NY Islanders – Washington 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 1:2 (kon.) | NY Rangers – Dallas 1:2 (1:2 po s.n.)
Detroit – Florida 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 5:1 (kon.) | Anaheim – Carolina 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
New York Rangers
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
Dallas Stars
Úterý 12.12.2017, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dallas Stars.
    Autorem vítězné branky je JASON SPEZZA.
     
    61:52
    Spezza se nádherně proháčkoval až před Pavelce, kterého objel a chtěl zakončit kolem tyče, ale Pavelec zde stihl dát svůj beton.
    56:19 Rick NASH - 1:1
     
    56:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkávají vyrovnání, když Skjei nahodil puk na bránu Dallasu, kde zrovna projížděl RICK NASH, jenž jen lehce tečoval touš za záda Lehtonena. Asistence: Brady Skjei, Pavel Bučnevič.
     
    55:07
    Seguin se ocitl v další obrovské příležitosti, avšak ani v tomhle případě si na Pavelce nepřišel, když český brankář chytá i tuhle jeho střelu.
     
    47:22
    Elie uháněl zcela sám na Pavelce, na kterého si však se svou kličkou do bekhendu nepřišel a i následná dorážka Seguina skončila v lapačce českého brankáře.
     
    42:08
    Tak nyní měl Pavelec i trochu štěstí, když Janmarkovo nahození skvěle tečoval Radulov a českého brankáře zasáhl puk do betonu.
     
    38:16
    Další důležitý zákrok Pavelce! Hosté jeli v přečíslení dvou na jednoho, kdy nakonec Spezza poslal puk do druhé vlny na Lindella, jenž si nakonec sjel až mezi kruhy, odkud i vystřelil, ale Pavelec byl opět proti.
     
    37:14
    Další velká šance Dallasu! Shore nahrál před bránu Seguinovi, který z bezprostřední blízkosti tečoval puk, ale i tohle dokázal Pavelec chytit.
     
    34:58
    Na druhé straně však předvedl parádní zákrok Pavelec, který musel zasáhnout proti střele Seguina z mezikruží.
     
    33:47
    Dallas si zahraje další přesilovou hru, protože Nieves (NYR) ve středu kluziště hákoval Dickinsona, a dostává tak za své počínání dvě minuty.
     
    28:51
    Tak to byla obrovská šance Rangers! Z čista jasna se za obranou Dallasu zjevil Miller, který už čelil jen Lehtonenovi, ale finský brankář předvedl parádní zákrok, když vychytal jeho kličku do bekhendu!
    26:30 Julius HONKA - 0:1
     
    26:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se přeci jen dočkávají a jdou do vedení! Hosté vybojovali puk v rohu kluziště a následně kotouč putoval po trase Benn-Lindell-Honka a právě JULIUS HONKA si následně sjel až na hranici pravého kruhu a svou dělovkou k tyči prostřelil Pavelce. Asistence: Esa Lindell, Jamie Benn.
     
    25:48
    Tak to byla velká šance domácích, když Zuccarello obdržel přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde byl zcela volný, ale jeho následná střela šla mimo bránu Dallasu.
     
    22:54
    Rangers jdou do tří! Jesper Fast (NYR) nyní podrazil Jamieho Benna, a tak dostává dvě minuty, čímž svůj celek posílá do dvojnásobného oslabení.
     
    21:44
    Ondřej Pavelec (NYR) nyní dostává dvě minuty, za hru kotouče v zóně v rohu kluziště, a Dallas si tak zahraje první přesilovou hru v utkání.
     
    16:14
    Honka poslal puk směrem na domácí bránu, kde se následně hned k dvěma dorážkám dostali Elie a Shore, jenže ani jeden neprocpal puk za ležícího Pavelce.
     
    10:27
    Gemel Smith parádně viděl před bránou volného Ritchieho, kterému ihned adresoval svou přihrávku, jenže hostujícího útočníka následně vychytal Pavelec.
     
    03:28
    Gemel Smith vyslal hodně schovanou střelu směrem na domácí klec a jeho pokus skončil na pravé tyči Pavelcovy brány!

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 57. Rick Nash (Skjei, Bučněvič) – 27. Honka (Lindell, Ja. Benn), rozh. náj. Spezza

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Mats Zuccarello (NYR)
    1:1   Alexandr Radulov (DAL)
    2. série:
    1:1   David Desharnais (NYR)
    1:1   Tyler Seguin (DAL)
    3. série:
    1:1   Kevin Shattenkirk (NYR)
    1:2   Jason Spezza (DAL)


    New York Rangers: Pavelec (H. Lundqvist) – Holden, McDonagh, Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal – Bučněvič, Desharnais, Kreider – Fast, K. Hayes, Rick Nash – Zuccarello, J. T. Miller, Grabner – Carey, Nieves, Vesey.
    Dallas Stars: Lehtonen (Bishop) – J. Klingberg, Lindell, Hamhuis, Pateryn, Honka, Johns – D. Shore, Seguin, B. Ritchie – Janmark, Spezza, Radulov – Pitlick, Faksa, Ja. Benn – G. Smith, Elie, Dickinson.
    bahis siteleri