Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:0 po s.n.) | Zvolen – Nitra 4:5 (0:2 po s.n.) | Trenčín – Poprad 0:2 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 22.12.2017, 18:00 • Tipsport Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MsHK Žilina a HC 05 iClinic Banská Bystrica. Zápas sa začína o 18:00!

    V piatok opäť pokračuje aj naša najvyššia hokejová súťaž – Tipsport Liga. Na programe je 31. kolo, Tipsport Aréna v Žiline bude hostiť súboj mužstiev z prvej osmičky.

    MsHK Žilina:
    Domácim hokejistom patrí momentálne 7. mieste. Na svojom konte majú 39 bodov, ktoré im boli udelené za 11 výhier, 2 výhry po predĺžení a 2 prehry po predĺžení, v 15 zápasoch tak Žilina nebodovala. Posledná forma domáceho mužstva je celkom priaznivá a aj vďaka tomu má Žilina pred Liptovským Mikulášom náskok 8 bodov. V poslednom zápase sa však Vlkom nedarilo, pretože podľahli Popradu na jeho ľade 2:0.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica:
    Minuloročný majster sa momentálne nachádza na 4. mieste. Na svojom konte majú hostia 58 bodov za 16 výhier, 3 výhry po predĺžení a 4 prehry po predĺžení, takže v 7 zápasoch Banská Bystrica nebodovala. Hosťom sa v posledných zápasoch darí, ale predtým predvádzali Barani nevyrovnané výkony a tak majú stratu na Košice 3 body. V poslednom zápase dokázali hostia vyhrať na ľade Nitry tesne 2:1.

    Čo sa týka posledných vzájomných zápasov týchto mužstiev, tak lepšie je na tom Banská Bystrica, ktorá vyhrala oba domáce zápasy. Avšak, Žilina dokázala už v tejto sezóne svojho súpera doma poraziť a tak aj napriek tomu, že favoritom tohto zápasu sú hostia, nebudú to mať zrejme také ľahké.

    Tento prenos z pozície komentátora sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Juraško, Kozák, Poulin, Mazanec, Chaloupka, Mendrej, Meliško, Roman – Pospíšil, Handlovský, Klimenta – Jurík, Hruška, Tvrdoň – Stupka, Holovič, Konečný – Rogoň, Húževka, Švihálek

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Lassila (Lukáš ) – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Delise, Sedlák, Aliu, Košecký, Valent – Brittain, Surový, Hrnka – Bartánus, Bubela, Hohmann – Asselin, Faille, Giľák – Andrisík, Češík, Kabáč

    Rozhodca: Daniel Konc st., Róbert Müllner – Martin Krajčík, Michal Orolin – Ľuboš Jakubec
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Príjemný piatočný večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami MsHK Žilina a HC 05 iClinic Banská Bystrica už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V domácom tíme sa premiérovo predstaví aj nová posila a to český obranca Marin Mazanec. V bránke domácich sa dnes predstaví Tomáš Tomek a v bránke hostí Teemu Lassila. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Daniel Konc st., Róbert Müllner – Martin Krajčík, Michal Orolin – Ľuboš Jakubec. Tipsport Aréna v Žiline je už na všetko pripravená, čaká sa len na príchod oboch aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora vám dianie na ľade sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Pre úvodným buly ešte zaznie štátna hymna.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:05
    Prvá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia.
     
    00:32
    Lassila musel prvý krát v tomto zápase zasahovať ale ľahké nahodenie od modrej dokázal vyraziť do bezpečia.
     
    01:15
    Pri puku sú domáci hokejisti, snažia sa dostať do útočného pásma. Útok však Vlci musia zakladať spoza svojej bránky.
     
    01:45
    Domáci sa dopustili zakazaného uvoľnenie a tak sa do pásma dostala Banská Bystrica. Pred bránkou sa snažil zakončovať Faille, ale puk skončil len pri domácich obrancov.
     
    02:05
    Hostia teraz zavraveli svojho dnešného súpera vo svojom pásme, ale domáca defenzíva všetko ustála. Dopredu tak už môže ísť Žilina.
     
