Hannover – Leverkusen 4:4 (kon.) | RB Lipsko – Hertha 2:3 (kon.)
konec
Hannover 96
4:4 (3:2)
Bayer Leverkusen
Neděle 17.12.2017, 15:30 • HDI-Arena. Hannover • Německá Bundesliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    83. Julian KORB - 4:4
     
    83
    Hannover právě vstřelil branku!
    Leverkusenští měli několik šancí na to, aby definitivně pojistili své vítězství, žádnou z nich ale nedokázali proměnit a domácí to potrestali! Bebou si v šestnáctce na střelu netroufl, po jeho přihrávce se ale k míči dostal JULIAN KORB, jehož nepříliš prudká střela se došourala až do sítě!
    67. Leon BAILEY - 3:4
     
    67
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Jedinečný zápas znovu získává nový náboj. Fotbalisté Bayeru ubránili rohový kop a o deset sekund později už na opačné straně hřiště zakončoval střídající LEON BAILEY, který bleskovou protiakci Leverkusenu zakončil chladnokrevně!
    47. Leon BAILEY - 3:3
     
    47
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Leverkusenu na vyrovnání stačily necelé dvě minuty druhého poločasu a postaral se o to střídající LEON BAILEY! Bývalý hráč belgického Genku prchl po levém křídle, zpracoval si povedenou kolmici od Havertze a poté přesnou střelou překonal Tschaunera!
    45. Felix KLAUS - 3:2
     
    45
    Hannover právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Po minele v rozehrávce Bayeru se do bleskového protiútoku vydal Niclas Füllkrug, který náramnou patičkou vyzval ke střele FELIXE KLAUSE a ten přesnou ranou nedal Lenovi šanci!
    25. Admir MEHMEDI - 2:2
     
    25
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Domácí bídně rozehráli a míče se snadno ujal Karim Bellarabi, který následně uvolnil sprintujícího ADMIRA MEHMEDIHO, jehož střela z ostrého úhlu Tschaunerovi překvapivě propadla do sítě!
    21. Niclas FÜLLKRUG - 2:1
     
    21
    Hannover právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se nakonec postavil NICLAS FÜLLKRUG, který přesnou střelou do Lenova protipohybu nedal leverkusenskému brankáři šanci!
    12. Ihlas BEBOU - 1:1
     
    12
    Hannover právě vstřelil branku!
    Neskutečné, domácí už o minutu později vyrovnali! Korbův dalekonosný centr z pravé strany si uvnitř šestnáctky našel důrazný IHLAS BEBOU, jehož následná hlavička zapadla přesně k pravé tyči. Leno vůbec nestačil zareagovat!
    11. Julian BRANDT - 0:1
     
    11
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    A tato série má pokračování, tak to bylo rychlé! Lars Bender z pravé strany nacentroval míč přesně na kopačku JULIANA BRANDTA, který z první napálil míč do Tschaunerova protipohybu!

    Vojtěch Balon

    Branky: 12. Bebou (Korb), 21. Füllkrug (pen.), 45. Klaus (Füllkrug), 83. Korb (Bebou) – 11. Brandt (L. Bender), 25. Mehmedi (Bellarabi), 47. Bailey (Havertz), 67. Bailey (Mehmedi)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 8:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:16.
    Hannover 96: Tschauner – Sorg (75. Benschop), Sané, Anton – Korb, Schwegler (85. Bakalorz), Fossum, Ostrzolek – Klaus (83. Sarenren-Bazee), Füllkrug, Bebou.
    Náhradníci: Esser – Albornoz, Bakalorz, Hübner, Karaman, Benschop, Sarenren-Bazee.

    Bayer Leverkusen: Leno – Tah, S. Bender (46. Bailey), P. Retsos – Henrichs, L. Bender (46. Kohr), Havertz, Mehmedi – Bellarabi, Alario, Brandt (78. Ramalho).
    Náhradníci: Lomb – Ramalho, Bailey, Baumgartlinger, Pohjanpalo, Volland, Kohr.

    Rozhodčí: Storks – Thomsen, Waschitzki
    bahis siteleri