Kanada – Česko 9:0 (kon.)
konec
Kanada
9:0 (2:0, 2:0, 5:0)
Česko
Čtvrtek 21.12.2017, 01:00 • Budweiser Gardens, London (Ontario) • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:45
    Kořenář se v zápase uvedl výborným zákrokem, když se na čáře roztáhl proti Kyrouovi a zatím zabránil potupné desítce.
     
    54:22
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jakub Škarek, přichází Josef Kořenář.
    54:22 Cal FOOTE - 9:0
     
    54:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    CAL FOOTE se po Howdenově přistrčení dostal k puku a nikým neatakovaný po zemi prostřelil Jakuba Škarka. Asistence: Brett Howden a Maxime Comtois.
    53:17 Drake BATHERSON - 8:0
     
    53:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    DRAKE BATHERSON přebral Gadjovichovu přihrávku do druhé vlny a laserově přesnou ranou zamířil nad Škarkovo rameno – 8:0. Asistence: Jonah Gadjovich a Cale Makar.
    50:10 Jonah GADJOVICH - 7:0
     
    50:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle už je debakl. Drake Batherson nejprve trefil tyč, puk ale ještě zvládl poslat zpět před branku, kde ho za Škarkova záda poslal pohotový JONAH GADJOVICH. Asistence: Drake Batherson.
    49:48 Taylor RADDYSH - 6:0
     
    49:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další gól do prázdné branky. TAYLOR RADDYSH jednoduše uklidil puk do sítě a využívá další kanadskou přesilovku. Asistence: Jordan Kyrou a Sam Steel.
     
    49:01
    Další akce druhé kanadské formace – Thomas přihrál do dobré pozice Katchoukovi, ten udělal stahovačku a mohl zakončovat do poloprázdné branky, v rozhodující chvíli však ztratil balanc a nezakončil!
     
    48:55
    Vyloučení v týmu Česko (Šalda – 2 min., podražení).
    48:25 Taylor RADDYSH - 5:0
     
    48:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    Pátý gól v české síti. TAYLOR RADDYSH si sjel na kraj brankoviště pro přesnou Thomasovu přihrávku. Těmto dvěma dnešní zápas vychází neskutečně. Asistence: Robert Thomas a Kale Clague.
     
    46:25
    Brett Howden se z ničeho nic zjevil osamocený před Škarkem, brankář z Jihlavy si připisuje další důležitý zákrok.
    45:32
     
    45:32
    Obrovský závar před kanadskou brankou! Filip Helt nahazoval bekhendem z velkého úhlu, po odrazu od Harta skončil puk na tyči a poté se kutálel po brankové čáře, kde na něj jen těsně nedosáhl Hrabík! Velká škoda pro český tým...
     
    39:49
    Vyloučení v týmu Kanada (Mahura – 2 min., hákování).
     
    38:30
    Po Meteho nahození od modré čáry zazvonila tyč české branky!
    37:10 Boris KATCHOUK - 4:0
     
    37:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí chvíli kombinovali v útočném pásmu a BORIS KATCHOUK se pak dostal ke střele z kruhu, která po zemi prošla až za Škarkova záda. Český brankář pravděpodobně nic neviděl přes Raddyshe. Asistence: Robert Thomas a Taylor Raddysh.
     
    34:25
    Z protiútoku zahrozil Kale Clague, Škarek proti jeho střele z kruhů musel vytáhnout dobrý zákrok lapačkou!
     
    34:10
    Zachar nahrával před branku na Pavlíka, jeho usměrnění vykopl Carter Hart svým betonem!
     
    32:11
    Kanaďané, teď konkrétně Steenbergen a Kyrou, se už potřetí v zápase pokusili vykombinovat svou akci do prázdné branky, Škarek se ale roztáhl na brankové čáře a zastavuje další obrovskou šanci! Český brankář bude dnes po zápase hodně propocený...
     
    29:08
    Domácí hrozí i v oslabení, Katchouk se po chybě české obrany dostal sám před Škarka a zakončoval bekhendem! Tentokrát neúspěšně.
     
    28:42
    Vyloučení v týmu Kanada (Batherson – 2 min., hákování).
    25:14 Jake BEAN - 3:0
     
    25:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jednoduchá akce v přesilovce a je to 3:0. Robert Thomas vyhrál buly na Makara, jehož přistrčení proměnil přesnou ranou pod horní tyčku JAKE BEAN. Asistence: Cale Makar a Robert Thomas.
     
    24:47
    Vyloučení v týmu Česko (Šalda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:38
    Škarek skvělým zákrokem betonem vychytal před brankou úplně volného Gadjoviche!
     
    20:36
    Česká první formace si vytvořila tlak v útočném pásmu a málem se radovala z gólu! Michnáč dobře pracoval v brankovišti a puk po jeho dorážce už už mířil za brankovou čáru, odkud ho ale v poslední možné chvíli odpálil Timmins!
    16:40 Robert THOMAS - 2:0
     
    16:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další tic-tac-toe akce Kanaďanů a je to už o dvě branky! ROBERT THOMAS ujel po levém křídle a v situaci dvou na jednoho vyzval ke skórování Taylora Raddyshe. Ten ale celou situaci ještě vyšperkoval a vrátil puk prvnímu jmenovanému, který zakončoval do prázdné branky. Asistence: Taylor Raddysh.
    10:38 Maxime COMTOIS - 1:0
     
    10:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nádherná kombinace Kanady vede k úvodnímu gólu zápasu – MAXIME COMTOIS neměl žádný problém usměrnit puk za záda bezmocného Škarka po perfektní akci na jeden dotek. Asistence: Alex Formenton a Kale Clague.
    08:06
     
    08:06
    Jordan Kyrou nabral rychlost na pravém křídle a natlačil se až před Škarka, ten ale předvedl výborný zákrok a následně zvládl i nebezpečné kanadské dorážky!
     
    01:03
    První šance Kanady! Formenton se dostal do bekhendového zakončení, Škarek ho ale vychytal na brankové čáře!

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 11. Comtois (Formenton, Clague), 17. Thomas (Raddysh), 26. Bean (Makar, Thomas), 38. Katchouk (Thomas, Raddysh), 49. Raddysh (Thomas, Clague), 50. Raddysh (Kyrou, Steel), 51. Gadjovich (Batherson), 54. Batherson (Gadjovich, Makar), 55. Foote (Howden, Comtois)


    Kanada: Hart (Point) – Clague, Makar, Mete, Timmins, Bean, Foote, Mahura – Steenbergen, Steel, Kyrou – Katchouk, Thomas, Raddysh – Gadjovich, McLeod, Batherson – Comtois, Howden, Formenton
    Česko: Škarek (Kořenář) – Vála, Kvasnička, Budík, Král, Šalda, Hrdinka, Doudera, Haman – Michnáč, Reichel, Kaut – Zachar, Pavlík, Safin – Helt, Kodýtek, Hrabík – Kurovský, Kondelík, Lauko
    bahis siteleri