    02:48
    Žilina stratila puk a tak išli hostia do prečíslenia, následne sa do zakončenia na bránku domácich dostal Surový, ale Tomeka sa mu prekonať nepodarilo.
     
    03:56
    Banská Bystrica je teraz častejšie pri piku, ihneď po vhadzovaní to na bránku domácich skúšal Bartánus, ale puk skončil len na zadnom mantinely.
     
    04:30
    Hostia sa aj naďalej držia v útočnom pásme, ale toto slabé nahodenie na bránku domácich schoval do svojej lapačky Tomek. Žilina sa tak ešte bude musieť brániť.
     
    04:50
    Asselin vybojoval puk v rohu klziska a snažil sa ho posunúť pred bránku na Failleho, ale obrana domácich včas zasiahla a puk dostala do bezpečia.
     
    05:10
    Tento útok domácich hokejistom nevyšiel, domáci navyše potrebovali striedať a tak len odovzdali puk svojmu súperovi. Dopredu tak vyráža Banský Bystrica.
     
    05:28
    O individuálnu akciu sa teraz snažil domáci Pospíšil, ale nepodarilo sa mu prejsť cez obranu hostí a tak je pri puku opäť hosťujúce mužstvo, ktoré sa ihneď presúva do útočného pásma.
     
    06:14
    Banská Bystrica je usadená v útočnom pásme, zatiaľ sa viacej hrá pred brankárom Tomekom. Lassila okrem úvodného zákroku viac zasahovať nemusel.
     
    06:52
    Po dlhšej dobe prišlo zakončenie domácich hokejistov, Hruška našiel presnou prihrávkou Poulina, ale jeho zakončenie dokázal pokryť brankár Lassila. Žilina získava buly v útočnom pásme.
     
    07:22
    Aliu získal puk a pretlačil sa pred bránku domácich, ale zakončiť sa mu nedostalo. Následne ešte zakončoval švihom Sedlák, ale Tomek ukryl puk do svojej lapačky.
     
    07:53
    Vhadzovalo sa v strednom pásme, pri puku sú momentálne domáci hokejisti, ale nedarí sa im preniknúť do útočného pásma.
     
    08:40
    Teraz sa už podarilo Aliuovi aj zakončiť, ale jeho pokus bol zblokovaný do bezpečia. Bystrica ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    09:10
    Domáci hokejisti sa dostali do rýchleho protiútoku, strela od Tvrdoňa však skončila len na brankárovi Lassilovi. Dopredu idú ihneď hostia.
     
    09:50
    Žilina sa však zakrátko opäť dostáva do útočného pásma, ale ani tento pokus Lassilu neprekvapil. Domáci sa však už postupne začínajú dostávať do hry.
     
    10:22
    Z bekhendu to teraz skúšal Konečný, ale tento pokus sa na bránku hostí nedostal. Domáci ešte ostávajú v útočnom pásme.
     
    10:57
    Veľká šanca domácich hokejistov! Rogoň získal po výbornej prihrávke puk na svoju hokejku a ocitol sa sám pred Lasiilom, puk však napálil iba do brankára hostí!
    10:57 Rogoň neprekonal Lassilu
     
    11:20
    Postupne sledujeme rýchle útočný výpady na oboch stranách, na prvý presný zásah v tomto zápase však ešte čakáme.
     
    11:48
    Do útočného pásma sa teraz dostávajú hostia, ale nedari sa im zakončiť na bránku domácich. Navyše si teraz Bystrica bude musieť dať pozor na rýchly brejk domácich hokejistov.
     
    13:48
    Dlhšiu dobu boli teraz pri puku hostia, ale nepodarilo sa im nijak výrazne ohroziť Tomeka.
     
    14:20
    Hohmann sa dostával k odrazenému puku, ale včas k nemu prišli obrancovia domáceho tímu a nedovolili mu zakončiť. Dopredu tak teraz idú domáci.
     
    15:03
    V sľubnej pozícii sa teraz ocitol Pospíšil, ale nepodarilo sa mu presne zakončiť a Lassila tak zasahovať nemusel.
     
    15:48
    Od modrej sa teraz odhodlal páliť Kubka, ale Tomek bol pripravený a puk ukryl do svojej výstroje. Nasledovať bude reklamná prestávka.
     
