovič (TEP)   45. Kušnír (DUK)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:7.
    FK Dukla Praha: F. Rada (C) – Preisler (58. Schranz), Jiránek, Bezpalec, Kušnír – Daniel Tetour, Holenda, Bílovský – Holík, Djuranović (68. Brandner), Milošević.
    Náhradníci: M. Hruška – Brandner, Koreš, Kovaľ, Mustedanagić, Ostojić, Schranz.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Krob, Šušnjar, Král, Vondrášek – Kučera, Ljevakovič (C) – Jan Rezek, Fillo, Hyčka (87. Vošahlík) – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Červenka, Soungole, Trubač, Urma, Vošahlík, Žitný.

    Rozhodčí: Radek Příhoda – Zdeněk Arnošt, Michal Pfeifer

    Diváci: 1 322
    thejrc.org