Ottawa – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Dallas 2:5 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.)
Vancouver – Nashville 1:7 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
New York Rangers
Čtvrtek 14.12.2017, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:40 Pavel BUČNĚVIČ - 3:2
     
    44:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek zdramatizoval zápas. Po výborné a rychlé akci se do zakončení dostal PAVEL BUČNĚVIČ. Díky výborné přihrávce měl před sebou odkrytou část branky a poměrně poslal kotouč do odkryté části branky. Díky pohledné akci je sníženo na rozdíl jediné branky. Asistence: Chris Kreider a David Desharnais.
    40:08 Zack SMITH - 3:1
     
    40:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bleskově se ve třetí třetině prosazuje domácí celek. Po výborného Pyattově pasu se z předbrankového protoru prosazuje obránci zapomenutý ZACK SMITH. Asistence: Tom Pyatt.
    35:08 Cody CECI - 2:1
     
    35:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se domácí dostávají do vedení. Hostující celek totiž přišel o puk a zmocnil se ho Matt Duchene. Ten celou akci přibrzdil, udělal otočku, našel zcela volného spoluhráče, tím byl CODY CECI. Jeho rána byla naprosto přesná. Asistence: Matt Duchene a Bobby Ryan.
    23:57 Michael GRABNER - 1:1
     
    23:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po bleskové akci je vyrovnáno. Mats Zuccarello dostal hru do útočného pásma. Křížnou přihrávkou našel najetého MICHAELA GRABNERA, kterému stačilo do dráhy puku vložit hůl a usměrnit puk za brankovou čáru. Pěkná kombinace. Asistence: Mats Zuccarello a Ryan McDonagh.
    04:01 Bobby RYAN - 1:0
     
    04:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    K všeobecné radosti se domácí celek dostává do vedení. Mark Stone dostal puk do útočného pásma, přenechal jej BOBBY RYANOVI, jehož střelecký pokus bez výraznější přípravy zapadl za brankovou čáru. Henrik Lundqvist neměl úplně jasný výhled. Asistence: Mark Stone.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. B. Ryan (Mark Stone), 36. Ceci (Duchene, B. Ryan), 41. Z. Smith (Pyatt) – 24. Grabner (Zuccarello, McDonagh), 45. Bučněvič (Kreider, Desharnais)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Oduya, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Claesson, Chabot – B. Ryan, Duchene, Mark Stone – Dzingel, Brassard, Pyatt – Hoffman, Pageau, Z. Smith – Burrows, N. Thompson, Dumont.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh, Holden, Skjei, Shattenkirk, M. Staal, Br. Smith – Kreider, Desharnais, Bučněvič – Rick Nash, K. Hayes, Fast – Grabner, J. T. Miller, Zuccarello – Carey, Nieves, Vesey.

    Rozhodčí: Skilliter, O'Rourke – Amell, Cormier

    Diváci: 13 212
    bahis siteleri