    16:05
    Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku, následne sa podarilo zakončiť Stupkovi, ale z uhla sa mu Lassilu prekonať nepodarilo.
     
    16:48
    Opäť sledujeme rýchle výpady na oboch stranách, pomaly sa blíži záver prvej tretiny.
     
    16:51
    Banská Bystrica dala gól!

    Veľká smola na strane domácich! Žilina sa snažila ísť do útoku, ale Švihálkovi sa zlomila pi prechode do útočného pásma hokejka, Faille zachytil puk a posunul ho na GUILAUMEHO ASSELINA a ten presnou strelou prekonal Tomeka – 0:1!
    Asistencia: Éric Faille.
    16:51 ASSELIN - 0:1
     
    17:25
    Sledovali sme v posledných chvíľach v celku vyrovnaný hokej, ale hostia využili chybu domácich a tak krátko pred koncom prvej tretiny idú do vedenia o jeden gól.
     
    18:23
    Banská Bystrica dala gól!

    Záver prvej tretiny tak patrí Banskej Bystrici! Hostia sa rýchlo presunuli do útočného pásma, najprv na bránku domácich pálil Hohmann, puk sa následne pred bránkou dostal k MATEJOVI GIĽÁKOVI a ten z tesnej blízkosti prekonal Tomeka – 0:2!
    Asistencia: Cason Hohmann.
    18:23 GIĽÁK - 0:2
     
    18:44
    Domáci majú v závere prvej tretiny šancu na vyrovnanie. Branislav Kubka je vylúčený za hru s vysokou hokejkou.
     
    19:00
    Žilina sa však ťažko dostáva do útočného pásma, Bystrica sa bráni úspešne.
     
    19:30
    Domácim sa už podarilo usadiť v útočnom pásme, ale Lassila pri početnej výhode domácich ešte zasahovať nemusel.
     
    19:38
    Klimenta sa dostal k puku a snažil sa zakončiť, obrana súpera mu tu však neumožnila.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme sledovali útočné výpady na oboch stranách, obe mužstvá si dokázali vytvoriť aj zaujímavé príležitosti. Viacej šťastia však mali hostia, ktorí v priebehu 2 minút zaznamenali dva góly zásluhou Asselina a Giľákoa a tak je po prvej tretine stav zápasu 0:2!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretine sa tak čoskoro začne!
     
    Začiatok druhej tretiny sa troška predĺži, ešte prebieha menšia úprava ľadu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:15
    Druhá tretina sa začala, buly vyhrali hostia. Domáci majú ešte pár sekúnd v početnej výhode, ale nedarí sa im dostať sa do pásma.
     
    20:44
    Hostia v plnom počte.
     
    21:05
    Žilina sa dostala do útočného pásma, ale domácim hokejistom sa nepodarilo zakončiť a tak idú dopredu hostia.
     
    21:22
    Na druhej strane sa však už Tomek musel mať na pozore, ale poradil si s tvrdou strelou od Surového a Rosandičova dorážka už bola nepresná.
     
    22:18
    Opäť sa oba tímy snažia prebojovať do útočného pásma, pri puku je momentálne Banská Bystrica.
     
    22:44
    Aliu sa teraz šikovne s pukom pretlačil pred domácu bránku, ale jeho zakončenie bolo tečované domácim obrancom a následne Tomek puk dokázal vyraziť do bezpečia.
     
    23:05
    Momentálne sú častejšie pri puku hostia, domáci v krátkom slede spravili dve zakázané uvoľnenia.
     
    23:32
    K puku sa dostal Bubela, ale s jeho slabším zakončením Tomek nemal problémy. Bystrica je aj naďalej v útočnom pásme.
     
    24:02
    Hohmann výbornou prihrávkou našiel na pravej strane Bartánusa, ale jeho tvrdá strela bola nepresná a bránku domácich minula. Do zakončenia sa ešte dostal Bubela, ale Tomek hru prerušuje.
     
    24:44
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Pospíšil – 2 min., sekanie).
     
    25:00
    Prvú presilovku v tomto zápase hrajú hostia. Tomek sa teraz musel mať na pozore, ale tvrdú strelu od modrej schoval do svojej lapačky.
     
