St. Louis – Buffalo 3:2 (po pr.) | Toronto – Edmonton 1:0 (kon.) | Chicago – Arizona 3:1 (kon.)
San Jose – Minnesota 3:4 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Edmonton Oilers
Pondělí 11.12.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:48
    Toronto vzápětí zaútočilo, ale jeho snaha končí faulem. Mitchell Marner (TOR) v souboji se soupeřem před brankou Oilers bojoval až moc a nakonec při souboji o puk u mantinelu soupeře už podruhé v utkání zbytečně podrazil.
     
    38:23
    Dlouhé obléhání bez střely na branku ukončil Leon Draisaitl, jenž od modré čáry pálil pouze do levé tyče! To je už třetí nastřelená tyč ve druhé třetině.
     
    37:38
    Ideální příležitost Oilers na vyrovnání! Dvě minuty přesilovky pěti proti třem je opravdový luxus, který pokud hosté nevyužijí, výrazně tím zvýší sebevědomí domácích.
     
    37:38
    A dvojnásobnou! Útočník Ryan-Nugent Hopkins si nejprve došel před brankou pro krosček Romana Poláka (TOR) a o několik vteřin později ho u mantinelu zbytečně podrazil Mitchell Marner (TOR).
     
    31:13
    A vzápětí ujel do samostatného úniku Connor McDavid, jenž jel sám na Curtise McElhinneye, backhandem se mu pokusil zasunout puk mezi betony, ale bohužel pro Oilers bez úspěchu!
     
    30:11
    Hra je ovšem přerušena a Edmonton jde do tří! Zack Kassian (EDM) zahákoval ve středním pásmu jednoho z domácích borců a jeho tým se bude osmnáct vteřin bránit dvojnásobné přesile Toronta.
     
    28:29
    Oba týmy si tedy role prohodí. Dvouminutový trest za sekání míří na účet Ryana Nugenta-Hopkinse (EDM) a nabízí domácím příležitost odskočit.
     
    26:07
    Ano, Matt Martin (TOR) si podržel Yohanna Auvita a po faulu na francouzského legionáře uvidíme první přesilovou hru zápasu.
     
    22:49
    Velká šance Edmontonu! Mezi kruhy se k poskakujícímu kotouči dostal Zack Kassian a pěknou střelou ho poslal jen do pravé tyčky domácí branky.
     
    14:47
    Do zajímavé akce se po pravé straně prodral Connor McDavid, jenž se snažil zasunout kotouč podél levého betonu Curtise McElhinneyho – neúspěšně!
    00:33 Zach HYMAN - 1:0
     
    00:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bleskový nástup Maple Leafs! William Nylander vyvezl kotouč do útočného pásma, z kruhu nahrál na modrou, odkud pálil Jake Gardiner a jeho pokus jemně tečoval ZACH HYMAN a otevřel skóre zápasu – 1:0! Asistence: Jake Gardiner, William Nylander.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. Hyman (Gardiner, W. Nylander)


    Toronto Maple Leafs: McElhinney – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, R. Polák – Hyman, W. Nylander, Co. Brown – Marleau, Kadri, Komarov – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – M. Martin, D. Moore, Leivo.
    Edmonton Oilers: Brossoit – Nurse, Russell, Klefbom, Benning, Auvitu, Davidson – Lucic, McDavid, Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins, Cammalleri – R. Strome, Draisaitl, Caggiula – Khaira, Letestu, Kassian.

    Rozhodčí: G. Rank, J. Hebert – S. Alphonso, J. Murray

    Diváci: 19 486
    bahis siteleri