St. Louis – Buffalo 3:2 (po pr.) | Toronto – Edmonton 1:0 (kon.) | Chicago – Arizona 3:1 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:4 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Arizona Coyotes
Pondělí 11.12.2017, 01:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Mohlo být definitivně rozhodnuto, ale DeBrincat přestřelil odkrytou klec!
     
    58:36
    Wedgewood odpelášil na střídačku, Arizona hraje v šesti.
    56:58 Nick SCHMALTZ - 3:1
     
    56:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane a NICK SCHMALTZ se vydali do přečíslení dvou proti jednomu. Kane tentokrát místo střely zvolil přihrávku na levé křídlo a Schmaltz ránou z první prostřelil Wedgewooda! Asistence: Patrick Kane.
    55:13 Arťom ANISIMOV - 2:1
     
    55:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane krásnou přihrávkou našel v pravém kruhu pro vhazování ARŤOMA ANISIMOVA, který prudkou střelou vrací vedení na stranu domácích. Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook.
    54:02 Anthony DUCLAIR - 1:1
     
    54:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    ANTHONY DUCLAIR se nakonec dočkal, když si počíhal na puk na levé straně brankoviště, kam prudký puk od mantinelu poslal Goligoski. Duclair dokázal i přes těžké postavení a tísnění obráncem trefit puk a dostat ho za Crawfordova záda. Asistence: Alex Goligoski, Jakob Chychrun.
     
    53:19
    Vynikající obranný zákrok Forslinga, který vypíchl puk z hokejky Duclaira, který se už tlačil do prostoru mezi kruhy a šanci ohrozit Crawforda ze situace tváří v tvář.
     
    52:23
    Kellerova bekhendová střela vypadla Crawfordovi z lapačky, dorážka Stromea ovšem nebyla dostatečně důrazná a brankář domácích ukryl puk do své výstroje. Měl teď i pořádnou porci štěstí.
     
    49:22
    Parádní zákrok Wedgewooda, který se položil do zakončení Patricka Kanea, jenž se vydal od modré, odpoutal se od obránce a zajel do těsné blízkosti k brankáři Arizony, kterého se pokusil překonat zapíchnutím mezi betony. Ale neuspěl. Neujala se ani následná dorážka, jež skončila na boční síti.
    47:36 Tommy WINGELS - 1:0
     
    47:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hayden skvěle viděl na pravém křídle najíždějícího TOMMYHO WINGELSE, poslal mu přesnou přihrávku a útočník domácího týmu poprvé překonává Scotta Wedgewooda! Asistence: John Hayden, Jordan Oesterle.
     
    45:01
    Wedgewood vyrazil střelu Pánika jen před sebe na hokejku Hinostrozy, který se pokusil objet gólmana Arizony a obhodit ho, ale Wedgewood fantastickým zákrokem hájí čisté konto!
     
    44:15
    Do obrovské šance se hnal v samostatném úniku Derek Stepan, ale klička do forhendu už byla navíc a útočník hostí vůbec netrefil branku.
     
    35:54
    Za podražení odchází na trestnou lavici Demers. Přesilovka pro Chicago.
     
    31:58
    Corey Crawford právě zachránil svůj tým od inkasované branky. Napřed betonem reagoval proti tečované střele Schenna a následně zachytil letící oblouček od Connautona na své hrudi.
     
    30:17
    Ekman-Larsson najížděl do útoku z druhé vlny a dostal přihrávku do levého kruhu. Jeho střelu dokázal Crawford vytěsnit svou holí!
     
    29:31
    Golikoskiho pumelice od modré čáry zazvonila o tyčku!
     
    27:50
    Dvě minuty za podražení půjde odpykat po komerční přestávce Keith.
     
    25:51
    Obrana Arizony propadla a domácí se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Kane místo přihrávky na levou stranu volil střelu, Wedgewooda však nepřekonal.
    10:36
     
    10:36
    Výtečný zákrok Wedgewooda, který se přesouval v brankovišti a zachytil betonem střelu DeBrincata, jenž si vyjel zpoza branky do levého kruhu a měl před sebou odkrytou klec!
     
    05:29
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Dylan Strome – 2 min., podražení).

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 48. Wingels (Hayden, Oesterle), 56. Anisimov (P. Kane, Seabrook), 57. Schmaltz (P. Kane) – 55. Duclair (Goligoski, Chychrun)


    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Oesterle, Keith (A), C. Murphy, Seabrook (A), Rutta, Forsling – DeBrincat, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Anisimov, Schmaltz – Pánik, Hinostroza, Sharp – Hayden, Wingels, Bouma.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson (A), Goligoski, Chychrun, L. Schenn, Connauton – Rieder, Stepan, Keller – Fischer, Dvorak, Domi – Duclair, D. Strome, Perlini – Rinaldo, Richardson (A), Martinook.

    Rozhodčí: Lee, Hebert – Barton, Nansen
    bahis siteleri