    25:17
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia presilovku využívajú a dávajú tak svoj tretí gól v tomto zápase! Banská Bystrica sa usadila v útočnom pásme, Hohmann našiel presnou prihrávkou úplne voľného AKIMA ALIU a ten prepálil všetko čo mu stálo v ceste a otvoril si gólový účet v drese hostí – 0:3!
    Asistencia: Cason Hohmann.
    25:17 ALIU - 0:3
     
    25:26
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Faille – 2 min., podrazenie).
     
    26:21
    Žilina dala gól!

    Túto presilovku už domáci hokejisti využívajú a tak znižujú na rozdiel dvoch gólov! Žilina sa presunula do útočného pásma, k puku sa dostal MAREK TVRDOŇ a peknou strelou z otočky prekonal Lassilu – 1:3!
    Asistencia: Lukáš Kozák.
    26:21 TVRDOŇ - 1:3
     
    27:00
    A domáci hokejisti sú veľmi nabudení, snažia sa pridať aj ďalší gól a zdramatizovať tak ešte tento zápas.
     
    27:45
    Hostia si však dávajú veľký pozor a domácich do ničoho nepúšťajú. Postupne ožívajú aj domáci fanúšikovia a to určite hokejistom domáceho celku pomáha.
     
    28:29
    Z mierneho uhla to na bránku hosti skúšal Hruška, ale Lassila bol pripravený a puk zráža do bezpečia.
     
    29:40
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Surový – 2 min., hákovanie).
     
    30:02
    Domáci hokejisti hrajú svoju tretiu presilovku v tomto zápase, ale pri puku sú hostia. Uvidíme, či aj táto početná výhoda domácich prinesie zmenu skóre.
     
    30:40
    Polovička domácej presilovky uplynula, až teraz sa Žilina usadila v útočnom pásme.
     
    31:05
    K odrazenému puku sa dostal Handlovský, ale jeho zakončenie bolo nepresné a bránku hostí minulo.
     
    31:30
    Lassila zachránil hostí od druhého inkasovaného gólu! Najprv sa pred bránkou dostal do zakončenia Jurík, ale brankár hostí puk vyrazil do bezpečia. Od modrej to potom skúšal Mazanec, ale aj v tomto prípade bol Lassila úspešný.
     
    31:40
    Hostia v plnom počte.
     
    32:08
    A opäť musel zasahovať brankár Banskej Bystrice, sledujeme tak veľký tlak domácich hokejistov, čo ihneď oceňujú aj domáci fanúšikovia.
     
    32:48
    Postupne sa však už hra upokojila, k puku sa už dostávajú aj hostia, ktorí sa nemajú kam ponáhľať.
     
    33:57
    Už sa tak smerom dopredu osmeľujú aj hostia, momentálne však nevidíme žiadne zaujímavé situácie. Do konca druhej tretiny ešte ostávajú nejaké tie minútky.
     
    34:20
    Pred bránkou hostí sa do zakončenia dostal Kozák, ale z uhla sa mu Lassilu prekonať nepodarilo. Dopredu tak už idú aj hostia.
     
    34:38
    Ani pokus od Failleho zmenu skóre nepriniesol, Tomek úspešne zasiahol. Postupne sa tak striedajú útočné výpady na oboch stranách.
     
    35:40
    Brittain sa šikovne s pukom dostal pred bránku domácich a aj zakončil, ale puk poslal iba do Tomeka. Bystrica ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    36:05
    Oba tímy sa snažia preniknúť do útočného pásma, ale ani tieto snahy na oboch stranách nič zaujímavého neprinášajú. Uvidíme, či príde do konca druhej tretiny ešte niečo zaujímavé.
     
    36:58
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme, puk opustil hraciu plochu.
     
    37:25
    Záverečné minúty druhej tretiny nič zaujímavého neponúkajú, oba tímy však predvádzajú veľkú bojovnosť a snažia sa tak niečo dosiahnuť.
     
    38:02
    Handlovský pálil na bránku hostí, ale jeho strela bola nepresná a tak Lassila zasahovať nemusel. Do útočného pásma sa presúva Banská Bystrica.
     
