Florbal Ústí – Vítkovice 4:5 (kon.) | Pardubice – Chodov 2:11 (kon.) | Ostrava – Bulldogs 5:4 (po pr.)
Liberec – Česká Lípa 5:6 (kon.) | Střešovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Otrokovice – Znojmo 5:8 (kon.)
konec
Florbal Ústí
4:5 (1:1, 2:1, 1:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 17.12.2017, 17:00Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je smůla pro Ústí! Domácí florbalisté inkasují necelé tři minuty před koncem, díky čemuž jdou Vítkovice do vedení, které již určitě nebudou chtít pustit. TOMÁŠ SLADKÝ se dostal do akce, kterou zakončuje střelou na vzdálenější tyč, kam následně míček zapadá! Asistence: Martin Nehera.
     
    49:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je škoda pro domácí tým, který téměř sahal po senzačním výsledku! MARTIN TOKOŠ využil dobře odraženého balónku přímo na jeho hůl a následně ho uklízí za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Sladký.
     
    48:21
    Nezbývalo mnoho a mohlo být opět srovnáno. Vyrovnat mohl Josef Rýpar, který si našel pro střelu parádní pozici, poté ale pálí jen těsně mimo!
     
    47:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme to opět o jedinou branku. Dočkáme se snad vyrovnání, které už jsme v dnešním utkání viděli? JOSEF RÝPAR nyní využil zaváhání domácího hráče a svou střelou se nemýlí! Asistence: Jiří Besta.
     
    45:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nakonec se jim ale přechod do útoku povedl na jedničku a je z toho čtvrtá branka ve vítkovické brance! MIKULÁŠ KRBEC dostal nabito do velmi dobré střelecké pozice a odtud svižnou střelou na bližší tyč rozvlňuje síťku! Asistence: Radim Kühnel.
     
    36:31
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Martin Nehera – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    34:07
    Lukáš Hrubý se dostal po jednom z faulů domácích ze standardní situace do velmi nebezpečné situace. Míček zkoušel nasměrovat do horních pater branky, trefil ale jen clonu Ústí.
     
    31:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A jsou to opět Ústečtí, kteří si berou své vedení zpět! Stummer vystřelil z velké vzdálenosti, čehož využil neomylnou tečí JOSEF NOVÁK, který posílá svůj tým do vedení. Asistence: David Stummer.
     
    24:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí florbalisté nic nezabalili a proti favoritovi tentokrát srovnávají stav utkání. Mikuláš Krbec šikovně přenechal míček JAKUBU KOLSTRUNKOVI, jenž se trefil neomylně! Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    20:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tu otočení skóre, poprvé v utkání jdou do vedení vítkovičtí florbalisté. ONDŘEJ FIRDA první střelou v druhém dějství zápasu posílá hosty do vedení. Asistence: Jan Šebesta.
     
    14:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a máme srovnáno! Jiří Besta vystřelil na domácí branku. Odtud se míček odrazil na hůl dorážejícího LADISLAVA GÁLA, který se nezmýlil. Asistence: Jiří Besta.
     
    12:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku v utkání! Ta jde překvapivě na stranu domácích hráčů. JAKUB KOLSTRUNK se dokázal ujmout balónku ve skrumáži před vítkovickou brankou a následně ho bekhendem posílá až za Součkova záda. Asistence: Martin Fuchsig.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 13. Kolstrunk (Fuchsig), 24. Kolstrunk (Krbec), 32. Josef Novák (Stummer), 46. Krbec (Kühnel) – 15. Gál (Besta), 21. Firda (Jan Šebesta), 48. Rýpar (Besta), 50. Tokoš (Sladký), 58. Sladký (Nehera)


    Florbal Ústí: Fibiger (Weissgarber) – Stummer, Semerád, Täuber, J. Horák, Stibor, Kühnel – Kužel, Kolstrunk, Procházka – Kopecký, Josef Novák, Vl. Štorek – Täuber, Fuchsig, Krbec – Šafařovský.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Gurkovský (Souček) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Hrubý, Sladký, Firda – Jan Šebesta, Tokoš, Vilím – Rýpar, Gál, Bräuer – Hubálek, Delong, Besta.

    Rozhodčí: Pangel, Šedivý
    bahis siteleri