Rio Ave – Moreirense 2:1 (kon.)
konec
Rio Ave FC
2:1 (0:0)
Moreirense FC
Pátek 08.12.2017, 21:30 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Při následných oslavách gólu si Joao Novais (Rio Ave FC) svlékl dres a dostal za to žlutou kartu. Jsem však přesvědčen, že mu to vůbec nevadí.
    89. Joao NOVAIS - 2:1
     
    89
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch a tribuny se otřásají v základech! Znovu se prosadil JOAO NOVAIS, který tentokrát skóroval z přímého kopu. Trenér Miguel Cardoso tak při střídání v 52. minutě prokázal úspěšný výběr.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Alfa Semedo (Moreirense FC).
    86. Francisco Geraldes (AVE)
     
    86
    Monteho průniková přihrávka oslovila Chica Geraldese a ten tváří v tvář vyběhnuvšímu Jhonatanovi neuspěl. Tato neproměněná příležitost může domácí tým hodně mrzet! Žádná jiná už se možná nenaskytne.
     
    82
    Tohle se nedělá. Rafael Costa (Moreirense FC) v přerušené hře zakopl balon a trest v podobě žluté karty na sebe nenechal dlouho čekat.
     
    81
    Střídání v týmu Moreirense FC: na střídačku odchází Neto, opačným směrem míří Bilel Aouacheria.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Pelé (Rio Ave FC).
    73. Joao NOVAIS - 1:1
     
    73
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    K obrovské radosti domácích fanoušků je vyrovnáno! Zády k bráně otočený Guedes získal balon na hranici vápna, tam ho přisunul JOAU NOVAISOVI a ten s přispěním teče obránce rozjásal publikum. Jhonatan s tím nemohl nic dělat, na změnu směru míče zareagoval pozdě.
     
    71
    Na hráčích domácího týmu už se začíná projevovat nervozita. Za nesportovní chování byl potrestán Hélder Guedes (Rio Ave FC).
     
    69
    Střídání v týmu Rio Ave FC: více už toho nepředvede Lionn, pracovat teď bude Nadjack.
     
    65
    Střídání v týmu Moreirense FC: odešel Ahmed Mostafa Mohamed Sayed, přišel Frédéric Maciel.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Iago Santos (Moreirense FC).
    55. Ronaldo PEÑA - 0:1
     
    55
    Moreirense právě vstřelilo branku!
    Gólový účet otevřel RONALDO PEÑA. Venezuelan se po Netově nákopu zorientoval na hranici pokutového území ze všech hráčů nejlépe a z voleje prostřelil vyběhnuvšího Cássia.
     
    54
    Avizovaná výměna v týmu Moreirense FC: Alan Schons pustil do hry Rafaela Costu.
     
    52
    Střídání v týmu Rio Ave FC: dohrál Leandrinho a jeho místo zaujal Joao Novais. Tak uvidíme, jak se tato už druhá změna projeví na hře domácího týmu.
     
    46
    Střídání v týmu Rio Ave FC: do druhé půle nenastoupil Óscar Barreto, nahradil ho Nuno Santos.
    42. Neto (MRE)
     
    42
    Cássio bezvadně vychytal z levé strany vápna zakončujícího Neta a publikum ho to odměnilo vřelým potleskem. Pro strážce domácí brány to nebyl vůbec jednoduchý zákrok, protože střelu tečoval jeden z obránců.
     
    39
    Nesportovní chování. To je důvodem toho, proč Koffi Kouao (Moreirense FC) inkasoval žlutou kartu. Hříšníkovi se nelíbilo odpískání nedovoleného zákroku.
     
    27
    Signálem rozehraná exekuce přímého kopu domácím málem přinesla gól. Po krátké přihrávce se na hranici vápna ujal míče Chico Geraldes a nasměroval ho kousek vedle pravé šibenice.
     
    24
    Zahrozili také hosté. De Carvalho se ze střední distance snažil vtěsnat balon do levého horního rohu brány, ten těsně minul.
    22. Hélder Guedes (AVE)
     
    22
    Domácí měli smůlu! Guedes se jako blesk z čistého nebe zjevil přímo před Jhonatanem a v první opravdové šanci utkání trefil pravou tyč.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 73. Novais, 89. Novais – 55. Peña

    Karty:   71. H. Guedes (AVE), 79. Pelé (AVE), 90. Novais (AVE) – 39. Kouao (MRE), 64. I. Santos (MRE), 82. Ra. Costa (MRE), 88. Semedo (MRE)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 8:23.
    Rio Ave FC: Cássio – Lionn (69. Nadjack), Marcelo (C), Monte, Y. Ribeiro – Leandrinho (52. Novais), Pelé – Barreto (46. N. Santos), F. Geraldes, R. Ribeiro – H. Guedes.
    Náhradníci: R. Vieira – P. Moreira, Novais, N. Santos, Yazalde, Nadjack, Marcao.

    Moreirense FC: Jhonatan – Kouao, Abarhoun, I. Santos, R. Lima – Semedo – de Carvalho, Schons (54. Ra. Costa), Neto (C) (81. Aouacheria), Sayed (65. Maciel) – Peña.
    Náhradníci: Dos Prazeres – Micael, Maciel, Aouacheria, Ra. Costa, Arsénio, Cádiz.

    Rozhodčí: Ferreira – Pereira, Miranda
    bahis siteleri