    38:30
    Hostia sa previnili zakázaným uvoľnením, vhazdovať sa tak bude pred bránkou hostí.
     
    38:48
    Banská Bystrica sa dostala do prečislenia a pred bránkou domácich zakončoval zaujímavým spôsobom Asselin, ale Tomeka sa mu prekonať nepodarilo.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli po jednom góle na oboch stranách. Najprv išli počas presilovky hostia už do vedenia 3:0 zásluhou Aliua a zdalo sa, že je už o všetkom rozhodnuté. Krátko na to však aj domáci využili presilovku a gólom na 1:3, o ktorý sa postaral Tvrdoň tak ešte všetko ostáva otvorené.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia.
     
    40:27
    Ihneď sa vo veľkej šanci ocitol Pospíšil! Domáci hokejisti postupoval sám na brankára Lassilu, bol však v mierom uhle a už tiesnený bol prinútený skorej zakončiť a tak puk poslal iba do brankára Banskej Bystrice!
    40:27 Pospíšil nedokázal prekonať Lassilu
     
    41:32
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Tvrdoň – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    41:50
    Hostia hrajú v početnej výhode, Brittain tvrdo pálil spoza modrej čiary, puk skončil na zadnom mantinely, kde sa ho však zmocnila Bystrica.
     
    42:05
    Ďalšiu nebezpečnú strelu na bránku domácich vyslal Surový, ale aj tento pokus minul priestor domácej bránky.
     
    42:32
    Polovička z presilovky hosťujúceho mužstva ubehla, Banská Bystrica mala hneď niekoľko nebezpečných striel, ale Tomek prekonaný nebol.
     
    43:25
    Hosťom ostáva už len pár sekúnd v početnej výhode, zrejme to už domáci hokejisti zvládnu.
     
    43:32
    Domáci v plnom počte.
     
    44:18
    Kabáč nahadzoval puk na bránku domácich, Tomek radšej hru prerušuje. Hostia tak ešte ostanú v útočnom pásme.
     
    44:37
    Postupne sa už do útočného pásma dostávajú aj domáci hokejisti, ale nedarí sa im úspešne zakončiť. Banská Bystrica si tak aj naďalej drží vedenie o dva góly.
     
    45:49
    Pred bránku domácich sa teraz natlačil Baránus, ale otočený chrbtom k bránke sa mu Toeka prekonať nepodarilo.
     
    46:08
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, ale momentálne sa nedarí ani jednému celku presne zakončiť. Banská Bystrica má stále náskok o dva góly a tak to hostí až tak mrzieť nemusí.
     
    47:15
    Faille hľadal výbornou prihrávkou pred bránkou domácich GIľáka, ale ten nestihol pohotovo reagovať a puk tak trafil iba nepresne. Žilina je teraz zovretá vo svojom obrannom pásme.
     
    49:07
    Banská Bystrica dala gól!

    Menší tlak hostí prináša štvrtý gól v bránke domácich! Hrnka potiahol puk popri mantinely, presnou prihrávkou našiel Surového, ten si všimol lepšie postaveného JOSHA BRITTAINA a ten presnou strelou spred domácej bránky prekonáva Tomeka – 1:4!
    Asistencia: Tomáš Surový, Tomáš Hrnka.
    49:07 BRITTAIN - 1:4
     
    49:24
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Bubela – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    50:00
    Žilina tak hrá ďalšiu početnú výhodu v tomto zápase, drží sa v útočnom pásme a nebezpečná bola aj strela Handlovského. Hostia sa však úspešne bránia vo vlastnom pásme.
     
    50:15
    Žilina dala gól!

    Napokon domáci využívajú svoju druhú presilovku v tomto zápase a ešte vykresali iskričku nádeje! Žilina sa usadila v útočnom pásme, Mazanec zachytil puk a prihral ho na MAREKA TVRDOŇA, ktorý si nakorčuloval bližšie k bránke hostí a krásnou strelou švihom prekonal Lassilu – 2:4!
    Asistencia: Martin Mazanec.
    50:15 TVRDOŇ - 2:4
     
    51:25
    Do konca tretej tretiny ešte ostáva nejaký ten čas, domáci tak ešte majú šancu toto stretnutie zdramatizovať. Momentálne sa však ťažko dostávajú do útočného pásma.
     
