NY Islanders – Washington 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 1:2 (kon.) | NY Rangers – Dallas 1:2 (1:2 po s.n.)
Detroit – Florida 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 5:1 (kon.) | Anaheim – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 12.12.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Victor RASK - 3:2
     
    57:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté jsou necelé tři minuty před koncem základní hrací doby výsledkově zpátky v zápase. Tentokrát už to v útočném pásmu sehráli ukázkově. Jedna nahrávka následovala druhou, až kotouč trefil brankáře Johna Gibsona. Od něj se odrazil zpátky na brankoviště, kde stáli na dorážky připravení hned dva hokejisté Hurricanes. Jako první zareagoval VICTOR RASK, jenž doklepl touš do poloviny odkrytého zařízení. A dost možná nás tím pádem čeká závěrečné drama. Asistence: Jeff Skinner, Trevor van Riemsdyk.
    41:52 Logan SHAW - 3:1
     
    41:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Situace je teď pro Hurricanes ještě nepříjemnější. Ducks se hned od začátku třetí třetiny tlačili do útočného pásma, a to se jim vyplatilo. Scott Darling měl zkomplikované chytání tím, že ztratil hokejku. Čehož domácí okamžitě využili. Postupně z modré čáry dostali touš až mezi kruhy na zakončujícího LOGANA SHAWA, který svým druhým kanadským bodem v zápase posílá Kačery do trháku o dva zásahy. První bod v NHL vůbec si navíc zapisuje obránce Andy Welinski. Asistence: Andy Welinski, Antoine Vermette.
    39:25 Jakob SILFVERBERG - 2:1
     
    39:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nejdříve měl před Gibsonem šanci Sebastian Aho, ten ji ale nevyužil. A tak skórují na druhé straně Anaheim Ducks. Po návratu do sestavy se prosazuje švédský útočník JAKOB SILFVERBERG, který prchl obraně soupeře do samostatného úniku. Tváří v tvář proti brankáři Scottu Darlingovi nezaváhal, v klidu zamířil a poslal kotouč pod horní tyčku. Domácí otáčejí vývoj duelu na svou stranu a poprvé dnes vedou. To pro ně bude důležité psychické posílení do závěrečného dějství. Bez asistence.
    05:55 Derek GRANT - 1:1
     
    05:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Moc dlouho si ale Carolina vedení na ledě Ducks neužila. Anaheim vyrovnává z poměrně nečekané situace, stejně jako předtím hosté. Logan Shaw zavezl kotouč do útočného pásma a vyslal na Scotta Darlinga nijak těžkou střelu. Jenže brankáři Hurricanes puk i přesto propadl výstrojí a skákal za brankovou čáru. Možná by tam nedoskotačil, ale těsně před čárou mu pomohl autor zásahu DEREK GRANT. Teď se musí Darling jistě červenat. Zatím to vypadá na ofenzivně laděný duel. Asistence: Logan Shaw.
    01:37 Justin WILLIAMS - 0:1
     
    01:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká rychlý začátek! Carolina Hurricanes se dostali poprvé v utkání do útočného pásma, brankář Ducks John Gibson ještě ani neměl jeden zákrok ve statistikách a nesáhl si na puk. Jenže hosté vyhráli vhazování na pravém kruhu, Trevor van Riemsdyk napřáhl, vypálil od modré čáry a jeho dělovku tečoval těsně před brankovištěm útočník JUSTIN WILLIAMS. Gibson neměl šanci reagovat, kotouč končí v kleci a máme tu nečekaně rychlé vedení týmu z Východní konference. Uvidíme, jak odpoví Anaheim. Asistence: Trevor van Riemsdyk.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. D. Grant (L. Shaw), 40. Silfverberg, 42. L. Shaw (Welinski, Vermette) – 2. Williams (T. van Riemsdyk), 58. V. Rask (Skinner, T. van Riemsdyk)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Manson, Beauchemin, Montour, Bieksa, Welinski – Rakell, Getzlaf, Perry – Cogliano, Henrique, Silfverberg – Blandisi, Vermette, O. Kaše – L. Shaw, D. Grant, Wagner.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Pesce, H. Fleury, Faulk, Hanifin, T. van Riemsdyk – Aho, J. Staal, T. Teräväinen – Skinner, D. Ryan, Williams – B. McGinn, V. Rask, E. Lindholm – Nordström, Krüger, Jooris.

    Rozhodčí: Charron, Hanson – Nowak, Racicot

    Diváci: 16 198
    bahis siteleri