    52:26
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Handlovský – 2 min., podrazenie + 10 min. osobný trest, podrazenie). Trest odpyká Tvrdoň.
     
    53:00
    Žilina sa tak teraz musí brániť v početnej nevýhode, hostia tak majú šancu na už zrejme definitívne rozhodnutie tohto stretnutia.
     
    53:15
    Domáci sa však zatiaľ úspešne bránia, hostia sa ešte k presnej strele nedostali.
     
    53:24
    Až teraz sa podarilo zakončiť Hrnkovi, ale jeho pokus bol nepresný a skončil na zadnom mantinely.
     
    54:26
    Domáci v plnom počte.
     
    55:04
    Banská Bystrica dala gól!

    Presilovku hostí síce domáci ubránili, ale Banská Bystrica ide opäť do vedenia o tri góly! K puku sa teraz dostal TOMÁŠ HRNKA, ktorý sa šikovne zbavil domáceho obrancu a peknou kľučkou prekonal aj brankára Tomeka – 2:5! Aj Tomáš Hrnka tak zaznamenal premiérový gól v drese Baranov.
    Asistencia: Ivan Ďatelinka.
    55:04 HRNKA - 2:5
     
    55:25
    Zrejme to tak už vyzerá, že hostia si už nenechajú víťazstvo uchmatnúť. Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, Bystrica má náskok troch gólov.
     
    56:54
    Navyše sa domáci teraz musia aj brániť, Tomek včas vytasil svoju lapačku a hru tak prerušuje. Bystrica tak získava buly v útočnom pásme.
     
    57:05
    Až teraz sa domáci hokejisti dostávajú k puku, ale nedarí sa im prechod do útočného pásma. Uvidíme, či sa im ešte podarí toto stretnutie nejako zdramatizovať.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    58:15
    Navyše sú pri puku teraz hostia, držia sa v útočnom pásme a tak už zrejme sledujeme posledné minútky tohto zápasu.
     
    58:30
    Žilina sa na chvíľu pozrela do útočného pásma, ale obrana Baranov domácich do ničoho nepustila a pri puku je už opäť hosťujúce mužstvo.
     
    59:38
    Zápas sa už len dohráva, hostia sa však ešte snažia hrať aktívne.
     
    59:45
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Bartánus – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    59:50
    K strele na bránku hostí sa ešte dostal Švihálek, ale Lassilu sa mu prekonať nepodarilo.
     
    60:00
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Rosandič – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    Koniec zápasu.
     
    Aj v tretej tretine sme boli svedkami presných zásahov. Najprv skóroval hosťujúci Brittain, ale domáci ihneď v presilovke odpovedali gólom Tvrdoňa, ktorý tak dal oba góly domácich v tomto zápase. Definitívnu bodku v tomto zápase dal napokon Hrnka a tak sa zápas končí výsledkom 2:5! Najbližšie sa naša najvyššia hokejová súťaž odohrá vo sviatočnom termíne a to v utorok 26. 12, teda na Štefana.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera a želám aj príjemné prežitie vianočných sviatkov. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:31:13)

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 27. Tvrdoň (Kozák), 51. Tvrdoň (Mazanec) – 17. Asselin (Faille), 19. Giľák (Hohmann), 26. Aliu (Hohmann), 50. Brittain (Surový, Hrnka), 56. Hrnka (Ďatelinka)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Juraško, Kozák, Poulin, Mazanec, Chaloupka, Mendrej, Meliško, Roman – Pospíšil, Handlovský, Klimenta – Jurík, Hruška, Tvrdoň – Stupka, Holovič, Konečný – Rogoň, Húževka, Švihálek
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš ) – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Delise, Sedlák, Aliu, Košecký, Valent – Brittain, Surový, Hrnka – Bartánus, Bubela, Hohmann – Asselin, Faille, Giľák – Andrisík, Češík, Kabáč

    Rozhodčí: Daniel Konc st., Róbert Müllner – Martin Krajčík, Michal Orolin – Ľuboš Jakubec

    Diváci: 887
    bahis siteleri